آریا بانو

آخرين مطالب

چرخش داستانی در سریال «آبان»/ آغاز دوباره غافل‌گیری برای مخاطب فرهنگی هنری

چرخش داستانی در سریال «آبان»/ آغاز دوباره غافل‌گیری برای مخاطب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فیلم نیوز / چرخش داستان عاشقانه «آبان» در قسمت هشتم این سریال واکنش‌های مختلفی را در برداشته است. برخی معتقدند داستان سریال تازه جذاب شده و از حالا به بعد دیدنی‌تر است، عده‌ای آن را با سریال‌های ترکیه‌ای مقایسه کرده‌اند و برخی هم نوشته‌اند از ابتدا می‌توانستند چنین حدسی را بزنند. بهرحال آنچه مشخص است در قسمت هشتم اتفاقی رخ داده که مسیر داستان را تغییر خواهد داد.
 سریال «آبان» به کارگردانی رضا دادویی اولین سریال پلتفرم شیدا است. شهاب حسینی، امین حیایی، لاله مرزبان، میرسعید مولویان، بهاره کیان‌افشار و مینا ساداتی بازیگران اصلی این سریال هستند؛ سریالی که ماجراهای آن تازه به جریان افتاده است. نگاهی داریم به چگونگی چرخش داستان و واکنش‌های مخاطبان نسبت به قسمت هشتم سریال.
 رویارویی پایانی امیر و آبان در قسمت هشتم مخاطب را غافلگیر کرد.
هفته گذشته در فیلم‌نیوز مطلب مفصلی نوشتیم درباره اینکه «آبان» خط فکری‌اش را از همان ماجرای جذاب سریال «شهرزاد» گرفته است؛ الگویی که بعدتر در سریال‌های «می‌خواهم زنده بمانم» و «جیران» هم با آن روبه‌رو بوده‌ایم. اتفاقی که در قسمت هشتم سریال افتاده هم تا حدی با توجه به همان الگو قابل‌ پیش‌بینی بود. اگر به خاطر داشته باشیم در سریال «شهرزاد» هم وقتی فرهاد بعد از اینکه بالاخره شهرزاد سر خانه و زندگی‌اش با قباد می‌رود، با آذر گلدره‌ای قرار می‌گذارد و عشق‌وعاشقی را با او شروع می‌کند. در همان سریال هم وقتی شهرزاد با این عاشقانه روبه‌رو می‌شود با تمام وجود بهم می‌ریزد. آنچه باعث شده «آبان» تا حدی از این الگو فاصله بگیرد، سرعت‌عمل امیر و همچنین رابطه او با دوست آبان است.
تصمیم «ثابت» در آزادی «آبان» آغاز چرخش داستانی سریال بود.
در دو قسمت اخیر دیدیم که امیر برای رسیدن به آبان حاضر می‌شود حتی سرویس بهداشتی محل کار او را بشوید و جلوی همه تحقیر شود. در همین قسمت هشتم هم تا لحظه آخر برای برگرداندن آبان می‌جنگد اما یکباره درست زمانی که حالش به شدت بد است وارد رابطه با دوست همسرش می‌شود. این مسئله گرچه مسیر سریال را تغییر می‌دهد اما ناگهانی و بدون زمینه‌چینی است. به همین دلیل هم شاید چندان باورپذیر به نظر نرسد. برخی مخاطبان نسبت به ناگهانی بودن شروع این رابطه گلایه کرده‌اند و نوشته‌اند چطور امیر از آن حال خیلی بد به این نقطه رسیده است؟
بازار
بهار در قسمت هشتم نقشی اساسی در چرخش داستان سریال «آبان» داشت.
درست است که کارگردان در چند سکانس قبل تمهیدی اندیشیده و با پوشاندن لباس آبان به دوستش تا حدی زمینه را فراهم کرده اما برقراری یک رابطه جدید، آنهم بلافاصله بعد از فروپاشی روحی امیر یک مقدار عجیب است. بهرحال آبان و فریبرز شب به مهمانی می‌روند و دست‌کم یکی دو ساعتی آنجا می‌مانند. بعد به خانه برمی‌گردند. امیر از ناراحتی زیاد با بهار حرف می‌زند و به خانه فریبرز می‌آید و بعد با حال بد برمی‌گردد. همان موقع آبان وسایلش را جمع می‌کند و حلیم می‌خرد و به خانه می‌رود آنهم درحالی که هنوز شب است. یعنی هنوز زمان زیادی نگذشته تا فریبرز بخواهد تا این حد تغییر رویه دهد.برخی مخاطبان نوشته‌اند که آبان روی الگوی سریال‌های ترکی پیش رفته تا ایجاد جذابیت کند. آنها معتقدند نمونه چنین موقعیت‌هایی را در سریال‌های ترکیه‌ای دیده‌اند و امیدوارند سریال جذابیت بیشتری نسبت به آنها داشته باشد.عده‌ای از مخاطبان هم نوشته‌اند که از ابتدای حضور بهار در سریال حدس می‌زده‌اند ماجرا به اینجا برسد و مواجهه با عمل انتهای سریال چندان هم شگفت‌زده‌شان نکرده است. آنها معتقدند اگر چنین اتفاقی نمی‌افتاد باید به دلیل حضور بهار در سریال شک می‌کرده‌اند.
باید دید «آبان» با این چرخش داستانی در ادامه به چه سمتی خواهد رفت.این سریال چهارشنبه‌ها به شکل اختصاصی از طریق پلتفرم «شیدا» توزیع می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1373793/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر به تاریخ؛ ژست «رضاخان» در کنار یک رولزرویس لوکس؛ سال 1299/ عکس

