آریا بانو

آخرين مطالب

خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی خانه داري

خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / خوراک لوبیا قرمز یکی از آن خوراکی‌های ساده، اما بسیار خوشمزه و کامل است. این غذا بسیار پرفیبر و سیر کننده است و لوبیا قرمز و سوسیس که در حرارتی ملایم پخته می‌شوند یک خوراک غلیظ را به شما می‌دهند. ادویه‌های خوش طعم هم به خوشمزگی و دلپذیری این غذا کمک می‌کنند.
شما حتی قبل از خوردن این غذا حتما متوجه خوشمزه بودن آن خواهید شد، چون مواد تشکیل دهنده آن بسیار عالی هستند. لوبیا قرمز، ادویه‌های خوشبو، سوسیس، سبزیجات معطر و کلا همه مواد تشکیل دهنده دست به دست هم داده‌اند تا هم غذایی خوشمزه برای شما درست کنند و هم شما را سیر کنند در عین حال که خواص بسیاری هم برای شما فراهم می‌آورند.
آماده کردن آن آسان است، سخت‌ترین بخش فقط منتظر ماندن برای تمام شدن زمان پختن لوبیا‌ها و نرم شدن همه آنهاست یعنی همان زمانی که همه طعم‌های ادویه با هم پیوند برقرار می‌کنند. این دستورالعمل برای روز‌های خنک پاییزی خوب است وقتی که خانه کمی سرد است و شما در آشپزخانه دنج‌تان با بار گذاشتن خوراک لوبیا گرمای زندگی را بیشتر می‌کنید. این غذای آسان شما را به یک روز خوب، خوشمزه و رضایت بخش دعوت می‌کند.
مواد تشکیل دهنده خوراک لوبیا قرمز و برنج
لوبیا قرمز قلوه‌ای خشک: لوبیا‌ها را باید ابتدا خوب پاک کنید سپس بخیسانید. لوبیا قرمز‌ها شبیه به قلوه هستند. سوسیس: برای درست کردن این غذا معمولا از سوسیس دودی استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید به جای آن از کوکتل مرغوب استفاده کنید. ادویه‌های مورد استفاده: پودر چیلی، زیره، پاپریکا، کاین، مرزنجوش و آویشن؛ این ادویه‌ها و سبزیجات معطر طعم عالی این غذا را می‌سازند که می‌توانید پاپریکا هم به آن اضافه کنید. آب مرغ: آب مرغ خیلی به خوشمزگی آن کمک می‌کند، اما اگر آب مرغ ندارید می‌توانید از همان آب ساده استفاده کنید. جعفری و پیازچه: این دو ماده لایه آخر غذا هستند که طعم خوبی به غذا می‌دهند و همچنین رنگ غذا را متنوع‌تر می‌کنند. با توجه به اینکه این روز‌ها پیازچه را کمتر می‌توانید در بازار ببینید می‌توانید فقط از جعفری استفاده کنید. برنج سفید: معمولا برای همراهی با خوراک‌ها و خورش‌ها از برنج دانه بلند استفاده می‌شود، اما من اغلب از برنج عنبربو و آن هم به صورت کته خشک استفاده می‌کنم. (کته خشک با حداقل روغن و با آب سرد درست می‌شود که به آن کته شمالی می‌گویند). استفاده از برنج قهوه‌ای هم خیلی خوب است. مواد لازم
لوبیا قرمز خشک: 400 گرم آب: 1 و 1/2 پیمانه سوسیس: 350 گرم روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری پیاز زرد: 1 عدد بزرگ (2 پیمانه خرد شده) ساقه کرفس: 2 عدد (1 پیمانه خرد شده) فلفل دلمه قرمز: 1 عدد متوسط (1 و 1/4 پیمانه خرد شده) سیر: 4 حبه (1 و 1/2 قاشق غذاخوری ریز شده) پودر پاپریکا: 1/2 قاشق چای‌خوری پودر زیره: 1 قاشق چای‌خوری مرزنجوش (اورگانو): 1 قاشق چای‌خوری آویشن: 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز کاین: 1/8 قاشق چای‌خوری (اختیاری) آب مرغ: 4 پیمانه (یا آب ساده) برنج سفید پخته: 2 پیمانه نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم طرز تهیه
1. ابتدا با خیساندن لوبیا شروع می‌کنیم. لوبیا‌ها را داخل یک کاسه بزرگ، حداقل یک شب تا صبح می‌خیسانیم. داخل کاسه باید آنقدری آب بریزید که تا 5 سانت روی لوبیا‌ها را بپوشاند. بگذارید 8 ساعت یا یک شب تا صبح خیس بخورد سپس آب آن را دور بریزید.

