آریا بانو

آخرين مطالب

میلیاردری با 25 هزار کارمند که قهرمانی رالی داکار شد! ورزشي

میلیاردری با 25 هزار کارمند که قهرمانی رالی داکار شد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /«یزید الراجحی» به عنوان نخستین راننده‌ سعودی در رالی داکار 2025، که شاهد حذف زودهنگام بسیاری از مدعیان از جمله کارلوس ساینس پدر و سباستین لوب بود، به قهرمانی رسید و تاریخ‌ساز شد.
الراجحی که یکی از ثروتمندترین افراد عربستان محسوب می‌شود، علاقه خود به اتومبیلرانی را از سال‌ها پیش آغاز کرد. او از سال 2007 وارد رقابت‌های رالی در خاورمیانه شد و در سال 2014 به سطح بین‌المللی صعود کرد و ورزش‌هایی مانند فوتبال را کنار گذاشت.
نخستین حضور او در داکار به 2015 بازمی‌گردد، جایی که موفق به کسب یک پیروزی در مرحله‌ای از مسابقه شد. بهترین عملکرد او پیش از این قهرمانی، کسب مقام سوم در سال 2022 بود، سالی که حتی موفق به پیروزی در یک مرحله هم نشد. سال گذشته نیز، در حالی که صدرنشین بود، با یک حادثه شدید از رقابت کنار رفت.

آریا بانو

یزید بن محمد بن عبدالعزیز الراجحی یک تاجر و سرمایه‌گذار موفق سعودی است که در حال حاضر چندین سمت مدیریتی در گروه مالی الراجحی، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مالی در عربستان سعودی، بر عهده دارد.
الراجحی فعالیت حرفه‌ای خود را از سنین پایین آغاز کرد و در سال 1998 به شرکت پدرش پیوست. او با پیشرفت سریع در سلسله‌مراتب مدیریتی، در سال 2010 به عضویت هیئت‌مدیره درآمد.
وی به خاطر مهارت‌های رهبری برجسته و دیدگاه‌های نوآورانه در حوزه کسب‌وکار شناخته می‌شود و یکی از مهم‌ترین عوامل رشد گروه مالی الراجحی به شمار می‌آید. تحت رهبری او، این شرکت شاهد دوره‌ای از توسعه و نوآوری بوده است، به بازارهای جدید راه یافته و طیف گسترده‌ای از محصولات و خدمات مالی را ارائه کرده است.

آریا بانو

بنابرین الراجحی علاوه بر دنیای مسابقات، یک تاجر موفق نیز محسوب می‌شود. او در طول هفته به اداره شرکت‌های خود از جمله کافه‌ها، بانک الراجحی، شرکت آب برین (حامی داکار) و صنعت فولاد که 80 درصد تجارت این حوزه را در عربستان در اختیار دارد، می‌پردازد.
او حتی در زمان شرکت در داکار نیز، روزانه حداقل 20 ایمیل را بررسی می‌کرد و همراه با کمک‌راننده‌اش، تیمو گوتشالک، مدیریت 25 هزار کارمند خود را بر عهده داشت.
الراجحی پس از قهرمانی در داکار 2025، در گفت‌وگو با خبرنگاران از افتخار کسب این عنوان صحبت کرد: ما رکوردهای زیادی ثبت کردیم؛ اولین راننده سعودی که قهرمان شد و همچنین، در 25 سال گذشته هیچ تیم خصوصی موفق به شکست تیم‌های کارخانه‌ای نشده بود اما ما این کار را کردیم.
او همچنین این قهرمانی را با پیروزی عربستان برابر آرژانتین در جام جهانی فوتبال مقایسه کرد و تأکید کرد که فتح داکار کار آسانی نبوده و برای رسیدن به این موفقیت، سال‌ها تلاش کرده است.

