آریا بانو

آخرين مطالب

خورش کرفس رو اینجوری بپز هیچکس بدش نمی‌یاد! خانه داري

خورش کرفس رو اینجوری بپز هیچکس بدش نمی‌یاد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / خورش کرفس یکی از خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از گوشت، کرفس، سبزی‌های معطر و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود.
این خورش علاوه بر طعم بی‌نظیرش، خواص درمانی زیادی نیز دارد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه خورش کرفس را به همراه نکاتی برای تهیه یک خورش کرفس خوشمزه به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله (به دلخواه)
ساقه کرفس
برگ کرفس
پیاز
سبزی معطر (نعناع و جعفری)
آبغوره
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
روغن
طرز تهیه:
آماده سازی مواد:
گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.
ساقه‌های کرفس را شسته و به قطعات دلخواه خرد کنید.
برگ‌های کرفس را شسته و خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
سبزی معطر را شسته و خرد کنید.
تفت دادن گوشت و پیاز:
پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
اضافه کردن کرفس:
ساقه‌های کرفس را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
اضافه کردن آب و سبزی:
مقداری آب به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
سبزی معطر خرد شده را به مواد اضافه کنید.
پخت خورش:
اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت 1 تا 2 ساعت بپزد تا گوشت و کرفس کاملا پخته و جا بیفتند.
در طول پخت، به خورش سر بزنید و در صورت نیاز به آن آب اضافه کنید.
اضافه کردن آبغوره و برگ کرفس:
در 15 دقیقه آخر پخت، آبغوره را به خورش اضافه کنید.
برگ‌های کرفس خرد شده را نیز در این مرحله به خورش اضافه کنید.
سرو کردن:
خورش کرفس را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج یا نان سرو کنید.
نکات مهم:
راننده موتور تپسی شو و درآمد 30میلیونی داشته باش(برای ثبت نام کلیک کن)
بلانچ کردن کرفس: برای حفظ رنگ سبز ساقه‌های کرفس، می‌توانید آن‌ها را قبل از اضافه کردن به خورش بلانچ کنید.
آبغوره: آبغوره چاشنی اصلی خورش کرفس است و به آن طعم ترش و دلچسبی می‌دهد.
زمان پخت: زمان پخت خورش کرفس به نوع گوشت و اندازه قطعات آن بستگی دارد.
سبزی: می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگری مانند شنبلیله یا گشنیز نیز در این خورش استفاده کنید.
روغن: برای طعم بهتر، می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
نکات اضافی از متن شما:
برای جا افتادن بیشتر خورش، می‌توانید از زودپز استفاده کنید.
حتما آوندهای کرفس را بگیرید.
برگ‌های کرفس را در انتهای پخت اضافه کنید تا رنگ خورش سبز و زیبا بماند.
با رعایت این نکات، می‌توانید یک خورش کرفس خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید. نوش جان!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1259528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیویی واقعی از تعمیرِ تلسکوپ هابل

رباعی زیبایی از رودکی

پرسپولیس به شایعات در مورد گولسیانی پایان داد

حمله سریع به بلیت‌های پرسپولیس - سپاهان

اسکوچیچ فعلاً مخالف جدایی گزینه استقلال است

فاتی باز هم از لیست بارسلونا خط خورد

7 ورزش که ریشه ایرانی دارند

ستاره پسیانی دوباره به ایرانشهر می‌رود

اجرای زیبا و احساسی آهنگ معروف گیلکی توسط امیر عباس گلاب

وزیر بهداشت: ویروس چینی به ایران نیامده است

خدا برای حسین(ع) آفرید زینب را...

لباس‌ها و آنچه درباره ما می‌گویند

طرز تهیه پاستا با ماهی سالمون

عفونت چشم در اثر کاشت مژه

دعواهای خواهر و برادری؛ والدین در این مشاجرات چگونه ورود کنند؟

اشتباه بیل گیتس سرنوشت مایکروسافت را عوض کرد

فعالیت بدنی و سبک زندگی تاثیری متفاوت بر قند خون افراد دارد

عرضه یک‌کتاب «خیلی محرمانه» در بازار نشر؛ از روزهای تاریک ترور تا زندگی با ضدانقلاب

بازگشت مدیران آبی بعد از جلسه با موسیمانه

خلعتبری: یحیی بهترین سرمربی ایران است

یحیی و شاگردانش در پرواز دبی - اهواز

اولین واکنش اشرف حکیمی به اتهام تجاوز

فوق ستاره فوتسال ایران، نامزد مرد سال جهان 2024

کسیه برای بارسلونا بازیکن خرید

جلسه هم افزائی مدیر کل بنیاد سمنان با سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در مورد مسائل و مشکلات حوزه ایثارگری

«بازی مافیا؛ دُن» از ساترا مجوز پخش گرفت

تست فنی فیلم های «ترک عمیق» و «موسی کلیم الله»

پیروزی به سبک عروسک «ازازیل» که همه را عصبانی کرد!

ماجرای یک تبلیغ دهه شصتی که اشک همه را درآورد

سوتی جشنواره فجر در مقایسه با جشنواره های فیلم خارجی!

گادپوری: زمان زلزله خوی بخشی از درآمد آلبوم رو برای کمک به زلزله زدگان اختصاص دادیم

افشای راز استخوان‌های انسان در کارواش

واکنش وزیر علوم به انتخاب طیب‌نیا به عنوان ریاست دانشگاه تهران

آخرین خبر در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران

هواشناسی: موج هوای سرد هفته آینده بی‌سابقه نیست

این مارمولک های عجیب عاشق بغل کردن شما هستند!

صدای این پرنده مانند سوت است!

تزیین گوجه به شکل گل

سالم‌ترین و مغذی‌ترین ماده غذایی جهان

آویشن، زنجبیل و نقره به کمک زخم‌های دیابتی می‌آیند

برخاستن بالگرد تنها با فشردن یک دکمه ممکن شد

«دید در شب» چطور کار می‌کند؟

نخستین قطار متروی فیبرکربنی جهان حرکت کرد

دو خط کتاب/ خانه‌ی تو آنجایی نیست که در آن متولد می‌شوی

نویسنده معروف، اتهامات اخلاقی را رد کرد

بیفوما: جاه‌طلب هستم و می‌خواهم در آسیا بازی کنم

امباپه دوباره به پی‌اس‌جی باخت!

عزت‌اللهی: می‌خواهیم همه جام‌ها را به دست بیاوریم

واکنش سرمربی ایرانجوان بوشهر به اتهام جادوگری

تصمیم بزرگ رئال برای انتقالات ژانویه