آریا بانو

آخرين مطالب

سریال‌های قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرم‌ها فرهنگی هنری

سریال‌های قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرم‌ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / نتایج پیمایش جدید متا نشان می‌دهد سریال‌های تلویزیون همچنان از رقبای اینترنتی‌شان پرمخاطب‌ترند و در میان محصولات سیما نیز سریال‌های تکراری شبکه آی‌فیلم، اقبال بیشتری نسبت به آثار جدید دارند. بر اساس موج پنجم پیمایش مرکز تحلیل اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) که به تازگی منتشر شده، در فهرست پربیننده‌ترین سریال‌ها و برنامه‌های اینترنتی و تلویزیونی در بهمن‌ماه، محصولات سیما حضوری پررنگ‌تر داشتند.
بر این اساس در حالی که هیچ‌کدام از سریال‌های اینترنتی نتوانستند بیش از 15 درصد مخاطب جذب کنند، تلویزیون پنج سریال با بیش از 23 درصد تماشاگر روی آنتن برد. 
همزمان در فهرست برنامه‌های غیرنمایشی نیز تنها «جوکر» توانست با 26 درصد مخاطب، به رقابت با محصولات پربیننده تلویزیونی بپردازد و سایر برنامه‌های غیرنمایشی پلتفرم‌ها با کمتر از 10 درصد مخاطب، از عناوین پربیننده‌ای مثل «فوتبال برتر»، «پاورقی»، «سمت خدا»، «پانتولیگ» و «1001» در تلویزیون جا ماندند.

آریا بانو

برنامه جوکر
در عین حال، این نکته نیز قابل تامل است که از پنج سریال پربیننده تلویزیون، سه عنوان شامل «دودکش»، «سرزمین مادری 3» و «هوش سیاه 2» محصول بیش از یک دهه پیش بودند و هرسه روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفتند که برای پخش سریال‌های تکراری ماموریت دارد. در میان سریال‌های خارجی پربیننده بهمن‌ماه نیز «سرنوشت یک مبارز» از شبکه تماشا رتبه نخست را در اختیار دارد که نخستین بار حدود 10 سال پیش پخش شده بود.
این در حالی است که در بهمن‌ماه، دو سریال تازه «فراری» از شبکه یک و «چرخ گردون 2» از شبکه دو در جدول پخش قرار گرفتند که هیچ‌یک در میان پربیننده‌های سیما در این ایام به چشم نمی‌خورند.

آریا بانو

سرنوشت یک مبارز
نگاهی به نتایج پنج موج پیمایش‌های متا درباره سریال‌های خانگی نشان می‌دهد از شهریورماه تا بهمن‌ماه 1403، تنها سریال خانگی که بیش از 14 درصد تماشاگر جذب کرده، مجموعه «زخم کاری» در فصول سوم و چهارم آن بوده؛ نکته‌ای که نشان می‌دهد چرا ساخته مهدویان برای چهار فصل تمدید شده است.
قابل ذکر آن که در این نظرسنجی، مجموعه «تاسیان» به عنوان پرسروصداترین سریال اینترنتی در حال پخش، در میان 6 سریال پلتفرم‌ها در بهمن ماه، رتبه پنجم را به دست آورده است؛ هرچند باید این نکته را هم ذکر کرد که ساخته تینا پاکروان از 19 بهمن ماه پخشش را شروع کرده و در این بازه زمانی فرصت کمی برای جذب مخاطب داشته است. 
صدرنشینی توأمان محصولات پلتفرم فیلیمو در دو دسته سریال‌ها و برنامه‌های ترکیبی، نشان از چیرگی این سرویس در صنعت فیلم و سریال اینترنتی دارد و در مقابل، غیبت پلتفرم باسابقه نماوا در هر دو دسته، گویای شرایط حاکم بر این سکوی پخش فیلم و سریال است. این در حالی است که نماوا طی هفته‌های اخیر با پخش شمار قابل توجهی محتوا از جمله سریال «ازازیل» و برنامه «رینگو» تلاش کرده به میدان رقابت برگردد اما نتایج پیمایش متا نشان می‌دهد که این بازگشت هنوز به جذب تماشاگر کافی منجر نشده است.
ضمن اینکه رتبه دوم و سوم سریال‌ها در این نظرسنجی به محصولات فیلم نت (جان سخت و قهوه پدری) اختصاص دارد و در برنامه‌های غیرنمایشی هم نام «مسابقه مافیا دن» از این پلتفرم به چشم می‌خورد.