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد

ناراحتی و گلایه «حسن یزدانی» از بازتاب بد حرف‌هایش درمورد پاداش المپیک

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد

سبک متفاوتی که پریماه میزبانان محفل رو صدا می‌کنه

قطعه همیشگی پیش از سخنرانی شهید نصرالله

روایت داستان قرآنی حضرت یونس (ع) توسط پناه 4 ساله!

گوناگون/ هیولای 237 میلیون ساله از زیر زمین بیرون آمد

گوناگون/ دیده شدن هیولای تاریکی در روشنایی روز

قشنگترین همخوانی قرآنیِ محفل

قاب دوست داشتنی با قرآن خوندن پناه با خاله فسقلیش

هر چی از شیرینی پریماه بگی باز کمه!

پاسخ جالب کودک فلسطینی به این سوال که وقتی بزرگ شدی، می‌خواهی چکاره شوی؟

تصاویری از قرقاول خزری در آستانه بهار

دستور پخت جوجه ترش گیلانی؛ اصیل وخوش طعم

عوامل موثر در ایجاد گره‌های تیروئیدی

شمع آرایی ترند سال 1403

راز کثیف نشدن شلوار بگ

طلوع زمین از مدار ماه

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

سومین مصدوم اسپانیا؛ کمپ لاروخا خالی می‌شود

افسوس پاشازاده و عبدالله در 3 امتیاز

واکنش شجاعیان به مصاحبه جنجالی رامین درباره گل علیپور در داربی105!

سرمربی تیم جنجالی لیگ یک استعفا داد

دشان کوتاه آمد تورام به اینتر برمی‌گردد!

خشم هانسی فلیک از تاریخ بازی‌ معوقه بارسا

اولین ملاقات خان بهادر با ستایش

فاکتور یخمک رو هم آورده!

مادر، مزار پسر شهیدش رو بعد از سالها پیدا میکنه

مشاهده محاسبه اعمال جوانی گنهکار در برزخ

"ستایش" هدیه "خان بهادر" را رد کرد

محمدرضا گلزار: به شکل هدفمندی در حال تخریب من هستند!

بازتاب دردناک گناه تعرض جنسی در هنگام محاسبه اعمال در برزخ!

«ایلیا» را با اجرای علی اکبر قلیچ تماشا کنید

«بهار»، ملودی آرامش بخش طبیعت از پیتر بی. هالند

برخورد قاطع با بر هم زنندگان امنیت مردم در پایان سال و نوروز

ادعای پوشش یک ریالی برای دارو؛ تأمین اجتماعی توضیح داد

رهگذران آسیب دیده چهارشنبه آخر سال

تلاوت آیه 214 سوره مبارکه بقره توسط حامد شاکرنژاد