آریا بانو

آخرين مطالب

چرا آمبولانس‌ها دوربین مدار بسته ندارند؟/ حضور یک همراه بیمار در آمبولانس قانونی است اجتماعی

چرا آمبولانس‌ها دوربین مدار بسته ندارند؟/ حضور یک همراه بیمار در آمبولانس قانونی است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طی روزهای اخیر 2 خبر از تعرض و آزار جنسی تکنسین آمبولانس اورژانس به بیمار و جزئیات شکایت آن در رسانه‌ها منتشر شد.

جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، درباره خبر تعرض و آزار جنسی تکنسین آمبولانس اورژانس به بیمار، می‌گوید: اگر اینگونه موارد وجود داشته باشد و ما مطلع شویم، با آن برخورد می‌کنیم و وقوع چنین اتفاقاتی خط قرمز ما است.
او می‌گوید: اگر چنینی افتاده باشد و ما مطلع نباشیم، به محض اطلاع فرد متخلف از خدمات اورژانسی خارج می‌شود.
رئیس سازمان اورژانس کشور تاکید می‌کند: افرادی که تخلفاتی مثل تجاوز به بیمار را مرتکب می‌شوند، افراد بیماری هستند که متاسفانه وارد سیستم اورژانس شده‌اند و در 29 هزار پرسنلی که اورژانس دارد ممکن است یک یا 2 نفر آدم بیمار این شکلی هم وارد شده باشد.
میعادفر اینطور ادامه می‌دهد: حفظ و رعایت حقوق بیمار، امنیت روانی او و جلوگیری از هرگونه تخلفات خط قرمز ما است و درباره پرونده دوم آزارجنسی و تعرض هم بگویم که از روزی که مطلع شدم این فرد از سیستم کاری ما خارج شده است.

آریا بانو


او توضیح می‌دهد: شکایت بیماری که به او تعرض شده، از تکنسین متخلف اورژانس به صورت شخصی انجام شده بود و آن فرد متخلف هم بعد از رد تجدیدنظر ماجرا را به ما اطلاع داد که به او گفتیم باید از ابتدا به ما می‌گفت و بلافاصله او را از حوزه کاری خود خارج کردیم و در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی فعالیت نمی‌کند و ماموریت نمی‌رود.
رئیس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به اینکه چرا این افراد به کلی از سیستم درمانی اخراج نمی‌شوند، می‌گوید: من مسئول حوزه خودم هستم و فقط می‌توانم از حوزه خودم فرد متخلف را کنار بگذارم؛ پرونده این افراد در بخش تخلفات اداری بررسی و رسیدگی شده و باید مراحل قانونی و اداری آن طی شود.
میعادفر تاکید می‌کند: تنها کسانی که به راحتی می‌توان عذر آن‌ها را خواست نیروهای شرکتی هستند، که به اورژانس وابستگی ندارند و مستقیم به شرکت‌های خدماتی مربوط هستند و در صورت بروز تخلفات ما می‌گوییم که ما نمی‌خواهیم این افراد در سیستم اورژانس کار کنند و البته شرکت‌ها هم نیروهای خود را گزینش می‌کنند و اینطور نیست که شرکت‌های خدماتی هم گزینشی نداشته باشند.
او در این باره که چرا تکنسین متجاوز و متخلف اول که از اورژانس به یک خانه بهداشت در بومهن منتقل شده است، می‌گوید: خانه بهداشت که در حوزه مسئولیتی من نیست و من در حوزه مسئولیت خودم با متخلف برخورد می‌کنم.
رئیس سازمان اورژانس کشور در خصوص اینکه آیا تخلفات پرسنل این سازمان در سیستمی ثبت می‌شود که سایر زیرمجموعه‌ها و نهادهای مرتبط با حوزه سلامت به آن دسترسی داشته باسند، می‌گوید: معمولا استعلام‌ها از طریق حراست‌ها و بخش گزینش هر مجموعه‌ای انجام می‌شود؛ مدیریت اجرایی اورژانس‌ها در دانشگاه‌ها در دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود و ما وظیفه نظارت و سیاست گذاری را داریم. امکان ندارد کسی بدون استعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی در سیستم مشغول به کار شود.
میعادفر تاکید می‌کند: در دستورالعمل‌های ما آمده و ابلاغ شده است که در هر ماموریت اورژانس و در زمان انتقال هر بیماری به بیمارستان باید یک همراه با او حضور داشته باشد ولی برخی از مواقع ممکن است بیمار همراهی با خود نداشته باشد.

