با پیتزا تابه ای دردسرِ درست کردن خمیر هم نداری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
نان لواش: یک عدد
تخم مرغ:سه عدد
پنیرپیتزا
سس کچاپ
قارچ:3 عدد
بازار 
سوسیس یا گوشت یا مرغ به دلخواه
فلفل دلمه
شیر:یک استکان
ادویه:نمک،پاپریکا،آویشن
نان لواش رو رول کنید و با قیچی به تیکه های کوچیک برش بدید
توی یک ظرف،تخم مرغ ،شیر و ادویه ها رو مخلوط کنید ونون رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و مواد رو داخلش بریزید کاملا صاف کنید و روی شعله ملایم بزارید تا کامل بپزه و حتما در تابه رو بزارید…یک طرفش که طلایی شد برگردونید و روش سس کچاپ بزنید و به ترتیب پنیر ،سوسیس.دوباره پنیر و درنهایت قارچ و فلفل دلمه ای رو بچینید و دوباره بزارید روی حرارت خیلی ملایم تا مواد بپزه و پنیر هم آب بشه
توی همه ی مراحل در تابه رو حتما بزارید و نکته خیلی مهم اینکه برش سوسیس ،قارچ و فلفل دلمه خیلی نازک باشه تا بپزه
-
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵:۴۶
-
۲۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370608/