آریا بانو

آخرين مطالب

تقویت استخوان ها با مصرف این ماده غذایی اجتماعی

تقویت استخوان ها با مصرف این ماده غذایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خرما خوراکی است که در بین افراد در هر سنی محبوبیت دارد. شما می‌توانید این میان وعده‌های سالم، شیرین و سازگار را هر کجا و در هر زمان به جای شکلات، آبنبات و شیرینی‌های حاوی قند مصرف کنید. خرما دارای خواص بی نظیری است که شاید کمتر فردی از آن اطلاع داشته باشد.

مشخصات غذایی خرما خوب است. این خوراکی نسبت به اکثر میوه‌های تازه کالری بیشتری دارند زیرا خشک هستند. خرما تقریبا به اندازه سایر میوه‌های خشک مانند انجیر و کشمش کالری دارد. خرما با وجود کالری بالایی که دارد سرشار از فیبر است و حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری خاصی است.
شما باید هر روز دو عدد خرما بخورید تا بیشترین فواید را از این میوه فوق العاده ببرید. به دلایل بالقوه فواید خرما برای سلامتی در این مطلب می‌پردازیم.
حمایت از حرکات مناسب روده
خرما به دلیل محتوای فیبر محلول بالای خود، از هضم سالم و حرکات منظم روده حمایت می‌کند. طبق مطالعات، خوردن دو عدد خرما در روز به مدت چند هفته، دفعات اجابت مزاج را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. فیبر محلول خرما، مدفوع را نرم می‌کند، در حالی که فیبر نامحلول این میوه به مدفوع حجم می‌دهد. برای کمک بیشتر به سم‌زدایی، فیبر موجود در خرما به سمومی مانند آمونیاک در روده بزرگ متصل می‌شود و باعث کاهش احتمال جذب دوباره و تخلیه آن‌ها در مدفوع می‌شود.
سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان های متعدد موجود در خرما چندین مزیت برای سلامتی دارند، مانند احتمال کمتر ابتلا به برخی بیماری‌ها. سلول‌های شما توسط آنتی اکسیدان‌ها در برابر رادیکال های آزاد که مواد شیمیایی ناپایداری هستند که می‌توانند به بدن شما آسیب رسانده و باعث بیماری شوند، محافظت می شوند،. به نظر می رسد خرما در مقایسه با سایر انواع میوه‌های مشابه، از جمله انجیر و آلو خشک، بالاترین غلظت آنتی اکسیدانی را دارد. آنتی اکسیدان‌های قوی به نام فلاونوئیدها به دلیل توانایی‌شان در کاهش خطر ابتلا به دیابت، بیماری آلزایمر و چندین نوع سرطان مورد توجه قرار گرفته‌اند. آن‌ها همچنین ممکن است به کاهش التهاب کمک کنند. نشان داده شده که کاروتنوئیدها که از جمله آنتی اکسیدان‌های موجود در خرما هستند از سلامت قلب حمایت می‌کنند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش دهند. خواص ضد التهابی اسیدهای فنولیک از آنتی اکسیدان‌های دیگر موجود در خرما ممکن است به کاهش بیماری قلبی کمک کند.
پیشگیری از بیماری‌های طولانی مدت
ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی در خرما به وفور یافت می شود. آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های شما در برابر آسیب‌هایی که رادیکال‌های آزاد می‌توانند وارد کنند محافظت می‌کنند. رادیکال‌های آزاد که راهزن‌های سلولی هستند، برای تثبیت خود، الکترون‌ها را از سلول‌های سالم می گیرند. آسیب سلولی و افزایش خطر بیماری‌های مزمن از جمله هزینه‌های مرتبط با این سرقت است. اما آنتی اکسیدان‌ها با مبارزه با رادیکال‌های آزاداین آبشار توسعه بیماری را متوقف می‌کنند.
کنترل دیابت
خرما با وجود شیرین بودن و کربوهیدرات بالا، برای دیابتی‌ها قابل قبول است. در یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده که در سال 2020 انجام شد، به 100 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 گفته شد که به مدت 16 هفته هر روز سه خرما مصرف کنند. این یافته‌ها کاهش کلسترول تام و افزایش کلسترول HDL (خوب) را نشان داد که می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند تا سلامت قلب را بهتر حفظ کنند. علاوه بر این، خرماها به دلیل شاخص گلیسمی پایین، تاثیری بر سطح گلوکز خون نداشتند. در نتیجه، افراد مبتلا به دیابت می‌توانند خرما را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
تقویت استخوان‌ها
از آنجایی که خرما حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی است، به تقویت استخوان‌ها و مبارزه با شرایط فلج کننده و دردناکی مانند پوکی استخوان کمک می‌کند. در میان بسیاری از مواد معدنی دیگر، خرما حاوی مس، منگنز و سلنیوم است که تشکیل استخوان‌های سالم را تسهیل می‌کند. اگر هر روز 2 عدد خرما بخورید استخوان‌های شما قوی تر می‌شوند.
جوانی پوست
هورمون‌های گیاهی موجود در خرما ممکن است به پوست شما کمک کنند که جوان‌تر به نظر برسد. به همین دلیل، فیتوهورمون‌ها گاهی در محصولات مراقبت از پوست یافت می‌شوند. در یک آزمایش کوچک، 5 درصد عصاره هسته خرما برای ساخت لوسیون پوست استفاده شد. به مدت 5 هفته، زنان میانسال این کرم را دو بار در روز به ناحیه اطراف چشم خود می‌زدند. چین‌های آن‌ها پس از استفاده از کرم هسته خرما کم عمق تر و کوچکتر شده بودند. اگرچه فقط 10 زن در کارآزمایی حضور داشتند، یافته‌ها امیدوارکننده و از نظر بالینی معنادار بودند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1350050/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت یک رادیوداروی پیشرفته که گسترش سرطان را اسکن می‌کند