آریا بانو


او در پاسخ به اینکه چرا تکنسین متخلف اورژانس در دومین پرونده تعرض، همراه بیمار را پیاده کرده است، می‌گوید: اگر تکنسین چنین کاری کرده باشد تخلف کرده است و ما می‌گوییم که طبق دستورالعمل بیماران باید یک همراه داشته باشند.
رئیس سازمان اورژانس کشور درباره دوربین دار کردن آمبولانس‌های اورژانس و ثبت فیلم از لحظه ورود بیمار تا انتقال او به بیمارستان، اینطور توضیح می‌دهد: دوربین کار گذاشتن در آمبولانس حسنی دارد اما اشکالات آن خیلی بیشتر است؛ بیشتر از 2 سال است که در حال بحث بررسی موضوع دوربین کار گذاشتن در آمبولانس‌ها هستیم و مواردی چون اخلاق پزشکی، اخلاق حرفه‌ای و مسائل شرعی آن را مورد بررسی قرار داده‌ایم. بحث حریم شخصی فرد و حفظ آن در آمبولانس هم مورد توجه ما است؛ گاهی در حوادث ترافیکی تمام لباس بیمار از بین می‌رود و گاهی نیاز است که از بیمار نوار قلب گرفته شود و در این موارد اگر دوربین وجود داشته باشد، نقض حریم شخصی بیمار مورد بحث است.
میعادفر تاکید می‌کند: اگر حتی نهایت حفظ و حراست از دوربین آمبولانسی که مورد بحث است انجام شود، باز هم ممکن است دوربین‌ها هک شود و ما 2 سال است که با چالش‌های این چنینی کلنجار می‌رویم و باید یک راهکار بینابینی ایجاد کنیم تا تخلفاتی مثل تجاوز به بیمار اصلا رخ ندهد و در اندک موارد هم با قاطعیت با آن‌ها برخورد کنیم؛ اما مهمترین موضوع همان توجه به دستورالعمل اورژانس یعنی حضور یک همراه با بیمار در آمبولانس است؛ ما در آمبولانس 4 نفر را بیمه سرنشین کرده‌ایم؛ 2 نفر تکنسین آمبولانس اورژانس، یک نفر بیمار و یک نفر هم همراه بیمار را.
میعادفر می‌گوید: ما هم اکنون 3 هزار و چهارصد پایگاه اورژانس در کشور داریم و در سال حدود 20 میلیون تماس مردمی با اورژانس کشور برقرار می‌شود و نزدیک به 6 میلیون ماموریت در کشور انجام می‌دهیم. نزدیک به 29 هزار نیروی انسانی اورژانس به صورت 24 ساعته، در نقطه نقطه کشور مستقر و مشغول خدمت رسانی به مردم هستند؛ اورژانس کشور 52 پایگاه هوایی و بیش از 300 آمبولانس موتوری دارد و در تمام مراسمی که در کشور با تجمعات انبوه برگزار می‌شود، کلیه همکاران من در اورژانس به مردم خدمات مختلف را ارائه می‌دهند.
او ادامه می‌دهد: در شهر تهران هر پرسنل اورژانس روزانه‌ بالغ بر 10 ماموریت انجام می‌دهد و هر ماموریت 1 ساعت تا یک‌ساعت و نیم طول می‌کشد؛ سازمان اورژانس از جمله سازمان‌های خدمتگزاری است که در خط مقدم حوزه سلامت، به مردم خدمتگذاری می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1353698/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر به دنیای موسیقی با نغمه‌هایی از پیانو

آخرین وضعیت پرونده حادثه اتوبوس حامل دانش آموزان کرمانی

آیا می‌دانید در فقه چند نوع وطن داریم؟

پاسخ جالب یکی از اهالی غزه به یک سوال

گیر افتادن در قیامت

کار ما حفظ این انقلابه!

