آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی خانه داري

طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / دست‌پخت آذری‌ها بسیار معروف است و تنوع غذایی بالایی هم دارند. خورش هویج یکی از غذا‌های ترش و شیرین لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، عاشق آن می‌شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم.
خورش هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام خورش هویج ترکی یا خورش هویج تبریزی می‌شناسند. این خورش را در اصل با زردک که ظاهری شبیه به هویج دارد، تهیه می‌کنند که شیرینی کمتری نسبت به هویج دارد. آلو عضو مهم بعدی در این خورش است. ترکیب هویج و آلو در این غذا، ترکیب آشنایی است که قبلا در خیلی از غذا‌ها دیده‌ایم. ترشی ملایم آلو، مکمل شیرینی هویج است و با هم طعمی ملس و خاص می‌سازند.
معمولا خورش هویج با گوشت قرمز تکه‌ای تهیه می‌شود، اما می‌توان از گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت چرخ کرده قلقلی هم استفاده کرد. حتی نوع گیاهی خورش هویج هم تهیه می‌شود که در آن گوشت به کلی حذف می‌شود.
در تهیه این خورش دست شما باز است و می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان تغییراتی کوچکی در آن بدهید، مثلا کمی رب انار به آن اضافه کنید یا به جای آب لیمو از آب غوره استفاده کنید. حتی می‌توانید در نحوه‌ی برش زدن هویج هم خلاقیت داشته باشید و ظاهر خورش خود را عوض کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
هویج: 1 کیلوگرم گوشت خورشتی: 250 گرم آلو بخارا: 10 عدد پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق چای‌خوری لیمو ترش تازه: 1 عدد زعفران دم کرده: به میزان لازم شکر: 2 قاشق غذاخوری زردچوبه: دو سوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، ادویه‌ی گوشت، دارچین: یک سوم قاشق چای‌خوری پودر هل: نوک قاشق چای‌خوری چوب دارچین: 2 عدد نمک: به میزان لازم

آریا بانو


طرز تهیه
1. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه با پیاز تفت دهید. گوشت خورش هویج باید درشت خرد شده باشد.

آریا بانو


2. ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.

آریا بانو


3. بعد از تفت دادن گوشت با ادویه‌ها، آب جوش را تا جایی که روی گوشت را بگیرد، اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته به مدت 2 ساعت گوشت کاملا بپزد.

آریا بانو


4. در حین پخت گوشت، هویج‌های برش زده را در مقداری کره و روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، شکر و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن از روی حرارت بردارید.

آریا بانو


5. هویج را از تابه خارج کنید و رب را در همان تابه تفت دهید.

آریا بانو


6. زمانی که گوشت پخت، هویج سرخ شده و رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در صورتی که خورش به آب بیشتری احتیاج داشت، به آن آب جوش اضافه کنید و غلظت خورش را تنظیم کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه همه‌ی مواد با هم بپزند و خورش جا بیفتد.

آریا بانو


7. وقتی هویج‌ها نیم پز شده بودند، آلو‌های شسته شده، نمک، آب لیمو ترش و زعفران را اضافه کنید و خورش را بچشید؛ در صورت نیاز می‌توانید کمی شکر، آب لیمو یا آب جوش اضافه کنید تا به طعمی ملس و ایده‌ئال برسید.

آریا بانو


8. نوش جان!

آریا بانو


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1332459/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویر روز ناسا؛ پرتاب موشک روسی سایوز-FG از دید ایستگاه فضایی بین‌المللی

داستانک/ دندان شکسته

درخشش دیالو؛ جواهر بازی‌های بزرگ یونایتد

پاری‌سن‌ژرمن در دقیقه 92 قهرمان سوپرکاپ شد

زمان انتخابات فدراسیون اسکی مشخص شد

خلاصه بازی پاری سن ژرمن 1 - موناکو 0

برونو فرناندز: چرا نباید هر هفته اینطور بازی کنیم!

بازیکن لیگ دویی در تمرین استقلال!

صادق خلخالی: من فقط یک زن دارم/ مردی شوخ و با احساس هستم/ آن‌ها که ریگی در کفش دارند از من می‌ترسند

ماجرای خشم مارلون براندو در ایتالیا

چهره ها/ روشنک گرامی در پشت صحنه برنامه «علی ضیا»

در جشن تولد هنرمندان دی ماهی چه گذشت؟

ناصر ممدوح: از رفتن «ژاله علو» قلبم گرفت

ویدئویی زیرخاکی از علی نصریان در سال 1349

چهره ها/ عکسی تازه از نگار جواهریان و دخترش نوردخت

موزیک ویدئوی «دوست داشتم» با صدای محسن چاوشی

شنونده یک آهنگ بیکلام و زیبا باشید

کشف 396 لیتر رنگ زعفران تقلبی در مشهد

پایان معطلی کامیون‌های صادراتی در پایانه مرزی آستارا

امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از 2 هزار نفر

کوشکک کجور در آتش سوخت

بیش از 99 درصد از عرصه‌های ملی سند دار شدند

عارضه جسمی حین خدمت در کردستان دلیل فوت مرزبان ایلامی اعلام شد

مسئولان زیر ذره‌بین؛ این کلمات فرنگی معادل فارسی دارند!

ویدئویی جالب از کارخانه‌ی تولید کیک

یخ زدن عجیب آب‌جوش در سرمای کانادا

اگه هر قسمت از حرم امام رضا(ع) یک مداحی خاص داشت چطور میشد!

آتش گرفتن خودروی برقی در چین!

سفر به رؤیایی ترین رودخانه نروژ

حکمت/ پدرت را پاس بدار تا فرزندت تو را پاس بدارد

پای نارگیل؛ شیرینی خوشمزه برای عصرهای سرد زمستان

دسر بیسکوییتی فقط با 4 قلم مواد

عادت‌های مفید صبحگاهی که شما را در برابر بیماری‌های زمستانی بیمه می‌کند

توصیه‌هایی برای کاهش تری‌گلیسرید خون

این نوشیدنی را قبل از خواب بخورید

این 6 سبزی برای سلامت چشم معجزه می کنند

عوامل نابود کننده کبد را بشناسید

سوال عجیب یک مخاطب آقا از روانشناس صداوسیما: زنم دست بزن داره؛ چیکار کنم؟

آثار زیانبار افزایش صحبت درباره قتل در فیلم‌ها

توانمندی های هوش مصنوعی در یک نگاه

رابطه بین چای کیسه‌ای و نانوپلاستیک‌ها

انتشار مجموعه‌ شعری از علیرضا طبایی پس از درگذشتش

بررسی «نو محافظه‌کاری عصر پوتین» در یک کتاب

وحید شمسایی نامزد بهترین مربی سال جهان شد

پیشنهاد شگفت‌انگیز به علیرضا دبیر

رکورد جدید لیگ برتر؛ دو پنالتی در 120 ثانیه!

گل دوم منچستریونایتد توسط دیالو

سیزدهمین گل صلاح به یونایتد برای بازگشت لیورپول!

دستگیری سه نفر بعد از دیدار والنسیا-رئال

مدافع جوان استقلال، منتظر شروع تمرینات