آریا بانو

آخرين مطالب

ماندگارترین سریال های ماه رمضان در تاریخ تلویزیون اجتماعی

ماندگارترین سریال های ماه رمضان در تاریخ تلویزیون
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / تلویزیون در ماه مبارک رمضان هر سال، با برنامه ها و سریالهای مختلفی مهمان مخاطبان خود می شود و بینندگان ساعات فراغت خود را با دیدن سریال های مختلف سپری میکنند. در طی سالهای اخیر سریالهای مختلفی در زمینه های معنوی، ماورائی و طنز و اجتماعی برای پخش در ماه رمضان ساخته شده است.
در این میان برخی از سریالهای تلویزیونی، بیش از سایر مجموعه ها مورد توجه قرار گرفته و به سریال های ماندگار تلویزیون تبدیل شدند. 
پخش سریالهای تلویزیونی در ماه ماه رمضان امسال و تکرار برخی از سریال های قدیمی، بهانه ای شد تا برخی از سریال های تلویزیونی ماندگار و خاطره انگیز ماه رمضان در سالهای گذشته را مرور کنیم. 
سریال «گمگشته»
یکی از سریال هایی که توانست مخاطبان بسیاری را به پای تلویزیون بکشاند سریال گمگشته به کارگردانی رامبد جوان بود.
این سریال که در سال 1380 از شبکه سوم پخش شد در مورد فرد مومنی با بازی آتیلا پسیانی بود که توسط عده ای برای اخذی ربوده شد و شباهت یکی از سارقان به او باعث ایجاد ماجراهایی داستان شد.
سریال «خانه به دوش»
یکی از نقاط قوت سریالهای ماه رمضان ساخت مجموعه های طنز بود. سریال خانه به دوش به کارگردانی رضا عطاران که در سال 1383 از شبکه سوم پخش شد ماجرای دستفروشی ساده با بازی حمید لولایی را روایت می کرد که قصد رفتن به خارج داشت. مریم امیرجلالی، علی صادقی و آناهیتا همتی از بازیگران دیگر این سریال بودند.
سریال «متهم گریخت»
رضا عطاران سال بعد سریال متهم گریخت را به نویسندگی سعید آقاخانی را ساخت. زنده یاد سیروس گرجستانی و مریم امیرجلالی نقش زن و شوهری از طبقه ضعیف جامعه را بازی می کردند که با مهاجرت به تهران، ماجراهای مختلفی را روایت می کردند.
سریال «او یک فرشته بود»
سریال او یک فرشته بود به کارگردانی علیرضا افخمی یکی از سریالهای ماورائی بود که در سال 1384 پخش شد. زنی به نام فرشته که بر اثر تصادف وارد زندگی خانواده ای می شود و زندگی مشترک بهزاد با بازی زنده یاد حسن جوهرچی و همسرش را به هم می ریزد. این سریال برای اولین بار در تلویزیون جدال میان شیطان و فرشته را نشان می داد. بهاره افشاری، مریم کاویانی و مرتضی ضرابی از بازیگران این سریال بودند.
سریال «صاحبدلان»
صاحبدلان نام سریالی است که در ماه رمضان سال 1385 به کارگردانی محمدحسین لطیفی از شبکه سوم پخش شد. این سریال داستان پیرمردی صحاف را به همراه نوه اش روایت می کرد که با ورود یک قرآن به صحافی، درگیر داستانهای مختلفی می شدند. حسین محجوب، باران کوثری، حسین محجوب و پوریا پورسرخ از بازیگران اصلی این سریال بودند.
سریال «میوه ممنوعه»
سریال میوه ممنوعه یکی از ساختارشکن های تلویزیون در ماه رمضان سال 1386 بود. این مجموعه به کارگردانی حسن فتحی درباره مردی مومن با بازی علی نصیریان بود که عاشق دختر جوانی با بازی هانیه توسلی شد. حاج یونس سریال میوه ممنوعه یکی از شخصیت های ماندگار در سریالهای ماه رمضان محسوب می شود.
