آریا بانو

آخرين مطالب

بررسی عملکرد تیم ملی فوتبال برابر امارات ورزشي

بررسی عملکرد تیم ملی فوتبال برابر امارات
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / مدافع پیشین تیم ملی فوتبال با بیان اینکه امارات با وجود تغییرات جدید هم نتوانست نتیجه بگیرد، گفت: باوجود بازیکنانی که تبعه امارات شده‌اند بازهم این تیم نتوانست مقابل ایران نتیجه بگیرد.
شاهین بیانی در خصوص پیروزی 2 بر صفر ملی پوشان فوتبال ایران برابر امارات گفت: سال هاست امارات نتوانسته مقابل ما حرفی برای گفتن داشته باشد و این فوتبال ما بوده که توانسته همیشه برابر این تیم برنده از زمین خارج شود. چه در سال های گذشته که اماراتی ها از بازیکنان بومی شان استفاده می کردند چه حالا که چند بازیکن دو تابعیتی در تیم ملی این کشور وجود دارد اما همچنان مقابل ملی پوشان کشورمان شکست را پذیرا شدند.
وی ادامه داد: امارات بسیار تلاش می کند که با آوردن بازیکنان کشورهای دیگر و دادن تابعیت امارات به آنها تغییری در تیم ملی کشورش به وجود بیاورد اما فوتبال این کشور نتوانسته همانند عربستان تغییرات اساسی داشته باشد. شاید با حضور چند بازیکن خارجی تغییرات کوچکی در این تیم صورت بگیرد اما در مجموع نتوانسته رشد چشم گیری در فوتبال آسیا داشته باشد و باید این موضوع را ریشه ای حل کند.

آریا بانو


مدافع پیشین تیم ملی در خصوص عملکرد ملی پوشان ایران هم گفت: شکست های پی در پی امارات برابر فوتبال ایران باعث شده بازیکنان ما همیشه برابر این تیم با آرامش بازی کنند و این برتری ها از لحاظ روحی و روانی تاثیر بسزایی در نتایج دارد. البته بازیکنان تکنیکی و سرعتی ما عرصه را بر حریف تنگ کرده و اجازه خودنمایی به بازیکنان بومی و بازیکنان خارجی ندادند. ملی پوشان کشورمان توانستند با یک پیروزی خوب خود را برای دیدار برابر تیم ملی ازبکستان آماده کنند.
وی تاکید کرد: محبی یکی از بهترین بازیکنان دیدار برابر امارات بود و توانست هم گل بزند و هم نقش تعیین کننده ای در نتیجه نهایی داشته باشد. اگر بخواهیم تیم را به طور کلی آنالیز کنیم متوجه خواهیم شد که تیم ملی کشورمان به خوبی به نقاط قوت و ضعف حریف آشنا بود. بازیکنان کارهای تاکتیکی که کادر فنی به آنها توصیه کرده بود را به خوبی در زمین پیاده کردند و توانستند به یک برد شیرین و حساس دست یابند.
بیانی که خود سال ها در خط دفاع تیم ملی حضور داشته در مورد مدافعان فعلی این تیم گفت: آنها کم اشتباه ظاهر شدند. البته امارات هم حرفی برای گفتن نداشت و در حد و اندازه های تیم ملی کشورمان نبود اما مدافعان ما باید هوشیار باشند، نکات فنی را به خوبی رعایت کرده و اجازه ندهند حریف به راحتی از آنها عبور کند. یادمان باشد جام جهانی باید برابر تیم های بزرگ و صاحب نام قرار بگیریم و بازیکنان ما باید بدانند که آن بازیکنان بزرگ همانند بازیکنان امارات یا کشورهای دیگر نیستند و یک اشتباه و غفلت باعث خواهد شد تا به راحتی دروازه ما باز شود. پس مدافعان ما باید همیشه هوشیار باشند، از تک روی های بی مورد پرهیز و اشتباهات خود را به حداقل برسانند تا بتوانند در جام جهانی و مقابل مهاجمان صاحب نام عملکرد خوبی داشته باشند.
مدافعان پیشین تیم ملی فوتبال در خصوص دیدار 5 فروردین ایران برابر ازبکستان گفت: ازبک ها فوتبال شان شبیه امارات نیست، آنها فیزیکی بازی می کنند، جنگنده هستند و همیشه سعی می کنند در درگیری های تن به تن موفق عمل کنند. ازبک ها به دنبال یک فوتبال پرقدرت هستند و کادر فنی تیم ملی باید نفراتی را در زمین قرار دهد که از لحاظ قدرت بدنی توانایی مقابله با بازیکنان ازبک را داشته باشند. باید بپذیریم که تیم ملی ازبکستان حریف خطرناکی برای ما خواهد بود. بنابراین بازیکنان نباید دچار غرور برد برابر امارات باشند و فکر کنند به راحتی می توانند این تیم را شکست دهند ضمن اینکه کادر فنی هم باید تیم را از لحاظ روحی و روانی برای این دیدار آماده کند.
وی در خصوص نقطه تاریک این دیدار و قطع پروژکتور آزادی که دقایق زیادی باعث توقف بازی شد، گفت: متاسفانه یکی از اتفاقات تلخی که در این دیدار افتاد قطع برق بود که می تواند برای فوتبال ما دردسرساز شود. این همه که گفته می شود ورزشگاه بازسازی شده و به استانداردهای روز دنیا نزدیک شده باز هم شاهدیم اتفاقاتی که در چند دهه پیش در فوتبال دنیا می افتاد حالا در فوتبال ما رخ می دهد. این همه هزینه برای آماده کردن ورزشگاه آزادی صورت گرفته ولی هنوز متاسفانه شاهد اتفاقاتی هستیم که می تواند فوتبال ایران را در AFC و حتی فیفا زیر سوال ببرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1377060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول انگلیس توسط اسکلی در دقیقه 19