تلسکوپ «SPHEREx» ناسا این ماه پرتاب می‌شود

آغاز جشنواره شعر فجر با یاد محمدعلی بهمنی

ترجمه «داستان‌های رمی» جوپا لاهیری منتشر شد

اتفاقات عجیب و خطرناک پیش از دیدار پرسپولیس و فولاد

ترکیب تراکتور برای صدرنشینی اعلام شد

تغییر در کادر فنی تیم والیبال سایپا

روزهای سخت مدافع ملی‌پوش در پرسپولیس

اسامی کادر فنی تیم‌های ملی کاراته اعلام شد

اعلام ترکیب هوادار برای تقابل با تراکتور

تاجرنیا دومین سمت شهریاری را هم گرفت!

حلالی: بعد از اتمام فصل می‌توانیم کارتال را قضاوت کنیم

استقبال گسترده هواداران سانتوس از نیمار

«سِردار» امشب در اردوی پرسپولیس

بازدید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از خبرگزاری تسنیم

«‏می‌مونی دیگه» پزشکیان به زاکانی، سینمایی شد!

کارگردان «ترک عمیق»: احساس می‌کنم مخاطب فیلم را دوست دارد

رونمایی از تیزر «افسانه سپهر» همزمان با اکران در کاخ جشنواره

خانم بازیگر کارگردان شد

واکنش جنجالی «رضا بابک» با دیدن خبرنگار صداوسیما

نقد بازی مارال بنی‌آدم در فیلم «صیاد»

مبلغ ورود و توقف در پارگینگ عمومی تغییر کرد / جدول هزینه های جدید پارکینگ ها

علاقه بازیکنان پاری سن ژرمن به امیر تاجیک

آتش‌سوزی گسترده در موزه تاریخی کره جنوبی

قتل زن تنها به خاطر پول!

کاهش سن دریافت گواهینامۀ موتور به 16 سال

رابطه غیراخلاقی مرد متاهل با کارمند شرکت

نظر وزیر گردشگری درباره تلاقی ماه رمضان و نوروز

جزئیات جدید از قتل دختر 17 ساله توسط پدرش

مدح روح نواز امام مجتبی(ع) با نوای حاج حسین سیب سرخی

اجرای دیدنی گروه دف زنان اردبیلی در حسینیه معلی

4گوشه دنیا/ جایزه 250هزار دلاری برای دستگیری مرد فراری در لیست اف‌بی‌آی!

حاج محمدرضا طاهری کلیدساز بوده!

رجزخوانی شیربچه‌های حیدر در حسینیه معلی

عوارض گوش دادن به هدفون با صدای بلند!

ویروس اچ پی وی چیست و چند نوع از این ویروس وجود دارد؟

ساده‌ترین روش کاهش قند خون بعد از غذا

آیا برداشتن رحم در زنان عوارض دارد؟

شایع ترین بیماری زنان چیست؟

نقش کلیدی سبک زندگی سالم در کنترل دیابت

ورزش‌هایی که احساس گرسنگی را کاهش می‌دهند

ساده‌تر شدن پردازش تصویر با روشی نوین و هزینه‌ نزدیک به صفر

آزمایش یک داروی استنشاقی برای درمان سرطان لوزالمعده

رک بگوییم از همه رنجیده‌ام...

عالیشاه با پرسپولیس به عربستان رفت

حمله علیرضا فغانی به رکورد کافو، کاسیاس و کاناوارو!

باشگاه ترکیه‌ای درخواست پرسپولیس برای جذب یک بازیکن را رد کرد

حمایت جالب تراکتوری‌ها از بیرانوند

جدایی آرائوخو از بارسا با یک بند عجیب

آغاز اردوی تیم ملی کامپوند از امروز