کیک نارگیلی؛ طعم بهشت در هر برش
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ:4 عدد
آرد:250 گرم(2 پیمانه)
شکر:200 گرم (1 پیمانه)
شیر:135 گرم(2/3 پیمانه)
روغن:100 گرم(نصف پیمانه)
بازار 
پودر نارگیل چرب:70 گرم(1 پیمانه)
وانیل: 1/2 ق چ اگر مایع بود 5 قطره
بیکینگ پودر:2 ق چ
کرم نارگیلی:
پودر نارگیل:1 ق س
شیر:1 پیمانه
شکر:1/3پیمانه
نشاسته ذرت:1 ق س
آرد:1 ق س
کره:1 ق س
وانیل:1/4 ق چ
حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید.
میتونین برای عطر بیشتر از اسانس نارگیل چند قطره استفاده کنید.
دمای فر برقی 155 درجه و فر گازی 170 درجه به مدت 45 دقیقه.
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱:۳۴
-
۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374102/