طرز تهیه یک رسپی خوشمزه و ساده که عاشقش می شوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مرحله ی اول:
خمیرهزارلارو قبل از اینکه میخواین
بپزین قبلش باید 1 ساعت از فریزر خارجش کرده باشین و بعد پهن میکنین و باطرح های که دوست داریم جداش میکنیم. با حرارت 165 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه باید تا زمانی که بالا و پایین خمیر طلایی بشه.
مرحله ی دوم:
یه پاکت و نصف خامه صبحانه
بازار ![]()
یک بسته کرم کارامل ( میتونین کمش کنین)
پنیر خامه ای 50گرم
نصف قوطی شیرعسلی
یک پاکت پودرخامه
و مارمالاد توت فرنگی
طبقه طبقه تا ظرفتون پربشه
روشو میتونین از نصف خامه صبحانه و نصف
شکلات سکه ی بصورت بنماری استفاده کنین
نوش جونتون
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲:۴۷
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375674/