آریا بانو

آخرين مطالب

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ یک غذای خاص و بسیار خوشمزه خانه داري

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ یک غذای خاص و بسیار خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ داخل سسی از شیر، پنیر پارمزان و خامه طبخ می‌شود.
به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی مرغ بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را برای اعضای خانواده در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ پارمزان خامه‌ای همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: 3 تکه
شیر: 1 لیوان
خامه: 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک سوم پیمانه
سیر: 3 حبه
کره: 20 گرم
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پرک لیمو ترش: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا مزه‌دار شود. کره و روغن را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حبه‌های سیر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان روغن سرخ کنید، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن و سیر مخلوط شود. پنیر پارمسان، آب لیمو ترش و خامه به دمای محیط رسیده را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه داخل سس بریزید و هم بزنید. در این مرحله تکه‌های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ بپزد و نرم شود. وسط پخت حتما تکه‌های مرغ را پشت و رو کنید. حدود 45 دقیقه بعد وقتی سس غلیظ شد، مرغ خوشمزه ما آماده سرو است. مرغ را داخل ظرف سرو بکشید و با پرک‌های لیمو تزیین کنید. این مرغ خوشمزه را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آنهاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. برای پخت این غذا می‌توانید از فیله مرغ هم استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1380904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نردبان عشق در چین

تاثیر نفَس های پاک مثل باد بهاری است

پوسیدگی دندان‌ به‌دلیل کمبود این ویتامین‌ها

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

پیام سیزده‌بدری استقلالی‌ها: همه برای تیم!

جلسه مدیرعامل و سرمربی استقلال در روز تعطیل

لاپورتا: لالیگا می‌خواهد بارسا را بی‌ثبات کند!‏

فیلمی از هنرنمایی ابوالفضل رحمانی در مسابقات آسیایی اردن

اندونگ: خوشحالم تندیس بهترین هافبک دفاعی سال را گرفتم

سیدحسین حسینی: امسال سال سختی را داشتیم

انگیزه‌های ویژه استقلالی سابق مقابل یحیی!

دستمزد داوران در 1404 دو برابر شد

کیانو ریوز به «جان ویک 5» پیوست

رویا میر علمی: «من اون 9 ماه بارداریمو هم روی سن فرزندم حساب میکنم»

تاثیر سریال امام علی(ع) بر بازیگری محمدرضا شریفی نیا

تصاویر هوایی از پارک‌های معروف تهران در سیزده‌بدر

دیدار خواهر و برادری از روستای راستقان خراسان شمالی بعد از 70 سال دوری!

چطور حس و حال ماه رمضان در ما ادامه داشته باشد؟

طبیعت زیبای خوزستان

پل سه بلوطک، بزرگترین پل کابلی ایران

اگر از عاشقان پیتزا هستی این ویدیو رو ببین

ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب درد مفاصل می‌شود

ساخت جاجواهری با جعبه های ساده

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

صحبت های شنیدنی از مهران مدیری

پاسخ بارسا به بیانیه لالیگا

آتش‌بس در رفسنجان؛ سرمربی برگشت

دپارتمان داوری فوتبال ایران در 1404 چه برنامه‌هایی دارد؟

مرادی: من دخالتی در تصمیمات داور و VAR نداشتم

یک رکورد تاریخی که بارسا امشب می‌شکند!

سفر در تاریخ؛ «ظاهر رضاخان بعد تاج گذاری» در سال 1305

فیروز، بهروز رو نابود کرد

عکس دوستانه دست اندرکاران سریال پایتخت 7

آهنگ محلی/ ترانه گیلانی «گولی جان» با صدای بهمن حسین زاده

ساعت بازگشایی مدارس در 16 فروردین اعلام شد

خرچنگ پادشاه در Puget Sound

خوابیدن پرنده ای کوچک در میان یک برگ

کباب مرغ؛ با بافت پنبه ای و رایحه ای خوش

ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!/ به این باکس‌ها می‌توان اعتماد کرد؟

آموزش تکنیک سایه چشم خطی

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

درخواست 61 میلیاردی کی روش برای حضور روی نیمکت عراق تنها در دو بازی!

اعتراض مس رفسنجان نسبت به انتخاب داور دیدار مقابل نساجی

در اینتر خوشحالم، اما رویایم گالاتاسرای است!

میثم تیموری؛ دست و دل باز و خانواده دوست

دکلمه علی ضیا در پیج شخصی اش

بخش کوتاهی از گفت و گو میرطاهر مظلومی در باضیا

چالش انتخاب بهترین بازیگر مرد با رایان سرلک