آریا بانو

آخرين مطالب

غذا‌های تابستانی با گوجه فرنگی؛ از پیتزا مارگاریتا تا سس سالسا خانه داري

غذا‌های تابستانی با گوجه فرنگی؛ از پیتزا مارگاریتا تا سس سالسا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / تابستان که می شود نه تنها سبد میوه و سبزی خانواده تغییری عمده می کند و ما با رنگین کمانی از طعم و مزه روبه رو می شویم ،غذاها هم به خاطر همین تنوع، رنگ و مزه دیگری می گیرند؛ به عنوان مثال همین گوجه فرنگی را که در اغلب غذاهای مان مورد استفاده قرار می دهیم طعم و رنگ تابستانی اش با دیگر فصل ها زمین تا آسمان فرق می کند و طبیعی است که همین اندازه طعم و رنگ غذاها را هم تحت تاثیر قرار می دهد.پس تا تابستان تمام نشده گوجه فرنگی هایش را از دست ندهید.
پیتزا مارگاریتا

آریا بانو


1. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
2. برای هر نفر یک عدد خمیر آماده پیتزا را روی سینی فر بگذارید.
3. روی آن کمی روغن زیتون بمالید.
4. حالا نیم کیلو گوجه‌فرنگی پوره شده را با 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی، 2 حبه سیر له شده، یک قاشق ریحان ریز شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت یک لایه نازک روی خمیر پیتزا بریزید.
5. سینی فر را به مدت یک ربع حرارت دهید، بیرون بیاورید و روی سطح پیتزا را با پنیر موتزارلای رنده شده بپوشانید.
6. دوباره پیتزا را یک ربع دیگر حرارت دهید و بعد برای سرو روی آن را با چند برگ ریحان تازه تزئین کنید.
سس سالسا

آریا بانو


1. 6 عدد گوجه فرنگی، 2 حبه سیر، 2 عدد فلفل کبابی پوست و تخم گرفته، یک عدد پیاز ریز، 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون و آب 1 عدد لیموترش را در مخلوط کن بریزید.
2. چند ساقه پیازچه، مقداری برگ گشنیز و جعفری تازه و کمی نمک و فلفل به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد خوب به صورت پوره در بیاید و سس مانند شود.
3. سس آماده را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
4. این سس با چیپس سیب‌زمینی و ذرت یا نان برشته و بیسکویت یا سبزیجات نواری باریک خرد شده و همین طور انواع غذای گوشتی سرو می‌شود.
گوجه فرنگی شکم پر

آریا بانو


1. 8 عدد گوجه‌فرنگی سفت متوسط را بشویید.
2. یک سانتی‌متر از سر آنها را برش بزنید و به صورت یک در جدا کنید.
3. حالا داخل آنها را با یک قاشق مرباخوری بیرون بیاورید.
4. 200 گرم گوشت چرخ‌کرده را با یک عدد پیاز در روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود.
5. بعد به آن نمک، فلفل و ادویه بزنید. حالا گوشت داخل شکم گوجه‌ها را به همراه 3 قاشق جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید.
6. بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت‌ بردارید تا خنک شود. یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده بریزید و بعد داخل گوجه‌ها را با این مواد پر کنید.
7. گوجه‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و در فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید تا پنیر آب شود.
8. اگر عجله دارید ژامبون خرد شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.
خورش بامیه با گوجه و سیر

آریا بانو


1. یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده و 2 یا 3 حبه سیر له یا ورقه شده را در کمی روغن تفت دهید و 10 تکه گوشت خورشی هم به آن بیفزایید.
2. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کنید. بعد یک پیمانه پوره گوجه‌فرنگی و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی بیفزایید.
3. در این فاصله که گوشت می‌پزد، نیم کیلو بامیه را در کمی روغن تفت دهید.
4. وقتی از پخت گوشت مطمئن شدید بامیه را در 5 دقیقه آخر به گوشت اضافه کنید.
5. برای طعم‌دار کردن خورش از 2 قاشق آبلیمو استفاده کنید. این خورش را با پلو سر کنید.
اسموتی گوجه ای رژیمی

آریا بانو


1. دو عدد گوجه‌فرنگی رسیده، یک عدد خیار متوسط پوست کنده، یک ساقه کرفس، یک مشت برگ جعفری و چند تکه یخ را در مخلوط‌کن بریزید.
2. کمی نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل به آنها اضافه کرده و مخلوط‌کن را روشن کنید.
3. اگر گوجه‌ها خیلی آب‌دار نیستند 1 پیمانه هم آب گوجه‌فرنگی بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
4. این اسموتی را برای سرو در لیوان مخصوص بریزید و با برگ کرفس یا جعفری سرو کنید.
دمی گوجه فرنگی

آریا بانو


1. یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه‌ای مناسب تفت دهید.
2. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید.
3. 5 عدد گوجه‌فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید.
4. بعد از چند دقیقه یک عدد سیب‌زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید.
5. سیب‌زمینی که نیم‌پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید.
6. آب غذا که بخار شد، دم‌کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است.
سالاد لوبیا قرمز و آووکادو

