آریا بانو

آخرين مطالب

میکروب‌های زمین به سلامت فضانوردان کمک می‌کنند گوناگون

میکروب‌های زمین به سلامت فضانوردان کمک می‌کنند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران /یافته‌های یک پژوهش جدید نشان می‌دهد فضانوردان در صورت قرار گرفتن در معرض انواع بیشتری از میکروب‌های زمین، سالم‌تر می‌مانند.
 وبگاه اسپِیس در گزارشی آورده است: راب نایت (Rob Knight)، یکی از اعضای گروه پژوهشی و استاد دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو، گفت: محیط‌های استریل در واقع امن‌ترین محیط‌ها نیستند. قرار گرفتن در معرض میکروب‌های مفید محیط برای حفظ سلامتی مهم است؛ این تعجب‌آور نیست، زیرا ما انسان‌ها میلیون‌ها سال است که با میکروب‌های محیطی دارای فرگشت (تغییر در خصوصیت‌های وراثتی جانداران در طول نسل‌های متوالی) هم‌زمان بوده‌ایم.
فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با محرک‌های فشارزای منحصربه‌فردی مواجه می‌شوند که بر عملکرد بدن آنها تأثیر می‌گذارد. این محرک‌ها شامل قرار گرفتن در معرض ریزگرانش و تشعشع است که بر پاسخ‌های ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.
ایستگاه فضایی بین‌المللی، یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از 15 کشور ساخته می‌شود. این ایستگاه فضایی در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع 330 تا 435 کیلومتری از سطح زمین در حرکت است.
بر اساس پژوهش‌های ناسا (اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا)، بدن انسان با سیستم ایمنی سالم باید در فضا سخت‌تر کار کند تا بر همان عفونتی غلبه کند که مبارزه با آن روی زمین نسبتاً آسان‌تر است.
یافته‌های مطالعات قبلی نشان داده بودند که بیماری‌های مزمن فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی از جمله بثورات پوستی، زخم‌های سرد و برخی آلرژی‌های غیرمعمول، به سیستم ایمنی بدن آنها مرتبط است.
نایت و همکارانش با در نظر گرفتن این موضوع، پژوهش جدید را انجام دادند که نشان می‌دهد می‌توان با وارد کردن عمدی جوامع متنوعی از میکروب‌های خاک و آب، که هزاران سال با انسان‌ها هم‌زیستی کرده‌اند، به ایستگاه فضایی بین‌المللی سیستم ایمنی و سلامت کلی فضانوردان را بدون به خطر انداختن بهداشت آنها تقویت کرد.
دانشمندان باید قبل از وارد کردن میکروب‌های جدید مانند میکروب‌های موجود در خاک و آب کره زمین به محیط ایستگاه فضایی بین‌المللی، این احتمال را بررسی کنند که آیا میکروب‌هایی که معمولاً برای سلامت انسان بی‌ضرر هستند در فضا مضر می‌شوند یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1367044/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پناهگاه ایرانیان در خطر ویرانی

گل اول آث میلان به اینتر توسط آبراهام

گل اول لیورپول به اورتون توسط ژوتا

گل اول اینتر به آث میلان توسط چالهان اوغلو

بهت لیورپولی‌ها؛ این خطا قرمز نداشت!

درها باز شد، چه پاسی از لامین یامال!

دنیا درباره حمله مورینیو به بوروک صحبت می‌کند!‏

9 مصدوم بر اثر حمله سگ ولگرد

مردم در سیزده بدر به دل طبیعت زدند

رفتاری زشت و تاسف‌برانگیز؛ برداشت خاک‌های رنگی جزیره هرمز

زاینده‌رود پُر آب می‌شود

برخورد پژو پارس با پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

خشم طرفداران سانتوس از نیمار؛ فوتبال اولویتت نیست!

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

گل اول بارسلونا به اتلتیکو توسط فران تورس

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

ای مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا__اوس موسی قضیه پهباد رو لو داد

نقی با دشمن خیالی زندس

بالاخره بهتاش پیداش شد

بالاخره بهتاش رو گیر آوردن

چقدر گرما برای بدن انسان کشنده است؟

سقوط مرگبار خودرو در محور طبس؛ سرنشین 8 ساله پژو جان خود را از دست داد

درگیری بین دو نفر از اتباع خارجی، به قتل انجامید

زن روستایی زیر چرخ‌های قطار جان باخت

حادثه در شهر بازی تهران

لحظە رعد و برق وحشتناک در پاوە

رهایی لاکپشت در حال انقراض توسط صیادان درگهان

زلزله تایلند از زاویه بالای برج

چند لحظه آرامش در روستاهای بکر شمال

شامی سبک و خوشمزه؛ خوراک لوبیا سبز

چای سبز بهتر است یا چای سیاه؟

ازدواج مجدد با کسی که بچه داره؛ چطور با چالش‌هاش کنار بیایم؟

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

در آستانه فاجعه؛ سقوط شیاطین سرخ به قعر تاریخ!

نارضایتی مدیر میلان؛ در 2025 خوب نبوده‌ایم!

خوانندگی الیکا عبدالرزاقی وسط برنامه صداتو

چهره ها/ سیزده بدر شبنم قلی خانی در دل طبیعت

سر میمون دعواشون شد

چهره ها/ سحر دولتشاهی در لباسی کلاسیک

اون رحمتو لولو برد!

نقی خودشو استراتژی کرد

اجرای زنده محمد اصفهانی از قطعه «امشب در دل شوری دارم»

با این موسیقی ملایم و بیکلام شب را به پایان ببرید

خواهر و برادری بعد از 70 سال یکدیگر را پیدا کردند!

ویژه‌های حوادث/ برادری که سر خواهرش را بُرید!

تماس نزدیک با تمساح‌های غول پیکر از آکواریومی شیشه‌ای

ماهی های آبپاش گونه ای خاصی از آبزیان

دانش‌آموزی که برای نخستین بار جهان را با تمام رنگ‌هایش می‌بیند!