آریا بانو

آخرين مطالب

علت مرگ مشکوک «جین هکمن» و همسرش مشخص شد فرهنگی هنری

علت مرگ مشکوک «جین هکمن» و همسرش مشخص شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / پزشکی قانونی دفتر تحقیقات پزشکی نیومکزیکو در یک نشست خبری جدیدترین جزئیات از دلیل مرگ جین هکمن بازیگر برنده اسکار و همسرش بتسی آراکاوا را اعلام کرد.
هدر جارل، پزشک ارشد پزشکی قانونی دفتر تحقیقات پزشکی نیومکزیکو اعلام کرد جین هکمن احتمالاً حدود یک هفته پس از همسرش، بتسی آراکاوا، که بر اثر هانتاویروس درگذشته بود، فوت کرده است
هکمن بر اثر بیماری قلبی-عروقی درگذشته و بیماری آلزایمر نیز به عنوان عامل مؤثر در مرگ او شناخته شد.
آراکاوا احتمالاً حدود یک هفته زودتر، در 11 فوریه، بر اثر هانتاویروس درگذشت. این ویروس که از طریق جوندگان منتقل می‌شود، می‌تواند کشنده باشد. هر دو مرگ تحت عنوان علل طبیعی طبقه‌بندی شده‌اند که شامل بیماری‌های قلبی، سکته، سرطان، نارسایی تنفسی، عفونت‌ها و عوارض مرتبط با سن می‌شود.
جسد هکمن، 95 ساله، و آراکاوای 65 ساله، در 26 فوریه در خانه‌شان پیدا شدند. مقامات در آن زمان اعلام کردند که هیچ نشانه‌ای از دخالت خارجی وجود ندارد.
آدان مندوزا، کلانتر منطقه سانتا فه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که دوربین‌های نظارتی نشان می‌دهند آراکاوا در 11 فوریه برای انجام کارهای روزمره به فروشگاه اسپراوتس و داروخانه سی‌وی‌اس مراجعه کرده بود. او همچنین در همان روز با یک ماساژتراپیست از طریق ایمیل در ارتباط بود.
بازار
ماشین او حدود ساعت 5:15 بعدازظهر وارد محوطه مسکونی شد که این زوج در آن زندگی می‌کردند. پس از آن تاریخ، هیچ فعالیت یا ارتباطی از او ثبت نشده است.
جارل اعلام کرد که هکمن به آلزایمر پیشرفته و بیماری شدید قلبی مبتلا بود و سابقه حمله قلبی نیز داشت اما تست هانتاویروس او منفی بوده است.
ارین فیپس، دامپزشک بهداشت عمومی ایالت، در کنفرانس خبری گفت که عفونت‌های هانتاویروس بسیار نادر هستند. او افزود که از 136 مورد عفونت در این ایالت طی 50 سال گذشته، 42 درصد موارد مرگ‌بار بوده‌اند. این ویروس معمولاً از طریق فضولات جوندگان منتقل می‌شود.
فیپس گفت که نشانه‌هایی از ورود جوندگان به برخی از ساختمان‌های این ملک وجود داشت، اگرچه خطر در خانه اصلی کم بود. 
ضربان‌ساز قلب هکمن در 17 فوریه فعالیت قلبی را ثبت کرد. در 18 فوریه، ضربان‌ساز یک ریتم غیرطبیعی را ثبت کرد که آخرین ثبت بود و نشان می‌دهد او احتمالاً در همان روز درگذشته است.
مقامات هفته گذشته اعلام کردند که کالبدشکافی نشان داد هر دو جسد از نظر مونوکسید کربن منفی بودند. شرکت گاز نیومکزیکو نیز خانه را به طور کامل بررسی کرد و هیچ نشتی قابل توجهی پیدا نکرد.
جسد آراکاوا در کف حمام مرده پیدا شد. قرص‌هایی نیز روی پیش‌خوان پخش شده بود. جسد هکمن نیز در اتاقی که از آشپزخانه جدا می‌شد، پیدا شد. به نظر می‌رسید هر دو به زمین افتاده‌اند. یک سگ مرده نیز در کمدی نزدیک جسد آراکاوا پیدا شد، در حالی که دو سگ سالم دیگر در ملک در حال گشت‌وگذار بودند. کالبدشکافی سگ هنوز در دست بررسی است.
یک کارگر نگهداری پس از مشاهده در نیمه‌باز خانه، به مقامات اطلاع داد و مأموران با ورود به خانه، اجساد را پیدا کردند.
این مرگ‌ها به اندازه‌ای مشکوک تلقی شدند که نیاز به تحقیقات بیشتر داشت. کارآگاهان در جستجو از ملک، دو تلفن همراه، یک برنامه‌ریز ماهانه و برخی داروها را کشف کردند.
هکمن برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «ارتباط فرانسوی» (1971) و برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «نابخشوده» (1992) است.
او همچنین به خاطر ایفای نقش لکس لوتر در سری فیلم‌های «سوپرمن» و بازی در آثار ماندگاری چون «بانی و کلاید»، «مکالمه»، «می‌سی‌سی‌پی در آتش»، «مدفون در آتش»، «زیر آتش»، «قفس پرنده» و «خانواده اشرافی تننبام» شناخته می‌شود.
آخرین نقش‌آفرینی او در سینما، در سال 2004 با فیلم «به مووسپورت خوش آمدید» بود. او در همان سال، اعلام کرد که از دنیای بازیگری بازنشسته می‌شود و از آن پس به‌ندرت در محافل هالیوودی دیده شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1369940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