سریال اغما
 پس از موفقیت «او یک فرشته بود»، سیروس مقدم تصمیم گرفت بار دیگر به سراغ سوژه‌های ماورایی برود، اما این بار با جسارت بیشتری در روایت و شخصیت‌پردازی. او در «اغما» در سال 1386 شخصیت الیاس را خلق کرد تا باورهای مخاطب را به چالش بکشد و تصویری متفاوت از خیر و شر ارائه دهد.
یکی از مهم‌ترین دلایل دیده‌شدن این سریال، سوژه بحث‌برانگیز آن بود. تلویزیون ایران همواره افراد مؤمن را با ریش‌بلند، لباس‌های سفید و آراسته و غرق در عبادت نشان می‌داد. این تصویر، نماد بی‌چون‌وچرا معنویت بود و هرگز در قالب منفی نمایش داده نمی‌شد. اما سیروس مقدم این قاعده را شکست. او شخصیتی را با همین ویژگی‌ها مقابل مخاطب گذاشت و صراحتاً نشان داد که ممکن است کسی با چنین ظاهری، در حقیقت تجسم شیطان باشد. این پیام جسورانه، تلنگری برای مخاطبان بود که دیگر تنها به‌ظاهر اعتماد نکنند. چنین زاویه دیدی، پیش از «اغما» در سریال‌های ایرانی سابقه نداشت و همین نوآوری، باعث شد که سریال در زمان پخش، واکنش‌های گسترده‌ای برانگیزد.
سریال «جراحت»
سریال جراحت به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور در ماه رمضان 1389 از شبکه سوم پخش شد. این سریال در مورد عقد دختر عمو پسر عمویی بود که 4 سال نامزد بودند و باردار شدن دختر قصه منجربه ایجاد اتفاقات مختلفی شد.
امین تارخ، ثریا قاسمی، آتنه فقیه نصیری ، علی عمرانی و هستی مهدوی فر بازیگران اصلی این مجموعه بودند.
سریال «در مسیر زاینده رود»
این سریال به کارگردانی حسن فتحی داستان فوتبالیست جوانی را با بازش اشکان خطیبی روایت می کرد که برای بستن قرارداد به اصفهان آمده و با جوانی تصادف می کند. مهدی باقربیگی، حسین محجوب، مهدی سلطانی، مهرانه مهین ترابی، بهنوش طباطبایی و افسانه پاکرو از بازیگران این سریال بودند که در سال 1389 پخش شد.
سریال «پنج کیلومتر تا بهشت»
سریال پنج کیلومتر تا بهشت در ادامه داستانهای ماورائی در ماه رمضان 1390 پخش شد. این سریال به کارگردانی علیرضا افخمی و حضور داریوش فرهنگ، رضا توکلی، شهنام شهابی، پردیس افکاری، شبنم قلی خانی، مهدی سلوکی، پریناز ایزدیار و نفیسه روشن در مورد یک شرکت دارویی بود که با سرقت اموال داستان آغاز شده و پسر مدیر شرکت پس از به کما رفتن با دختری آشنا می شود که زندگی نباتی دارد.
سریال «خداحافظ بچه»
سریال خداحافظ بچه به کارگردانی منوچهر هادی داستان زوجی خوشبخت را رویت می کرد که در آرزوی داشتن فرزند به سر می برند و پس از ماجراهای مختلف تصمیم می گیرند تا سرپرستی فرزندی را قبول کنند.
مهراوه شریفی نیا، شهرام حقیقت دوست، آتیلا پسیانی، بهاره رهنما و بهنوش بختیاری با این سریال در سال 1391 مهمان مخاطبان تلویزیون شدند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1367642/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظری جویباری: قرارداد «نکونام» 32 میلیارد برای امسال است و شکایتی هم برای ما نیامده

