آریا بانو

آخرين مطالب

اولین نشست پیگیری تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

اولین نشست پیگیری تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پس از انعقاد تفاهم‌نامه تامین مسکن مشمولین قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و با عنایت به لزوم ایفای تعهدات و تکالیف در این خصوص، نشستی با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، 18 اسفندماه در دفتر ریاست وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن تقدیر از زحماتی که طی مدت 6 ماهه پس از انعقاد تفاهم‌نامه توسط وزیر راه و شهرسازی و همکارانش انجام دادند، گفت: این نوبت، بار دومی است که بنده به بنیاد شهید و امور ایثارگران برگشته و خدمت می‌کنم و معتقدم اگر در دوره وزارت خانم صادق که خود فرزند شهید و از ایثارگران است، اتفاقی برای مسکن ایثارگران نیفتد، در هیچ دوره دیگری رخ نخواهد داد.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: زیبنده نیست که با گذشت 44 سال از دوران دفاع مقدس، هنوز مشکل مسکن افرادی که آسایششان را برای نظام هزینه کردند، رفع نشده است. امروز برای رفاه حال اشخاصی تلاش می‌کنیم که سال‌های نه چندان دور برای رفاه، آسایش و امنیت امروز ما پای در عرصه‌های نبرد گذاشتند و این کمترین کاری است که ما می‌توانیم برای آنان انجام دهیم.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: از زمان شروع دولت چهاردهم، به هشت استان سفر کرده و طی این سفرهای استانی تفاهم‌نامه‌ای با استانداران امضا کردیم و تاکنون حدود سی هزار قطعه زمین در این هشت استان واگذار شده است. در برخی استان‌ها هم مشکل جدی داریم که از قدیم وجود داشته اما با دستورات وزیر راه و شهرسازی تعدادی حل شده و در تمام استان‌ها نیز به امضای مدیرکل مسکن و شهرسازی آن استان رسیده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان قرار داریم باید توجه کنیم توسط چه افرادی(شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران) برای خدمت انتخاب شده‌ایم. خداوند در این ماه میزبان ماست و اگر تمام تلاش ما در این است که خداوند در این ماه عزیز به ما نگاه رحمت کند، در ازای خدمتی خواهد بود که به خانواده شهدا و ایثارگران خواهیم کرد. ما مطمئن هستیم با اراده‌ای که وجود دارد اقدامات خوبی صورت خواهد گرفت.
معاون رییس‌جمهور تاکید کرد: در دیدارهایی که به همراه رییس‌جمهور و معاون اول دولت چهاردهم با جانبازان عزیز در تعدادی از آسایشگاه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران داشتیم،مشاهده کردیم که مهمترین نیاز آن‌ها موضوع مسکن بود.
وی با اشاره به تفاهم‌‎نامه مذکور، آن را مهم‌ترین تفاهم‌نامه در تاریخ بنیاد شهید و امور ایثارگران خواند و وزارت فرزانه صادق که خود فرزند شهید است را منشاء خیر و برکت توصیف کرد که در پی عملیاتی شدن تامین مسکن برای ایثارگران است.
فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی نیز در ابتدای این نشست، گفت: پس از انعقاد اولین تفاهم‌نامه تامین مسکن مشمولین قانون، بعد از حدود شش ماه مورد بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به تاکیدات رییس‌جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت ارائه خدمات مسکن به ایثارگران، اجرایی می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما مدیون جانبازان و ایثارگران هستیم، گفت: مطمئن باشید اگر مشکل مسکن این عزیزان را مرتفع کنید، به کل کارهای شما برکت داده می‌شود. تفاهم‌نامه مذکور به گونه‌ای تنظیم شده که قابلیت اجرایی و عملیاتی داشته باشد و چنانچه در اجرا با مشکلی روبرو شود، آن را مرتفع خواهیم کرد و باید تا پایان دولت چهاردهم مشکل مسکن ایثارگران را به سرانجام خوبی برسانیم.
لازم به ذکر است؛ به موجب این تفاهم‌نامه، با گذشت 17 سال از تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران (مصوب 1386)، بندی از این قانون با امضای تفاهم‌نامه تامین مسکن ایثارگران، به طور کامل اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370268/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیتی 2-0 لستر؛ پیروزی آسان در شب خلوت اتحاد!

روایت پورموسوی از استعفا و بازگشت به مس

اتلتیکو نزدیک به ده نفره شدن!

حذف جنجالی مورینیو در شب پرآشوب استانبول!

گلزن غافلگیرکننده دوباره علیه استقلال

پناهگاه ایرانیان در خطر ویرانی

گل اول آث میلان به اینتر توسط آبراهام

گل اول لیورپول به اورتون توسط ژوتا

گل اول اینتر به آث میلان توسط چالهان اوغلو

بهت لیورپولی‌ها؛ این خطا قرمز نداشت!

درها باز شد، چه پاسی از لامین یامال!

دنیا درباره حمله مورینیو به بوروک صحبت می‌کند!‏

9 مصدوم بر اثر حمله سگ ولگرد

مردم در سیزده بدر به دل طبیعت زدند

رفتاری زشت و تاسف‌برانگیز؛ برداشت خاک‌های رنگی جزیره هرمز

زاینده‌رود پُر آب می‌شود

برخورد پژو پارس با پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

خشم طرفداران سانتوس از نیمار؛ فوتبال اولویتت نیست!

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

گل اول بارسلونا به اتلتیکو توسط فران تورس

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

ای مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا__اوس موسی قضیه پهباد رو لو داد

نقی با دشمن خیالی زندس

بالاخره بهتاش پیداش شد

بالاخره بهتاش رو گیر آوردن

چقدر گرما برای بدن انسان کشنده است؟

سقوط مرگبار خودرو در محور طبس؛ سرنشین 8 ساله پژو جان خود را از دست داد

درگیری بین دو نفر از اتباع خارجی، به قتل انجامید

زن روستایی زیر چرخ‌های قطار جان باخت

حادثه در شهر بازی تهران

لحظە رعد و برق وحشتناک در پاوە

رهایی لاکپشت در حال انقراض توسط صیادان درگهان

زلزله تایلند از زاویه بالای برج

چند لحظه آرامش در روستاهای بکر شمال

شامی سبک و خوشمزه؛ خوراک لوبیا سبز

چای سبز بهتر است یا چای سیاه؟

ازدواج مجدد با کسی که بچه داره؛ چطور با چالش‌هاش کنار بیایم؟

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

در آستانه فاجعه؛ سقوط شیاطین سرخ به قعر تاریخ!

نارضایتی مدیر میلان؛ در 2025 خوب نبوده‌ایم!

خوانندگی الیکا عبدالرزاقی وسط برنامه صداتو

چهره ها/ سیزده بدر شبنم قلی خانی در دل طبیعت

سر میمون دعواشون شد

چهره ها/ سحر دولتشاهی در لباسی کلاسیک

اون رحمتو لولو برد!

نقی خودشو استراتژی کرد

اجرای زنده محمد اصفهانی از قطعه «امشب در دل شوری دارم»

با این موسیقی ملایم و بیکلام شب را به پایان ببرید