مقاومت جالب بازیکنان آلبانی برابر حملات سه‌شیرها در دقیقه 39

شکوری: استقلال تیم بزرگی است اما از پرسپولیس بدم نمی‌آید!

کم‌شنوایی «مادرزادی» و «اکتسابی» چیست؟

اورونوف اختصاصی تمرین کرد

ناراحتی برزیلی‌ها پس از بازی نکردن اندریک

ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

سرقت فناوری بمب اتمی/ جاسوسان چگونه پروژه منهتن را لو دادند؟

تخریب منازل مسکونی بر اثر سیل در روستایی از کرمانشاه

زنی که قبر شوهر را به‌خاطر مهریه توقیف کرد!

گوناگون/ اهمیت زیارت امام حسین (ع) در شب های قدر

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

شکوری: ناصر حجازی الگوی دروازه‌بانی من است!

چهره ها/ سلفی صمیمی مهسا حجازی و پانته‌آ پناهی‌ها

عثمان سیناو، خالق وادی گرگ‌ها، درگذشت

آهنگ «حضرت علی (ع)» با صدای محمد اصفهانی

بیان نکته توسط حجت‌الاسلام قاسمیان درباره اجر کسانی که به خاطر حفظ دین مهاجرت کنند

کلیپ «آخرین پناه» با نوای حاج محمود کریمی

ملائکه، مأمور استغفار برای مؤمنین و مؤمنات در شب قدر

مدافعان ابن ملجم ملعون!

استوری/ شب قدر اومدم یا غفارالذنوب

تلاوت دل‌نشین آیه 100 سوره مبارکه نساء توسط حامد شاکرنژاد در محفل

تلاوت شاهکار نوجوان قمی در محفل

روایت دستگیری دانشمند ایرانی توسط FBI آمریکا در برنامه «هلال»

نظر امیرالمومنین (علیه‌السلام) درباره مردم ایران

روضه تشییع و تدفینِ پیکر مبارک امام علی(ع) در کلامِ حاج آقا مجتبی تهرانی

دیگه برای پخت کیک خیس شکلاتی بهانه نداری!

نوشیدن آب سرد باعث کبد چرب می‌شود؟

داستان خواستگاری یک فرد سالم از یک خانم معلول در خیریه بهشت امام رضا (ع)

پرواز بدون اتصال در فضا!

داستانک/جوک و غم

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

امیرحسین آرمان نقش «جلال آل احمد» را بازی می‌کند

انتخاب «طناز طباطبایی» بین شهاب حسینی و نوید محمدزاده

سلام و احوالپرسی بامزه هومن حاجی عبداللهی

آهنگ جدید/ «تاسیان» علیرضا قربانی شنیدنی شد

سالار عقیلی: بیش از 20 آهنگ راجع به ایران خواندم؛ من عاشق کشورم هستم

موزیک بی‌کلام "پیانو زمین" را باهم بشنویم

ویژه‌های حوادث/ مردی که همسر و دو پسرش را سلاخی کرد!

مدح شیرین حضرت علی (ع) در محفل

روایت پر از احساس بانوی ترکیه‌ای از اولین مواجهه با حرم حضرت معصومه (س) در محفل

تو زندان قرآن پناهم بود

پیگیری برای گرفتن حکم آزادی حافظ قرآن متحول شده

مدح خوانی زیبای سیدجلال معصومی با شعر مشهور شهریار

تلاوت زیبای سوره انسان توسط احمد ابوالقاسمی در محفل