آریا بانو

آخرين مطالب

آژیر قرمز در دورتموند به خاطر بازی با بارسا ورزشي

آژیر قرمز در دورتموند به خاطر بازی با بارسا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /وضعیت بروسیا دورتموند در بوندسلیگا خوب نیست و بسیاری از هواداران این تیم و رسانه‌های آلمانی نگران تقابل آنها با بارسلونا هستند.
بروسیا دورتموند بهای سنگینی برای پیروزی‌اش برابر لیل که باعث شد به مرحله یک‌ چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند پرداخت. شکست در لایپزیش تاثیر زیادی روی رقابت آنها در بوندسلیگا گذاشته است.
این تیم در حال حاضر در رده یازدهم این رقابت‌ها قرار دارد و هفت امتیاز با منطقه کسب سهمیه فصل آینده لیگ قهرمانان فاصله دارد. شکست 0-2 برابر لایپزیش باعث شده دورتموند و نیکو کواچ امیدهایشان را به ادامه حضور در لیگ قهرمانان فعلی و حذف بارسلونا در مرحله بعدی گره بزنند.
کمی پس از پایان این بازی، از کواچ پرسیده شد که آیا آینده او روی نیمکت به صعود تیمش به لیگ قهرمانان فصل آینده بستگی دارد یا نه. این مربی کروات که در اواخر ژانویه با دورتموند قرارداد امضا کرد و جایگزین نوری شاهین شد تا سال 2026 سرمربی این تیم خواهد بود. اما وقتی از او درباره احتمال فسخ قرارداد در صورت عدم صعود تیم به لیگ قهرمانان فصل بعد سوال شد، خوشحال به نظر نمی‌رسید. او در پاسخ گفت: «خیلی حدس و گمان می‌زنید. شاید باید قراردادم را به شما نشان دهم؛ چیزی در آن وجود ندارد. هنوز یک سال و نیم از قراردادم باقی مانده است.
سوال درباره بند خروج احتمالی در قرارداد کواچ منطقی بود چون روزنامه بیلد آلمان مدعی شده است که کواچ و دورتموند توافق کرده بودند که در صورت عدم کسب سهمیه لیگ قهرمانان، این باشگاه بتواند در تابستان آینده از بند فسخ گنجانده شده در قرارداد او استفاده کند.
رسانه‌های آلمانی صبح یکشنبه با پذیرش این واقعیت که احتمالاً دورتموند بوندسلیگا را بدون کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای فصل آینده به پایان خواهد رساند، از شرایط تیم نوشتند، به‌ خصوص با توجه به این که هنوز بازی‌های دشواری مانند مصاف با بایرن مونیخ و بایر لورکوزن در پیش است.
این وضعیت فشار بیشتری بر دورتموند و کواچ درباره سرنوشت آنها در لیگ قهرمانان امسال وارد کرده است. آن‌ها در این مسابقات باید در مرحله یک‌ چهارم نهایی دو بازی حساس برابر بارسلونا انجام دهند، تیمی که هدایت آن بر عهده هانسی فلیک است. فلیک در فصل 20-2019 جایگزین کواچ در بایرن مونیخ شد و در نهایت توانست شش‌ گانه معروف را کسب کند.
با این حال، آخرین اظهارنظر کواچ درباره تقابل با فلیک این بود که او بازیکنانی در تیمش دارد که بتوانند به حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان و کسب نتیجه مدنظرشان کمک کنند.
نگران‌کننده‌ترین موضوع حتی بیشتر از شکست، نحوه خروج مارسل سابیتزر از زمین بود. هافبک اتریشی با چشمانی اشک‌بار زمین را ترک کرد و به نظر می‌رسید که نگران زانوی راستش است. روند بهبودی او تحت نظر قرار دارد و غیبتش در بازی برابر بارسا به هیچ وجه خبر خوبی برای دورتموند نخواهد بود.

آریا بانو

بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل علی قلی‌زاده به یاگلونیا بیاویستوک در دقیقه 9

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

افشاگری منصوریان از عصبانیت و چَک‌زدن قلعه‌نویی

بیرانوند: لس بووووو، شب‌ بخیر!

مهرداد محمدی: فرزندم به دنیا آمد و دوست داشتم در ایران بازی کنم

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

مجید جلالی: پیشنهادی داشتم که حقوق یک ماهش اندازه حقوق یک سال فدراسیون بود

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

تعطیلی مدارس 7 شهر و ادارات 2 شهر خوزستان در پی آتش‌سوزی هورالعظیم

تشویق به فرزندآوری در شهری از چین؛ 14 هزار دلار هدیه به زوج‌هایی که بیشتر از دو فرزند بیاورند

فرود اضطراری هواپیما در کرمان

تلاوت قاری اهل کردستان

تلاوت زیبای آیه 26 سوره مبارکه اعراف توسط حامد شاکرنژاد

دلیل محبوبیت جهان پهلوان تختی

دستور پخت سوپ لوبیای مکزیکی

گزارشگر جنجالی با اطلاعات عجیب و غریب

شیطنت منصوریان در چهارشنبه سوری و عید دیدنی

صحبت‌های تند خداداد عزیزی علیه سپاهان و پرسپولیس

واکنش جالب علیرضا منصوریان به سوال حاشیه‌ای

آتش بازی هواداران اتلتیکومادرید بیرون ورزشگاه متروپولیتانو

گل اول منچستریونایتد به لسترسیتی توسط راسموس هویلوند در دقیقه 28

گل اول پاری سن ژرمن به مارسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 17

صحبتهای سعید عزت‌اللهی درباره دو دیدار پیش روی تیم ملی

کار سخت منصوریان در تشخیص میلاد و مهرداد محمدی

چهره ها/ محیا دهقانی در نمایی خاص و جذاب

لحظاتی با شور موسیقی استاد حسین علیزاده

تعقیب موبایل قاپان توسط پلیس

بازار شب عید؛ خبری در راه است

هندی خواندن سیدجلال معصومی در محفل

افطارِ شب میلاد کریم اهل بیت در بهشت روی زمین

میزبانان محفل از کشتی گرفتن با علیرضا دبیر شونه خالی کردن!

اگر مؤمن هستید، این سه کار مهم را انجام دهید!

داستان سرطان قاری کُرد و بازگشت به زندگی با شنیدن تلاوت قرآن از محفل

مدح رسول الله(ص) به زبان کردی

دیپلماسی قرآنی به بیان حجت‌الاسلام قاسمیان

خوانندگی رو کنار گذاشتم!

آبیِ بی نظیرِ جنوبگان!

فرهنگ پهلوانی در قرآن!

شنیسل مرغ رو این مدلی درست کن همه عاشقش میشن

درمان‌های خانگی برای شکم‌درد

لایک‌ها و اینفلوئنسرها چه بلایی سر نوجوانان می‌آورند؟

تصویر روز ناسا؛ گذر زهره از مقابل خورشید

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

تو مثل منی برف راه می‌روی و آب می‌شوی...

صحبت های شنیدنی سروش صحت

اخباری، دروازه‌بان گل‌گهر بعد از پایان بازی پیراهن خود را به هواداران تراکتور داد

خلاصه بازی لیورپول 1 - نیوکسل 2

جشن قهرمانی نیوکاسل، قهرمان جام اتحادیه انگلیس

گل اول اشتوتگارت توسط دمیروویچ ؛ اشتوتگارت 1-0 لورکوزن

وضعیت نامناسب محل نگهداری از جام‌ها و افتخارات باشگاه ذوب‌آهن