طرز تهیه بادمجان شکم پُر بابلی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد.
بادمجانها را پوست کنید و با چاقو از وسط شکم بادمجان یک برش طولی و عمیق ایجاد کنیدبادمجانها را داخل روغن سرخ کنید، به اندازهای که بادمجان نرم و کمی طلایی شود.
داخل شکم بادمجان را که از قبل باز کردهاید، با مواد شکم پر که آماده کردهاید پر کنید.پیاز سرخ کنید دون انار ترش تازه و خشک اضافه کنید نمک و فلفل بزنید برای خوشرنگ شدنش یه حبه قند بندازین و سبزی معطر اوجی و زلنگ اگه دسترسی ندارید میتونید سبزی نریزید
درب تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید بادمجانها حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه با یک سوم لیوان آب و یه قاشق کره محلی بپزه آب میتونید نریزید یا خیلی کم بریزید چون زیاد باشه بادمجون ظاهرش از دست میده
ویدئو از fatimaaafoood
-
پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰:۲۱
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1313571/