آریا بانو

آخرين مطالب

یافتن مکان دقیق تومور مغزی با ابتکار ایرانی اقتصادی

یافتن مکان دقیق تومور مغزی با ابتکار ایرانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس /یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید دستگاه راهبری جراحی مغز و اعصاب(نورونویگیشن) با یک چهارم قیمت نمونه مشابه خارجی شد که به عنوان ابزار یاری‌کننده جراح، برای یافتن مکان دقیق ناحیه تومور در جراحی‌هایی که دسترسی به ضایعه یا تومور مشکل است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شرکت دانش‌بنیان سامانه جراحی هوشمند پارسه(پارسیس) فعالیت خود را در زمینه سامانه راهبری جراحی از سال 1385 آغاز کرده است.این شرکت بسترهای توسعه داده شده خود را برای ساخت سیستم‌های منحصربفرد متناسب با نیاز کاربر در حوزه‌های مختلف آموزش جراحی و سامانه راهبری جراحی ارائه کرده‌است.این سامانه‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های مختلف ردیابی و شیوه‌های پیشرفته نمایشی در کاهش زمان، انرژی و هزینه مورد نیاز برای درمان بیمار و آموزش جراحان اثر چشم‌گیری دارد.علیرضا احمدیان، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سامانه جراحی هوشمند پارسه(پارسیس) در خصوص زمینه کاری این شرکت گفت: ما در تولید محصولات نویگیشن مورد استفاده در پزشکی به ویژه نویگیشن جراحی فعالیت داریم و دستگاه راهبری جراحی مغز و اعصاب (نورونویگیشن) از محصولات دانش بنیان این شرکت است.وی در خصوص چگونگی عملکرد این دستگاه افزود: این سیستم به عنوان ابزار یاری کننده جراح، جهت یافتن مکان دقیق ناحیه تومور (محل عمل جراحی) در جراحی‌هایی که دسترسی به ضایعه یا تومور مشکل است، استفاده می‌شود.
بنابراین احتمال آسیب دیدن بافت‌های سالم همجوار ناحیه تومورال بیمار به حداقل رسیده و جراح می‌تواند با اطمینان، آرامش خاطر و البته دقت بیشتری جراحی خود را به اتمام برساند.وی ادامه داد: با استفاده از این سیستم، عوارض جانبی جراحی به حداقل می‌رسد .همچنین استفاده از این سیستم منجر به افزایش احتمال خارج کردن تومور به صورت کامل خواهدشد. در نتیجه احتمال عود کردن دوباره بیماری و نیاز به انجام مجدد عمل به نحو چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.
این فعال فناور ادامه داد: این سیستم جهت استفاده در جراحی‌های مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی، ارتوپدی، ستون فقرات بسیار مفید و ضروری است.احمدیان اظهار داشت: تاکنون این سیستم در بیش از 95 بیمارستان تخصصی کشور، توسط بیش از 190 جراح برتر و حاذق در هزاران عمل جراحی مورد استفاده قرار گرفته است.وی در خصوص مزیت فنی دستگاه راهبری جراحی مغز و اعصاب (نورونویگیشن) نسبت به نمونه مشابه خارجی خاطرنشان کرد: دقت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سیستم نویگیشن پارسیس با شرکت‌های رقیب خارجی مانند Brailab، Medtronic و Stryker برابری می کند و از نظر فنی دوربین‌های استفاده شده در شرکت ما و این شرکت‌ها مشابه هستند و نرم افزار تولید شرکت پارسیس در برخی موارد بهتر از دستگاه‌های مشابه خارجی عمل می‌کند.وی یادآور شد: در استفاده همزمان تصاویر ساختاری مانند CT و MRI و تصاویری عملکردی مانند fMRI، DTI در حین عمل بهتر است و محیط کاربرپسندتری برای استفاده دارد.مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سامانه جراحی هوشمند پارسه(پارسیس) با بیان اینکه دستگاه راهبری جراحی مغز و اعصاب(نورونویگیشن) به نسبت دو نیم تا چهار برابر ارزانتر از سیستم‌های خارجی است، تصریح کرد: تولید این محصول، تا به حال حدود 25 میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه داشته است.وی ظرفیت تولید دستگاه راهبری جراحی مغز و اعصاب (نورونویگیشن) را 12 سیستم در سال دانست و گفت: تاکنون موفق به صادرات به کشورهای اکوادور، روسیه و آلمان شده‌ایم.احمدیان در پایان خاطرنشان کرد: به طور مستقیم 30 نفر و به شکل غیرمستقیم 150 نفر با تولید این محصول مشغول به کار شده‌اند.
به تازگی بیمارستان روحانی بابل با حمایت 40 درصدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و صندوق توسعه نانوفناوری در نمایشگاه ایران ساخت و همچنین حمایت 60 درصدی خیرین موسسه امداد و امید به دستگاه پیشرفته راهبری جراحی مغز و اعصاب مجهز شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبهای سرد اسفند رو با چای کرک گرم کن