آریا بانو

با توجه به ثروت هنگفت خود، الراجحی اکنون به آینده رالی در عربستان فکر می‌کند. او چالشی را برای جوانانی که قصد دارند در این رشته موفق شوند، معرفی کرده است و جوایزی تا سقف 2.5 میلیون یورو برای رانندگانی که روی سکو قرار بگیرند، در نظر گرفته است. هدف نهایی او تربیت نسل‌های جدیدی است که بتوانند در آینده داکار را فتح کنند. یزید الراجحی یکی از مشهورترین ورزشکاران عربستان سعودی است و در میان جوانان سعودی طرفداران زیادی دارد.
برای دستیابی به قهرمانی داکار، الراجحی رویکرد خود را تغییر داد و از تجربیات 10 سال اخیرش بهره برد. به جای رقابت با حداکثر سرعت و پذیرش ریسک‌های بالا، تصمیم گرفت 90 درصد توان خود را به کار بگیرد تا از بروز حادثه جلوگیری کند.
او همچنین از کارلوس ساینز پدر، قهرمان چهار دوره داکار، به عنوان یکی از راهنمایان خود یاد کرد: کارلوس به من کمک کرد قهرمان شوم. شب قبل از مسابقه از او پرسیدم که آیا می‌توانم تماس بگیرم؟ او خودش تماس گرفت و کمک زیادی به من کرد. من گفتم که می‌خواهم مثل او قهرمان شوم.
و در نهایت، الراجحی راه ساینس را ادامه داد و برای نخستین بار، عنوان قهرمانی داکار را برای عربستان به ارمغان آورد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1366380/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر شگفت‌انگیزی از سطح ماه

«فناوری» طعم مجازی آفرید

سخنان دلنشین دکتر شکوری

پرسپولیس از هواداران سرخابی تقدیر کرد

بلینگام پشیمان است؛ درس گرفتم!

گل اول پلیموث به منچسترسیتی توسط مکسیم تالوویروف در دقیقه 38

حریف تراکتور همه ستاره‌ها را در زمین گذاشت!

واکنش دیدنی مارتینز؛ ناپولی 0-1 اینتر

گل اول منچسترسیتی توسط نیکو اوریلی در دقیقه 45

رضا شاهرودی مدیر آکادمی پرسپولیس شد

گل دوم رئال بتیس به رئال مادرید توسط ایسکو

فوتبال شرمنده شد؛ آرزوی مرگ برای بازیکن مصدوم!

گل اول ناپولی به اینتر توسط بیلینگ

«دلا امشب سفر دارم» با اجرای عرفان طهماسبی

خاطره بازی با تیتراژ سریال به یادماندنی «متهم گریخت»

آواز احساسی و باشکوه آهنگ لکی «مریم مریم»

سانحه هوایی جدید در آمریکا

افزایش شیوع سرخک در آمریکا

وزیر آموزش و پرورش: ماه رمضان زمان برگزاری امتحانات نیست

بشارت شعبان، برکات رمضان

عامل بمب‌گذاری خونین پس از 40 سال شناسایی شد

تعرض دو مرد به دختر جوان؛ رای برائت متهمان نقض شد

واکنش مردم وقتی به یک مهمانی دعوت می‌شوند

عاشقانه ای با خدا...

پشت پرده صنعت صابون‌ های ارزان قیمت

دستگاهی برای صاف کردن میلگردهای خمیده و استفاده مجدد از آنها

وقتی کریم‌خان زند نمایندگان اروپا را به دربار نمی‌پذیرفت!

آیا میوۀ درخت در مسیر عمومی را می‌توان خورد؟

توت فرنگی خوردن یک خرگوش رو دیده بودید؟

گوناگون/ اعمال و فضایل ماه مبارک رمضان

گوناگون/ شاهکار سلطنتی به شکوه سابق بازگشت

دیگه سواری گرفتن بچه زرافه از مادرش رو ندیده بودین

آثار تاریخی و ارزشمند ایران که دیگر در کشورمون نیستند!

ساندویچ کلاب مرغ؛ یک غذای مجلسی و جذاب

افزایش شیوع سرخک در آمریکا؛ 9 ایالت درگیر شدند

کاهش زوال عقل با  5دقیقه ورزش روزانه

اینم یه ترفند برای روزهای خونه تکونی

یک سیاهچاله پرجرم در مسیر برخورد با کهکشان راه شیری است!

تاثیر تجلی خداوند در زیبایی همه چیز از نگاه مولانا

شاعرانه/ جوانی چنین گفت روزی به پیری

ترکیب اینتر؛ طارمی در نبرد صدرنشینی فیکس نیست

پیروزی دورتموند در خانه سن‌پائولی

اعتراض عابدینی به انتخابات فدراسیون

چهارمین جلسه شورای اداری بنیاد مازندران برگزارشد

فرح اصلا شبیه ثریا نیست!

دوره نامزدی خیلی دردسر داره

تو بدون اجازه من کسی را در نظر گرفتی؟!

باید از او ساختمون دخترایی بیان بیرون که بتونن فریاد بزنن

واکنش همکلاسی‌های به خرخون مدرسه

اجرای آهنگ «قاب عکس» در کنسرت مانی رهنما