نظری جویباری: اگر لیگ را پنجم تمام کنیم عالی است البته شأن استقلال پنجم نیست

کارشناسی داوری دیدار خیبر خرم آباد - آلومینیوم

ابراز خوشحالی نظری جویباری از جایزه بردن انیمیشن ایرانی «در سایه سرو» در مراسم «اسکار»

دلایل جدایی سهراب بختیاری‌زاده از استقلال از زبان نظری جویباری

آنالیز فنی دیدار پرسپولیس - استقلال در دربی پایتخت

محمدحسین میثاقی: به نظر من با شرایطی که ماتزاری گذاشت، جایزه بگیر نبود و می‌خواست واقعا کاری انجام بدهد

صحبت‌های نظری جویباری درباره انتخاب فیروز کریمی و چرخش ناگهانی به سمت بوژوویچ

خلاصه بازی یوونتوس 2 - هلاس ورونا 0

نظری جویباری: سرمربی یک تیم صربستانی دیروز به عنوان دستیار اول به کادرفنی اضافه شد

نظری جویباری: به زودی برای تمدیدی‌ها و جذب بازیکنان تاپ ایرانی برای فصل آینده اقدام می‌کنیم

بررسی داوری صحنه سیو پنالتی دورسون توسط سیدحسین حسینی

کارشناسی داوری دیدار ذوب آهن - فولاد

چگونه سلامت قلب خود را تضمین کنیم؟/ اینفوگرافیک

توضیحات کامل نظری جویباری درباره عدم توافق با ماتزاری

نظری جویباری : در فوتبال ایران فقط همین دو برادر داور هستند که هم رفت و هم برگشت دربی را داوری کنند؟

کنایه محمدحسین میثاقی به فرشید سمیعی مدیرعامل سابق استقلال

صحبت‌های محسن حکیم درباره صحنه مشکوک به آفساید پنالتی روی علیپور

کارشناسی داوری دیدار جنجالی پرسپولیس - استقلال

بررسی صحنه مشکوک به پنالتی روی محمدرضا آزادی با نظری جویباری

وعده‌های نظری جویباری به هواداران استقلال: بهترین ها را جذب خواهم کرد

رونمایی نظری جویباری از قراردادهای عجیب استقلال با برخی بازیکنان در نقل و انتقالات تابستانی

رقص کُردی(هه لپه رکی) هواداران کُرد استقلال در ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی استقلال - النصر

روایت نظری جویباری از فسخ ناگهانی موسیمانه

سفر به ایران قدیم؛ عکس یادگاری ناصرالدین شاه در کنار آبشار

گل‌های دیدار الوصل 1 -1 السد

تشکر علی نظری جویباری از هواداران استقلال

علی نظری جویباری : دوستان ناراحت شدند که ما صعود کردیم ولی پرسپولیس صعود نکرد

علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال: نظر من این است که ما دربی را به داوری باختیم

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - سپاهان

محمدحسین میثاقی: محمدرضا آزادی در این فوتبال باید بیشتر فعالیت داشته باشد

دربی جذاب پرسپولیس - استقلال از نمایی متفاوت

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

محمدحسین میثاقی: شور هواداران استقلال، به بازیکنان منتقل شده بود

خوش و بش ماشاریپوف بازیکن ازبکستانی فعلی استقلال با همبازیان سابقش در باشگاه النصر عربستان

سرد کردن بازیکنان تیم النصر عربستان پس از پایان بازی استقلال - النصر

کنایه محمدحسین میثاقی به استوری یکی از بازیگران مطرح تلویزیون و سینما درباره علی‌علیپور

تصویری شگفت انگیز از سطح ماه

شبکه کتاب در قالب یک پلتفرم اعلام وجود کرد

بوژوویچ: باید روی گلزنی بیشتر کار کنیم

بوژوویچ:هرگز نباید امید را از دست داد

واکنش بوژوویچ سرمربی استقلال به مقایسه اش با برانکو

سیدحسین حسینی: به دلیل عدم لغو دربی بازیکنان خسته بودند

کنایه بوژوویچ به پیام حیدری؛ داوری بازی با النصر از بازی دربی خیلی بهتر بود

مرادمند: هواداران سنگ‌تمام گذاشتند

رامین رضاییان: گل علیپور در دربی آفساید بود

نوازی: داوری عالی بود و دو تیم خوب بازی کردند

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

در حسرت از دست رفتن نگین خراسان بعد از 168 سال