آریا بانو


2. روغن را داخل قابلمه و روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. سوسیس را افزوده و گرم کنید. گاهی هم بهم بزنید تا کمی قهوه‌ای شود یعنی حدود 5 دقیقه. پس از سرخ شدن آن‌ها را داخل بشقابی با حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها برود، اما روغن داخل قابلمه را بگذارید بماند.

آریا بانو


3. پیاز، کرفس و فلفل دلمه قرمز را 3 دقیقه تفت دهید.

آریا بانو


4. سیر، پودر چیلی، زیره و پاپریکا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

آریا بانو


5. آب مرغ، 1 و 1/2 پیمانه آب، لوبیا‌های شسته، مرزنجوش، آویشن، فلفل کاین و سوسیس سرخ شده را داخل قابلمه بریزید. با نمک مزه دار کنید.

آریا بانو


6. مخلوط را روی حرارت متوسط به بالای گاز به یک جوش سبک برسانید. حرارت را کاهش دهید، درب قابلمه را بگذارید و تا زمانی که لوبیا‌ها نرم و پخته شوند بگذارید آرام بپزد، گاهی هم آن را بهم بزنید. پختن آن یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول می‌کشد.

آریا بانو


7. در انتها جعفری و پیازجه را بریزید. مخلوط را گرم با برنج آماده شده سرو کنید.

آریا بانو


ترفند‌های پختن خوراک لوبیا قرمز و سوسیس
از لوبیای کنسروی استفاده نکنید. به این روش زیاد از حد پخته می‌شوند. اگر از سوسیس تند استفاده می‌کنید باید فلفل قرمز تند را حذف کنید (البته من خوراک تند را ترجیح می‌دهم). غذایی که درست می‌کنید برای همه است و شاید در بین افراد خانواده و یا میهمان کسانی باشند که غذای تند را دوست نداشته باشند. شما می‌توانید غذا را درست کنید و برای خودتان جداگانه فلفل تند استفاده کنید. لوبیا‌ها را نباید با حرارت بالا بپزید، چون آب غذا خشک می‌شود و لوبیا‌ها نپخته باقی می‌مانند. بهتر است بگذارید به آرامی بپزد. سوسیس را با قطری بیش از نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرخ شده و تیره شود تا طعم واقعی خودش را نشان دهد. سوسیس را زیاد بهم نزنید، چون خوب سرخ نشده و خرد می‌شود. برای اینکه خوب سرخ شوند حتی می‌توانید آن‌ها را در دو نوبت در قابلمه بریزید تا فضای کافی برای سرخ شدن داشته باشند. نکات اضافی
برای درست کردن این غذا در آرام پز همه مواد را به جز جعفری و پیازچه به همراه 2 پیمانه آب داخل آرام پز روی حرارت بالا به مدت 6 تا 8 ساعت بپزید. اگر ابتدا سوسیس را داخل آرام پز سرخ کنید طعم بهتری به شما می‌دهند. در این روش نیازی به خیساندن لوبیا نیست. می‌توان خورش را به مدت 3 ماه در فریزر نگه داشت. برای مصرف دوباره شب قبل یا حتی دو روز برای مقدار زیاد، در یخچال بگذارید بماند تا یخ آن آب شود سپس گرم کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1311432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابداع زبان یادگیری جدیدی برای مطالعه نانوحفره‌ها

«طبیعت انسانی» در بازار نشر

ساوتهمپتون 2 _ 3 لیورپول؛ کامبک لیورپول با درخشش صلاح

نتایج ‎هفته چهارم لیگ‌ برتر بسکتبال بانوان

بازیکنان تیم پرحاشیه اعتصاب کردند!

