یک طعم ترد وبه یادماندنی؛ فیله سوخاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
3/4 پیمانه آرد
1 عدد تخم مرغ
1 و 1/4 پیمانه آب گازدار
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر
به مقدار نیاز فیله سوخاری و یا میتونین از سینه مرغ نوتری برش داده شده هم استفاده کنین

آرد سوخاری 2 پیمانه
طرز تهیه:
توی یه کاسه آرد، تخم مرغ، ادویه ها رو ریخته هم میزنیم و یواش یواش آب گازدار رو اضافه کرده تا به قوامی که میبینید برسیم بعد فیله هایی که به دو قسمت تقسیم کردیم رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و روشو سلفون میکشیم و توی یخچال به مدت یکی دوساعت می ذاریم استراحت کنه.
توی یه کاسه آرد سوخاری رو ریخته و دونه دونه فیله ها رو به خوبی توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم.
-
سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷:۴۸
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1364283/