نماهنگی از فرمانده شهادت «یحیی سنوار»

یکی از شایع‌ترین درگیری ها کلیه و فشار خون است

ساخت رز آبی زیبا و شیک با استفاده از روبان

کهکشان مارپیچی مسیه 106 (NGC 4258) از نگاه جیمز وب

تاسکوپ رادیویی میرکت را ببینید

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

داستانک/سعی کن نخندی

بابالو نقره‌ای شد؛ شکست سنگین ابوالفضل مقابل اسنایدر

خوشحالی بازیکنان تراکتور همراه با هواداران بعد از پایان بازی

شجاع خطاب به بیرانوند؛ چیکار داری میکنی

پاسخ دنیامالی به نتایج استقلال و پرسپولیس در لیگ نخبگان آسی

واکنش وزیر ورزش و جوانان به رد صلاحیت ها در انتخابات فدراسیون فوتبال

احمد دنیامالی: برای سرمایه گذاری در رشته های هاکی روی یخ هزینه زیادی می خواهد

خداد عزیزی به شوخی: علی بیرو بیا مشکل تیم پیدا شد

شوخی با کنفرانس خبری بختیاری زاده پس از بازی با الشرطه

شرط جالب کنت برای پیوستن به پرسپولیس

پروسه انتخاب سرمربی در استقلال از نگاهی متفاوت

علی مشهدی، بازیگر فیلم «تاکسیدرمی»: خیلی بازیگر خوبی نیستم و رفیق بازم

محمدرضا داوودنژاد: بازیگران اصلی ما کار نمی‌کنند!

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

مجید صالحی مجبور به ترک نشست خبری «تاکسیدرمی» شد

ملکی، کارگردان فیلم «تاکسیدرمی»: داستان فیلم برگرفته از یک ماجرای واقعی است

توضیحات جواد موحد تهیه کننده فیلم «تاکسیدرمی» در مورد موضوع فیلم

خطر کن و متفاوت باش؛ گونه کمدی فانتزی و چالشی «تاکسیدرمی»

از فردا، تاسیان می‌شود بی تو

حسینی نژاد، بازیگر فیلم «تاکسیدرمی»: به نمایندگی از همسرم اینجا هستم

تهیه‌کننده «صددام»: ما اصلا کاری به صدام نداریم!

تشریفم خرابه، بگو چکار داری؟

رضا عطاران با طنازی نشست فیلمش را به هم ریخت

هادی کاظمی در «تاکسیدرمی» چه نقشی داشت؟

آهنگ «دلم دریا می خواد» با صدای محمد لطفی

بارش شدید برف در محور ارومیه - سلماس

سهمیه شیرخشک نوزادان 2 برابر شد

آزادراه تبریز - زنجان به‌علت کولاک و لغزندگی شدید مسدود شد

رکورد جهانی میراث فرهنگی ایران

4گوشه دنیا/ دریافت وام برای استخدام قاتل اجاره‌ای توسط مرد هندی!

4گوشه دنیا/ قتل شوهر برای کلاهبرداری میلیون دلاری توسط زن داروساز آمریکایی

همکاری متفاوت جوانان ارمنی در تولید یک سرود انقلابی معروف

4گوشه دنیا/ قتل‌های سریالی به سبک هندی؛ قاتل بی‌رحم قربانیانش را خفه می‌کرد!

کار زیبای رسانه‌ای توسط حامیان فلسطین در انگلیس

تو سرمای زمستون با شیرخرما از مهمونات پذیرایی کن

سینوزیت و انواع آن

آموزش خشک کردن میوه در خانه؛ کیوی، پرتقال، سیب