سیبزمینی و سس قارچ؛ ایدهای عالی برای پیشغذا یا میانوعده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / سیب زمینی رستورانی باسسِ قارچ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
موادلازم:
سیب زمینی:2 عدد
قارچ 6 عدد
کره: 50 گرم
شیر:یک لیوان
آرد:دوقاشق
پنیر گودا:3 ورق
ادویه:
نمک،فلفل سیاه🌶،پودرسیر ،آویشن
نکات سیب زمینی رستورانی :
سیب زمینی هارو به ابعاد درشت و تقریبا مساوی برش بدید
توی آب جوش یک قاشق نمک بریزید و سیب زمینی ها رو توش بریزید از زمان جوشیدن 5 دقیقه بهش زمان بدید و بلافاصله سیب زمینی هارو توی مخلوط آب و یخبریزیدو بعداز دو دقیقه ابکش کنید
سیب زمینی هارو با دستمال نخی خشک کنید و توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه
نکات سس قارچ:
قارچ های اسلایس شده رو با کره تفت بدید آبش که خشک شد بهش آرد رو اضافه کنید دو دقیقه تفت بدید
بعد آروم آروم شیرِ هم دمای محیط رو بهش اضافه کنید و هم بزنید
به غلظت که رسید ادویه ها و پنیر گودا رو بهش اضافه کنید
یکدست که شد امادست
-
شنبه ۲۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵:۰۲
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1342303/