چهارشنبه آخر سال و زنگ هشدار «سوختگی»

چگونه در تعطیلات نوروزی چاق نشویم؟

آموزش ساخت شمع گل بابونه

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

کشف کدی که انرژی نامحدود اتمی را آزاد می‌کند!

«اگر غم لشکر انگیزد» با خوانش «سید مهدی شجاعی» منتشر شد

برگزاری جلسه فنی تیم ملی ایران با اضافه شدن 9 بازیکن

تاریخ بازی معوقه بارسا اعلام شد

پدر جدو‌آبادش رو درآورد

مجوز یک جشن اورژانسی

به جای برنج یک کم از خودمون حرف بزنیم

غم عجیب قولی که هیچ‌وقت ندادی!

ویل اسمیت پس از 20 سال آلبوم منتشر می‌کند

استقبال از سال نو با حنجره‌ی طلایی علیرضا قربانی

وضعیت ذخیره آب در سد لتیان

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور

دعوای دو همسایه بر سر جای پارک خودرو به قتل ختم شد

پلیس: ضبط دوربین مخفی حتما باید مجوز داشته باشد

در این ماه هرچه می‌توانید قرآن بخوانید!

خروج آتش سبزرنگ از فاضلاب دانشگاه تگزاس!

آیا ما امت امام زمانی هستیم؟

نقش والدین در کاهش حوادث چهارشنبه سوری

برای مقابله با آلرژی بهاری از همین حالا اقدام کنید

یکی از دلایل شایعِ درد قفسه سینه

تایم‌لپسی جالب از لحظه رسیدن فضانوردان کرو-10 به ایستگاه فضایی

مدل‌های هوش مصنوعی و کشف عملکرد مغز در پردازش زبان

بخشی از کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

رونمایی از پیراهن 125 سالگی تیم ملی آلمان

واکنش رامین به غیبت در لیست تیم ملی

پنجره نقل و انتقالاتی سپاهان چه زمانی باز می‌شود؟

عضویت جوانمردی در هیأت اجرایی کمیته ملی پارالمپیک

شجاعیان: روانخواه می‌تواند در خارج از ایران هم موفق باشد!

شجاعیان: کم لطفی هوادران باعث شد نکونام برود!

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون دوچرخه‌سواری

فشار شدید روی امباپه

حرکت تحسین برانگیز در شبکه سه، اهدای مو سر به کودکان سرطانی

رقابت «موسی کلیم‌الله (ع)» با 2 فیلم کمدی در صدر گیشه

اولین آنونس فیلم سایه های روشن

مانتو جدید و شاد المیرا شریفی‌مقدم در ویژه برنامه تلویزیون

بخاطر عشق به جواد رضویان، شاعر شده!

یک شب خاص برای یک زندگی معمولی

وقتی مهمان برنامه وسط پخش زنده به عوامل می‌گوید راننده‌ام روزه است لطفا برایش افطاری تهیه کنید

تمرین المیرا شریفی مقدم و ابراهیم شفیعی برای شرکت در مسابقه محله

اجرای زیبای ترانه «دیدی دلتو بردم» توسط علی لهراسبی در برنامه شب عیدی

پیش بینی ورود 10 میلیون زائر به مشهد در ایام نوروز

حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

هشدار وزارت بهداشت برای رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی

وصول 130 هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومین پرونده گروه عظام

خبر خوش وزیر دفاع برای سربازان وظیفه