آریا بانو

آخرين مطالب

به مناسبت روز بزرگداشت شهدا:

محمدی: استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه‌ای در هفته شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران

محمدی: استفاده حداکثری از  ظرفیت رسانه‌ای در هفته شهید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - محمدی در نشست مسئولان روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، به مناسبت روز بزرگداشت شهدا گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه‌ای در هفته شهید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش «ایثار»، مهدی محمدی، مشاور و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و سرپرست اداره کل امور بین‌الملل بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست با مسئولان روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه که صبح روز چهارشنبه، 15 اسفندماه، در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به اینکه 22 اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است، باید از تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای جهت انعکاس برنامه‌ها و گرامی‌داشت این روز استفاده شود.
وی در رابطه با «روز شهید» و اقداماتی که در این خصوص لازم است صورت گیرد، تصریح کرد: این رویداد از جدی‌ترین مناسبت‌ها برای مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران است و هیچ کسی نباید منفعل باشد، بلکه هرکسی در هر مجموعه‌ای از بنیاد شهید به فراخور اقتضائات باید این هفته را گرامی داشته و با برنامه‌ریزی و تبلیغات محیطی آن را ارج نهند.
محمدی در رابطه با وظایف و کارکردهای بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از فعالیت‌های مهم در بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار از خانواده شهدا و ایثارگران است که در این هفته باید گسترده‌تر و پرشورتر برگزار شود.
مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: جدا از دیدارهای کارشناسی، مدیران بنیاد شهید هم باید صرف‌نظر از جایگاه مدیریتی که دارند با برنامه‌ریزی مناسب این دیدارها را انجام دهند زیرا این وظیفه کاری ماست و باید از مسائل جامعه هدف آگاهی یابیم که این امر جز با دیدار چهره به چهره صورت نمی‌گیرد. 
وی اضافه کرد: برنامه‌های روز شهید توسط معاونت فرهنگی ابلاغ خواهد شد و هر روز با یک عنوان مطرح شده و البته شعار محوری امسال نیز «شهدا مظهر وفاق، مقاومت و همدلی» است.
مشاور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع بعدی را جدی شدن بازار شایعات در حوزه ایثارگران دانست و تأکید کرد: این موضوع تبعاتی برای بنیاد شهید به دنبال دارد، شایعه به عنوان امر غیر واقعی است که بین مردم شکل واقعی گرفته، آن را باور کرده و به آن بها می‌دهند. شایعه اگر به نقطه‌ای برسد که مبتنی بر آن رفتاری صورت گیرد خطرناک است. لذا در مورد بنیاد شهید نیز این امر همیشه وجود داشته و این امر می‌طلبد که ما در درجه اول نقایص اطلاع رسانی را برطرف کنیم و همچنین به جامعه هدفمان آموزش‌های لازم را بدهیم تا اطلاع یابی کنند و به شنیدن شایعات اکتفا نکنند.
وی یادآور شد: در حال حاضر تمام تلاش سازمان‌های ضد انقلاب و ضد نظام این است که در جایی ناآرامی و یا تنشی ایجاد کنند، همان‌گونه که در دهه شصت به دنبال ترور مردم بی‌گناه بودند، امروز در فضای مجازی به دنبال ترور ذهن‌های مردم هستند. شایعه هرچند کوچک و کم اهمیت می‌تواند مخل آسایش و امنیت باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

از نماز جمعه نصر تا جشن عید فطر؛ اتحاد زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

چرا سرگذشت بیشتر «فراعنه زن مصری» در تاریخ ثبت نشده‌ است؟

خروج توده 7 کیلویی از شکم بیمار آملی

ماهی‌های قرمز را رها نکنید...

نقره داغ شدن مراکز متخلف بهداشتی

داستانک/ زندگی دوباره

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

این دیکتاتور یک دستور پخت ویژه برای مار کبری داشت

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

بحث نقی با اوس موسی

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

محافظ سید معروف به سپر سید

ربنایی که تاریخی شد

روایت تلخ لحظه شنیدن خبر شهادت سید مقاومت

روایت قرآنی گناه شنیع قوم لوط

اینجا جایی است که اگر به خطر افتاد...

وقتی بهار را می بینید، به یاد معاد باشید

این غذاها را دوباره گرم نکنید

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

عیدی ویژه پرسپولیس به مربیان و بازیکنان خارجی

بن‌یدر و اولین پیام برای هواداران سپاهان

دیکتاتوری که رقبای نظامی خود را می خورد

سفر به تاریخ؛ تاج الملوک، اشرف، شمس پهلوی در روز کشف حجاب؛ سال 1314

سپند امیرسلیمانی: مادرم پارتی بازی کرد تا پدرم در نمایشش بازی‌ام بدهد

سپند امیرسلیمانی خطاب به فرزند در راهش: تو جهان ما را تغییر دادی

سپند امیرسلیمانی: همیشه فکر می‌کردم بچه‌ام دختر است اما قرار است پسردار شوم

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

ویدئوی جدید از خوانندگی رحمان و رحیم پایتخت

موزیک ویدئوی A Thousand Years از گروه لایرس کلاسیک

واژگونی خودروی لیفان، جانِ مدیرکل هواشناسی آذربایجان‌غربی را گرفت

مرگ تلخ کودک 7 ساله

تلاوت عزت راشد مصری

نقشه اشتراک حاج احمد و حسنین

اجرای حماسی خواننده لبنانی در برنامه محفل

روایت حادثه تلخ انفجار پیجرها

جنگی که پیامبر با جانبازان پیروز شد

اگر به دنبال یک غذای سالم و آماده در چند دقیقه هستید، ساندویچ تن ماهی یک انتخاب عالی است!

با این دستور حلیم درست کن قطعا عاشقش میشی

خوردن غذاهای چرب چه بلایی سرتان می آورد

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

چگونه به‌خوبی با کنجکاوی‌های نادرست دیگران برخورد کنیم؟

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)