زبان گوساله با شوید پلو؛ طعمی که از یاد نخواهید برد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
زبان گوساله یک عدد
پیاز خلالی شده
فلفل دلمهای یک عدد
سیر یک بوته از وسط نصف شده
هویج دوعدد

جعفری یک دسته ( با نخ میبندیم )
برگ بو دو سه برگ ، دانه هل سه عدد،چوب دارچین یک عدد
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتونسه قاشق غذاخوری
آب صد درجه جوش
اجازه میدیم خوب پخته بشه در زودپز تقریبا سه ساعت زمان میبره بازم بستگی به نوع زودپزتون داره در قابلمه 8 الی 10 ساعت باید آروم بجوشه ویعد پخت کامل باید تقریبا دو لیوان آب داشته باشه که یرا پخت نهایی لازمش داریم
بعد پخت به صورت داغ پوست زبان گرفته شده و به تیکههای کوچیکتری تقسیم میشه
مواد لازم برا سس :
دو عدد پیازکه با چند قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
ادویه کاری نوک قاشق
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زعفران
دارچین نصف قاشق چایخوری
همه رو با هم مخلوط کرده خیلی کم تفت میدیم و تیکههای زبان چیده میشن داخل ظرف آب باقی مونده ته قابلمه یا زودپز از صافی رد میکنیم و ریخته میشه روی تیکههای زبان اجازه میدیم با در بسته یک ربع ریز جوش بزنه.
-
سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰:۴۷
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1364112/