آریا بانو

سریال آبان
بر اساس نتایج موج پنجم این پیمایش، مجموعه نمایش خانگی «آبان» محصول پلتفرم شیدا، حدود 12 درصد مخاطب جذب کرده و با احتساب آمار تنها 15 درصدی تماشای قانونی این اثر و جمعیت حدود 86 میلیونی حال حاضر کشورمان، می‌توان دریافت این سریال حدود یک میلیون و 550 هزار تماشاگر قانونی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

1161 مزاحمت تلفنی برای اورژانس تهران در چهارشنبه‌سوری!

انفجار ترقه‌های چهارشنبه‌سوری از فراز برج میلاد

آغاز بارش باران از فردا در بیشتر نقاط کشور؛ هوا سرد می‌شود

تعداد فوتی های چهارشنبه سوری افزایش یافت

اصابت مواد منفجره با 2 آمبولانس؛ یک تکنسین اورژانس آسیب دید

تقلید از مصطفی اسماعیل توسط محمدرضا نوریان

نه مادرم را دیدم نه پدرم

به عشق امام زمان(عج) زندگی می‌کنم

تلاوت زیبای آیه 105 سوره مبارکه انبیاء توسط سیدحسنین الحلو

رازهای جالب تیره و سیاه شدن قورمه سبزی رستورانی

«کیتوی مرغ» یا همان کتلت ایتالیایی

عواقب وحشتناک دیر خوابیدن

چگونه قرار ازدواج را با خانواده مطرح کنیم؟

تپل هستی؟ چه ربطی داره! بازم باید خوشتیپ باشی

گذر یک شبانه روز در سیاره ما

نبض زندگی با این شعر زیبا!

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

کری خوانی هاشم بیک زاده با محمد خدابنده‌لو سر استقلال و پرسپولیس

گل یا پوچ بازی کردن بازیکنان و پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال با مجریان شب عیدی

دعوت اعضای تیم ملی کشتی ایران به تماشای «موسی کلیم‌الله»

چهره ها/ سلفی شاهرخ استخری و نبات به مناسبت چهارشنبه‌سوری

خاطرات رویا میرعلمی و سیروس میمنت از ماه مبارک رمضان در قدیم

ماجرای شنیدنی سیروس میمنت از یکی از اقوامش

قسمت هفدهم «زندگی پس از زندگی»؛ تغییر سرنوشت در عالم برزخ

سکانسی از «چهارشنبه‌سوری» اصغر فرهادی

خوانندگی «ایمان قیاسی» پس از سال‌ها در شبکه سه

صداوسیما «بوی عیدی» فرهاد مهراد را سانسور کرد!

توضیحات رویا میرعلمی و سیروس میمنت درباره سریال جدیدشان

ترانه «سالِ نو» را با صدای محسن ابراهیم زاده بشنوید

شگرد کثیف برای سرقت های سریالی!

کاهش آمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در مقایسه با سال قبل

جاده چالوس یکطرفه شد

پرتاب نارنجک به سمت آمبولانس در اسلامشهر

سعدی خوانی سیدجلال معصومی در محفل

چهارشنبه سوری در سفارت انگلیس با قاشق‌زنی و آش پختن

تلاوت آیاتی از قرآن کریم با موضوع دوستی

شأن و منزلت سوره مبارکه یس و اهمیت قرائت روزانه آن

مناجات دلنشین پیرمرد صاف و ساده همدانی با امام زمان (عج)

رشته پلو با گوشت قلقلی برای سحری امشب

بهترین انتخاب‌ها برای غذای سحری

یک سفر لذت بخش خانوادگی در تعطیلات نوروز

درمان ابولا با یک قرص؛ آزمایش روی میمون‌ها با نتایج امیدوارکننده همراه شد

داستانک/ تشخیص انسان خوب

اولین صحبت‌های جباری پس از بازگشت به استقلال

خاطره پیشکسوت کشتی از کارگری در راه‌آهن برای خریدن رادیو قسطی برای مادرش

کری یامال برای اروپا؛ جام چمپیونزلیگ مال ماست

چرا بازیکن استقلال از بازیکن النصر پیراهن گرفت

آرزوی جالب هاشم بیک زاده برای مربیگری

راز صمیمیت محمد خدابنده‌لو با اوستون اورونوف از زبان خودش

انتشار نسخه ویژه نابینایان «پدرخوانده2» با صدای فرهاد اصلانی