آریا بانو


1. یک سوم پیمانه آب‌لیموی تازه، نصف پیمانه روغن زیتون، یک حبه سیر خرد شده، نمک و کمی فلفل‌سیاه را در شیشه درداری بریزید و خوب تکان دهید.
2. سس آماده را کناربگذارید.
3. 2 پیمانه لوبیاقرمز پخته و یک و نیم پیمانه دانه ذرت پخته را در کاسه‌ای بزرگ بریزید.
4. حالا یک آووکادوی درشت را پوست بگیرید و دو سانتی خرد کنید.
5. یک فلفل دلمه‌ای قرمز و 2 عدد گوجه‌فرنگی را هم خرد کنید و به همراه 6 ساقه پیازچه ریز شده به مواد داخل کاسه بیفزایید.
6. نصف پیمانه هم گشنیز خرد شده بریزید و بعد سالاد را با سس مزه‌دار کنید.
خوراک گوجه و بادمجان ورقه ای

آریا بانو


1. 3 عدد بادمجان را با پوست بشویید، ورقه کنید، کمی نمک بزنید و بعد از مدتی در کمی روغن تفت دهید.
2. سه عدد سیب‌زمینی متوسط را هم ورقه‌ای برش بزنید و در کمی روغن تفت دهید.
3. فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
4. ظرفی مناسب فر را چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها را در آن کنار هم بچینید.
5. روی هر ورقه سیب‌زمینی یک برش بادمجان سرخ شده و یک برش گوجه‌فرنگی هم بگذارید.
6. بعد دو پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده و نصف پیمانه آب جوشیده شده را با کمی نمک، فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و در ته ظرف بریزید.
7. حالا روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید.
8. بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید، فویل را‌ بردارید و روی غذا را با یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده که با نصف پیمانه پنیر پارمسان مخلوط شده بپوشانید و دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا روی غذا برشته و طلایی شود.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1252279/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیویی واقعی از تعمیرِ تلسکوپ هابل

رباعی زیبایی از رودکی

پرسپولیس به شایعات در مورد گولسیانی پایان داد

حمله سریع به بلیت‌های پرسپولیس - سپاهان

اسکوچیچ فعلاً مخالف جدایی گزینه استقلال است

فاتی باز هم از لیست بارسلونا خط خورد

7 ورزش که ریشه ایرانی دارند

ستاره پسیانی دوباره به ایرانشهر می‌رود

اجرای زیبا و احساسی آهنگ معروف گیلکی توسط امیر عباس گلاب

وزیر بهداشت: ویروس چینی به ایران نیامده است

خدا برای حسین(ع) آفرید زینب را...

لباس‌ها و آنچه درباره ما می‌گویند

طرز تهیه پاستا با ماهی سالمون

عفونت چشم در اثر کاشت مژه

دعواهای خواهر و برادری؛ والدین در این مشاجرات چگونه ورود کنند؟

اشتباه بیل گیتس سرنوشت مایکروسافت را عوض کرد

فعالیت بدنی و سبک زندگی تاثیری متفاوت بر قند خون افراد دارد

عرضه یک‌کتاب «خیلی محرمانه» در بازار نشر؛ از روزهای تاریک ترور تا زندگی با ضدانقلاب

بازگشت مدیران آبی بعد از جلسه با موسیمانه

خلعتبری: یحیی بهترین سرمربی ایران است

یحیی و شاگردانش در پرواز دبی - اهواز

اولین واکنش اشرف حکیمی به اتهام تجاوز

فوق ستاره فوتسال ایران، نامزد مرد سال جهان 2024

کسیه برای بارسلونا بازیکن خرید

جلسه هم افزائی مدیر کل بنیاد سمنان با سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در مورد مسائل و مشکلات حوزه ایثارگری

«بازی مافیا؛ دُن» از ساترا مجوز پخش گرفت

تست فنی فیلم های «ترک عمیق» و «موسی کلیم الله»

پیروزی به سبک عروسک «ازازیل» که همه را عصبانی کرد!

ماجرای یک تبلیغ دهه شصتی که اشک همه را درآورد

سوتی جشنواره فجر در مقایسه با جشنواره های فیلم خارجی!

گادپوری: زمان زلزله خوی بخشی از درآمد آلبوم رو برای کمک به زلزله زدگان اختصاص دادیم

افشای راز استخوان‌های انسان در کارواش

واکنش وزیر علوم به انتخاب طیب‌نیا به عنوان ریاست دانشگاه تهران

آخرین خبر در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران

هواشناسی: موج هوای سرد هفته آینده بی‌سابقه نیست

این مارمولک های عجیب عاشق بغل کردن شما هستند!

صدای این پرنده مانند سوت است!

تزیین گوجه به شکل گل

سالم‌ترین و مغذی‌ترین ماده غذایی جهان

آویشن، زنجبیل و نقره به کمک زخم‌های دیابتی می‌آیند

برخاستن بالگرد تنها با فشردن یک دکمه ممکن شد

«دید در شب» چطور کار می‌کند؟

نخستین قطار متروی فیبرکربنی جهان حرکت کرد

دو خط کتاب/ خانه‌ی تو آنجایی نیست که در آن متولد می‌شوی

نویسنده معروف، اتهامات اخلاقی را رد کرد

بیفوما: جاه‌طلب هستم و می‌خواهم در آسیا بازی کنم

امباپه دوباره به پی‌اس‌جی باخت!

عزت‌اللهی: می‌خواهیم همه جام‌ها را به دست بیاوریم

واکنش سرمربی ایرانجوان بوشهر به اتهام جادوگری

تصمیم بزرگ رئال برای انتقالات ژانویه