آریا بانو

آخرين مطالب

رونوشت 14 فروردین 1381

خاطرات هاشمی: ٖعراق پیشنهاد کرده از سلاح نفت، به نفع مردم فلسطین استفاده شود سیاسی

خاطرات هاشمی: ٖعراق پیشنهاد کرده از سلاح نفت، به نفع مردم فلسطین استفاده شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - عصر آقای [دادخدا] برکم، معاون سابق سازمان منطقه آزاد کیش آمد... گفت، شما که برای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در شورای انقلاب، ریاست‌جمهوری و رهبری، نقش اصلی را داشته‌اید، نباید خود را کنار بگیرید.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز 14 فروردین 1381 نوشت: وضع فلسطین بحرانی‌تر شده است. ارتش اسرائیل، شهر جنین را هم اشغال کرده‌اند. همچنین اسرائیل به جنوب لبنان، حمله هوایی و توپخانه‌ای‌ کرده و سوریه و لبنان را هم تهدید کرده است.
آریل شارون، نخست‌وزیر اسرائیل اصرار دارد که [یاسر] عرفات،[رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین] برای خروج از فلسطین بلیت یک‌طرفه بگیرد و [کالین] پاول وزیر امورخارجه آمریکا با آن مخالفت کرده و معتقد است، عرفات در بیرون فلسطین، بهتر می‌تواند مبارزه علیه اسرائیل را حمایت نماید. عرفات هم گفته است، به هیچ وجه حاضر نیست از فلسطین برود.
در گزارش‌ها آمده است، تعداد زیادی شهید و مجروح در خیابان‌های رام‌الله از فلسطینی‌ها هستند که اسرائیل اجازه جمع‌آوری آن‌ها و اجازه رفت‌وآمد به آمبولانس‌های صلیب‌سرخ هم نمی‌دهد و تعدادی از جنازه‌ها، در داخل بیمارستان‌ها دفن شده‌اند. مرکز امنیت فلسطینی‌ها با حملات اسرائیل تسلیم شده و جمعی زیادی اسیر شده‌اند. احساسات جهانی علیه اسرائیل رو به افزایش است و فشار بر آمریکا و اسرائیل شدید است، ولی علامتی از نرمش اسرائیل و آمریکا به چشم نمی‌خورد؛ گویا راه دیگری جز خشونت در مقابل خود نمی‌بیند. تانک‌های اسرائیل در بیرون دروازه‌های نابلس هم مستقر شده‌اند.
دونالد رامسفیلد، وزیر دفاع آمریکا، بار دیگر ایران و سوریه را تهدید کرده و ایران را مشوق اصلی مجاهدان فلسطین خوانده و ادعا کرده است‌ که افراد مؤثری از القاعده، در ایران پذیرایی می‌شوند. در قاهره، دانشجویان به چند دفتر و شرکت‌آمریکایی حمله کرده‌ و آسیب زده‌اند. در بیت‌لحم، سربازان اسرائیل به کلیسای مرکزی حمله کرده، یک کشیش را کشتند و شش راهبه را مجروح کردند. مسجد اصلی شهر -مسجد عُمر- را هم به آتش کشیدند.
در افغانستان، صاحبان 70 واحد صنفی در کابل، در اعتراض به ناامنی -که آخرین آن بازداشت صاحب یکی از واحدها توسط نیروهای مسلح ناشناس و باج‌خواهی از اوست - دست از کار کشیده‌اند. اولین دسته نظامی‌های انگلیس که 130 نفرند، برای کمک به آمریکا در جنگ با القاعده و طالبان، در فرودگاه بگرام مستقر شدند؛ بناست 1700 نفر شوند.
پاکستان، ابوزبیده، مسئول عملیات القاعده را بازداشت کرد و تحویل آمریکا داد؛ در حالی که چندین گلوله خورده بود. آمریکا امید دارد که از طریق او به اسرار القاعده دست یابد و از سازماندهی جدید آن‌ها جلوگیری کنند.
در مالزی، ماهاتیر محمد [نخست‌وزیر] به خاطر حمله‌ای که به بعضی از علمای اسلامی کرده و تعریف ناقصی که از تروریسم داده -که شامل عملیات استشهادی فلسطینی‌ها هم شده - در حالت دفاعی قرار گرفته است. بخشی از این موضع‌گیری‌ها، به خاطر حزب اسلامی پان است که رقیب مهم حزب اوست و اکنون در دو ایالت مالزی، در شمال و شرق مالزی با کسب اکثریت، در انتخابات پیروز شده است و بر سر اجرای احکام اسلامی، اختلاف جدی با دولت دارند.
دولت عراق پیشنهاد کرده است‌ که از سلاح نفت، به نفع مردم فلسطین و علیه آمریکا و اسرائیل استفاده شود. [آقای کمال خرازی]، وزیر امورخارجه ایران هم در مالزی با آن موافقت کرده و این باعث بالا رفتن قیمت نفت شده؛ با دو دلار اضافه، به قیمت 5/27 دلار رسیده و باعث خشم آمریکا شده است. متأسفانه [سعود الفیصل]، وزیر امورخارجه عربستان، همانند سابق با آن مخالفت کرده است.
سازمان ملل و صلیب‌سرخ جهانی، انتقاد شدیدی به اسرائیل کرده‌اند که مانع امدادرسانی به آسیب‌دیدگان می‌شوند. خانم [مری] رابینسون [کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل] گفته است که ارتش اسرائیل، برای خانه‌گردی، برای جلوگیری از اقدامات مسلحانه فلسطینی‌ها در خانه‌ها علیه آن‌ها، از پزشکان به عنوان سپر دفاعی استفاده می‌کند.
عصر آقای [دادخدا] برکم، معاون سابق سازمان [منطقه آزاد] کیش آمد و خواست که مثل گذشته برای سامان دادن به امور سیاسی و اقتصادی در کشور، وارد صحنه شوم. گفت، شما که برای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در شورای انقلاب، ریاست‌جمهوری و رهبری، نقش اصلی را داشته‌اید، نباید خود را کنار بگیرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1382393/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یونایتد از لیون بهتر بود، اگر اونانا را نداشت!