عیدی ویژه پرسپولیس به مربیان و بازیکنان خارجی

بن‌یدر و اولین پیام برای هواداران سپاهان

دیکتاتوری که رقبای نظامی خود را می خورد

سفر به تاریخ؛ تاج الملوک، اشرف، شمس پهلوی در روز کشف حجاب؛ سال 1314

سپند امیرسلیمانی: مادرم پارتی بازی کرد تا پدرم در نمایشش بازی‌ام بدهد

سپند امیرسلیمانی خطاب به فرزند در راهش: تو جهان ما را تغییر دادی

سپند امیرسلیمانی: همیشه فکر می‌کردم بچه‌ام دختر است اما قرار است پسردار شوم

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

ویدئوی جدید از خوانندگی رحمان و رحیم پایتخت

موزیک ویدئوی A Thousand Years از گروه لایرس کلاسیک

واژگونی خودروی لیفان، جانِ مدیرکل هواشناسی آذربایجان‌غربی را گرفت

مرگ تلخ کودک 7 ساله

تلاوت عزت راشد مصری

نقشه اشتراک حاج احمد و حسنین

اجرای حماسی خواننده لبنانی در برنامه محفل

روایت حادثه تلخ انفجار پیجرها

جنگی که پیامبر با جانبازان پیروز شد

اگر به دنبال یک غذای سالم و آماده در چند دقیقه هستید، ساندویچ تن ماهی یک انتخاب عالی است!

با این دستور حلیم درست کن قطعا عاشقش میشی

خوردن غذاهای چرب چه بلایی سرتان می آورد

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

چگونه به‌خوبی با کنجکاوی‌های نادرست دیگران برخورد کنیم؟

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

این بود زندگی؟

استقلالِ هجومی با تغییر مهم شکل گرفت

تداوم صدرنشینی سینر با وجود محرومیت

سفر به تاریخ؛ ژست خاص «گلین خانم، اولین همسر عقدی ناصرالدین‌شاه»؛ دهه 1250

سفر در تاریخ؛ «رضاخان و محمدرضا پهلوی در حال افتتاح تونل کندوان»؛ سال 1317

ماجرای جالب ازدواج پدر و مادر سپند و کمند امیرسلیمانی از زبان مادرشان

خاطره بامزه میرطاهر مظلومی وقتی کادو روز معلم را از معلمش پس گرفته!

ویژه‌های حوادث/ تعرض جنسی و قتل دختربچه 6 ساله!

اقامه نماز عید فطر در خیابان های مسکو

دختر کوچولو با اعتماد به نفس حافظ قرآن

حالت تهوع از علائم کمبود این ویتامین است

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

سپاهان برای ایرالکو استارت زد

هری‌ کین: در بایرن خوشحالم، به لیگ برتر برنمی‌گردم

قهرمانان ساحلی فردا با جام به ایران بازمی‌گردند

پوستکوگلو: مصدومیت‌های اوایل فصل ما را تضعیف کرد

اهداف فدراسیون فوتبال در سال 1404 از زبان تاج رئیس فدراسیون فوتبال

بازیکن سابق موناکو سپاهانی شد؛ مهاجم خروس ها در اصفهان

تحکیم وحدت سپاهانی‌ها با حضور هنانوف

دلیل غیبت پورموسوی در تمرین مس رفسنجان مشخص شد

تعریف و تمجید میرطاهر مظلومی از الیکا عبدالرزاقی

تپل‌ها نمی‌توانند آدم‌های بدی باشند!

میرطاهر مظلومی: خبر قتل مهرجویی مثل آوار روی سرم ریخت