واکنش سریع نساجی به حرکت جانملکی مقابل هواداران

حشمت مهاجرانی عصر امروز با موسیمانه سرمربی استقلال ملاقات کرد

گل اول منچستریونایتد توسط رشفورد در دقیقه 2

گل‌ها و مهارت‌های ادرسون دوس سانتوس، هافبک برزیلی آتالانتا

حتی بارش سنگین برف هم مانع برگزاری مسابقات فوتبال در ترکیه نمی‌شود!

شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال ماند

نایب قهرمانی کاراته ایران در سرزمین ماتادورها

چهره ها/ این شما و این هم خوش چهره ترین بازیگر مرد ایران

امین حیایی: فیلم «قاتل و وحشی» شبیه ندارد

مستند زوج ایرانی نامزد جشنواره محیط‌زیست مسکو

چهره ها/ الناز شاکردوست از زوایای مختلف دوربین جشن حافظ

اشتباهات رایج در مصرف ویتامین D / چطور از بی‌فایده شدن آن جلوگیری کنیم؟

جولان موتورسیکلت‌ سنگین و پرقدرت در جاده‌های زیبای ایران و تجربه‌ای بی‌نظیر !

سریع‌ ترین آبشار جهان و جاذبه‌ای بی‌نظیر در مرز آمریکا و کانادا

محسن افشانی در بهشت زهرا / ماجرای خبرساز و جنجالی که همه را شگفت‌زده کرد!

موزیک ویدئوی سینمایی و زیبای «هرچه در گوش زمین و آسمان گفتم نشد»

جزئیات نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

پرونده‌های استخدامی، بیشترین علت شکایت از آموزش و پرورش

پنج جزیره جنوب کشور شناسنامه‌دار شدند

سرنوشت عجیب قاتلی که 4 بار پای دار رفت و اعدام نشد

پرداخت 40 میلیون تومان در صورت فوت بازنشستگان تامین اجتماعی

حرکت عجیب درختان جنگل!

وقتی خاور فاز تریلی بر میداره!

طرز تهیه کباب تابه ای دورنگ

روش‌هایی برای درمان جوش‌های صورت

چند توصیه طلایی برای پیشگیری از چاقی

مغز چگونه خاطرات را تجدید می‌کند؟

بهترین مواد غذایی برای تقویت چشم

تعریف خود مراقبتی به زبان ساده

شایع‌ترین علل بی اشتهایی عصبی در نوجوانان

معادلات صحیح یک خانواده سالم!

مدت زمان پخت هر قسمت از مرغ برای حداکثر طعم و آبدار ماندن گوشت !

استارت‌آپ مهندس ایرانی برنده جایزه یک میلیون یورویی شد

کره جنوبی در صدر جدول جایگزینی نیروی کار با ربات

کتاب «سمفونی مشارکت با ضرب پای مدیر» روانه بازار نشر شد

قسمتی کوتاه از " کتاب حانیه " به نویسندگی حامد عسگری

گل اول فولاد خوزستان به فولاد هرمزگان توسط محمد جواد محمدی

موسیمانه: هیچ بهانه‌ای برای نتیجه نگرفتن مقابل پاختاکور نداریم

محمدحسین مرادمند: بازی با پاختاکور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد

گل دوم ساوتهمپتون به لیورپول توسط فرناندز

گل دوم لیورپول به ساوتهمپتون توسط صلاح

سیدجلال: نمی‌گوییم پرسپولیس حتما باید ببرد!

مرادمند: تیمی شناخته شده در آسیا هستیم

گاریدو از دیدار حساس الریان محروم شد

کنعانی‌زادگان: فقط به 3 امتیاز دیدار با الریان فکر می‌کنیم