طرز تهیه دسر پسته، دسر لطیف و خوشمزه برای افطار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فرارو / دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند که معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروند. دسرها در طعمهای گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گوارا است و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده میکنند. کرمها یا به صورت لایه میانی در کیکها و دسرها استفاده میشوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. دسر پسته نوعی دسر کرم مانند بسیار لطیف و خوشمزه است و دستور پخت آسانی دارد. این دسر به دلیل داشتن مواد مغذی برای سفره افطار و روزهداران بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر پسته همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر: 2 پیمانه
خامه صبحانه: 100 گرم
پودر کرم کامل: نصف پاکت
شیرعسلی: 1 قاقش غذاخوری
بازار 
کره پسته: 1 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتیپور: 8 عدد
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کرم خوشمزه ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس خامه صبحانه، کره پسته، شیر عسلی و پودر کرم کارامل را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و حرارت را کم کنید. مواد را هم بزنید تا زمانی که دسر کم کم داغ شود. وقتی دسر داغ شد، بیسکوییت پتیپور را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد جوشهای ریز بزند، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. با گوشتکوب برقی مواد را بزنید تا کاملا یکدست شود یا مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید. دسر آماده را داخل ظرف دسر بکشید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. قبل از سرو روی دسر را با پودر پسته و کرم پسته تزیین کنید و نوش جان.
-
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰:۳۲
-
۲۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370332/