هوادار تعصبی تیم ملی، مامور مهار ماشاریپوف!

امارات هم به جام جهانی صعود کرد

خوشحالی لاپورتا؛ دیشب از ذوق نخوابیدم!

لیون 2-2 یونایتد؛ اونانا نگذاشت شیاطین سرخ ببرند!

پیروزی مهم الاتحاد در شب مصدومیت کریم بنزما!

بررسی عملکرد لژیونرها در این هفته از فوتبال جهان

خلاصه بازی تاتنهام 1 - آینتراخت فرانکفورت 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل نساجی

تشکیل جلسه فوری مدیران استقلال

نیاز به عذرخواهی در استقلال به جای غُصه!

ماجرای دستگیری متکدی پولدار

سخن خود را جزو اعمالتان حساب کنید

برتری بانوان بسکتبالیست در بازی تدارکاتی

حمله به آرنولد؛ او یک مارمولک است!

گل اول لیون به منچستر یونایتد توسط تیاگو آلماد

خاطره‌بازی با دیدار آرسنال - رئال مادرید در لیگ قهرمانان

اتفاق جالب چمپیونزلیگ؛ مصاحبه پس از بازی با خواهر!

سکوت جباری درباره خبر درگیری‌اش با بوژوویچ

گل اول تاتنهام توسط پدرو پورو در دقیقه 26

گل اول منچستریونایتد توسط لنی یورو در دقیقه 45+5

اشتباه بزرگ اونانا؛ ماتیچ حق داشت!

دو ستاره سابق پرسپولیس در شب تلخ استقلال

داستان هبوط حضرت آدم(ع)؛ بازسازی جذاب داستانهای قرآنی با از هوش مصنوعی

وقتی حضرت امیر(ع) مشتاق دیدار برخی از شیعیان است!

نامه خبرنگار آمریکایی به مردم غزه: ما را ببخشید...

همیشه تاریخ منافق و معاویه هست

از این به بعد در خوردن تخم مرغ احتیاط کنید

سحابی زیبای helmet در فاصله ی 11 هزار سالِ نوری از زمین

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

رونالدینیو در نوکمپ؛ زودتر بسازیدش بچه‌ها

عالمی: همه در این اوضاع استقلال مقصرند

گندوز مصدوم شد، قلب پرسپولیس لرزید!

گل اول چلسی به لژیا توسط جرج در دقیقه 49

گل دوم چلسی به لژیا ورشو توسط مادوئکه در دقیقه 56

بریس مادوئکه بعد از پنالتی از‌دست‌رفته انکونکو؛ لژیا ورشو 0-3 چلسی

خلاصه بازی لژیا 0 - چلسی 3

وسواس بوژوویچ به خداحافظی در شب تلخ استقلال!

گل اول فرانکفورت توسط هوگو اکیتیکه در دقیقه 6

اکران مردمی دوم فیلم «کوکتل‌ مولوتف» با حضور احمد مهران‌فر

به جای من لاتم، مازندرانی ها اینو می گن!

صحبت های احمد مهرانفر در اکران مردمی کوکتل مولوتوف .

نخستین حضور امین حیایی در سینما(1370)؛ 34 سال پیش

تسلط و قدرت بازیگری اگر سکانس بود

نمی‌تونم تا آخر عمر پای رفاقتم وایسم…

آهنگ «دلبر شیرین» با خوانندگی آرون افشار

سنتور نوازی از استاد فرامرز پایور در «چهار مضراب شور»

تفحص پیکر شهیدی که شیشۀ عطرش هنوز پُر بود

باند قاچاق عتیقه در شهرضا منهدم شد

پیدا شدن مارمولک در نان سنگک