آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لطیف‌ترین بستنی ژله‌ای توت فرنگی خانه داري

طرز تهیه لطیف‌ترین بستنی ژله‌ای توت فرنگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / بستنی یکی محبوب‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات به خصوص در فصل‌های گرم است که می‌توانید آن را به روش‌های بسیار مختلفی آماده کنید. در بین همه روش‌ها بستنی ژله‌ای توت‌ فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین روش‌های آماده‌سازی بستنی است که می‌توانید در خانه آماده کنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده‌ سازی این بستنی جذاب، ابتدا شیر خشک، شکر و پودر ژله توت‌ فرنگی را با هم مخلوط کنید و به تدریج آب را به آن بیفزایید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
این مخلوط را کمی روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. خامه قنادی را جداگانه فرم دهید. سپس مواد توت‌ فرنگی را به خامه اضافه کنید.
در نهایت، مایه بستنی را در قالب‌های دلخواه بریزید و فریز کنید تا سفت شود. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای بستنی ژله‌ای توت‌ فرنگی برای 3 نفر

آریا بانو


مرحله اول: مواد خشک را با هم ترکیب کنید
شیر خشک را در کاسه مناسبی بریزید. شکر را به آن اضافه و با هم ترکیب کنید.
سپس پودر ژله توت‌ فرنگی را به ترکیب درون کاسه اضافه و مواد خشک را کاملاً با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم: آب را اضافه کنید
آب را کم‌کم به ترکیب مواد خشک درون کاسه اضافه کنید و همزمان مواد را با همزن دستی هم بزنید تا گلوله‌های شیر خشک باز شوند و مایه‌ای صاف و یکدست حاصل شود.
مرحله سوم: مواد را روی حرارت بگذارید
مخلوط آماده شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرتب هم بزنید تا ترکیب کمی غلیظ شود. توجه داشته باشید که نباید بگذارید بجوشد، فقط کمی غلظت پیدا کند.
پس از غلیظ شدن مایه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای محیط کاملاً خنک شود.
مرحله چهارم: خامه قنادی را فرم دهید
خامه قنادی را در یک کاسه فلزی سرد بریزید و با همزن برقی 7-8 دقیقه‌ای هم بزنید تا خامه کاملاً فرم بگیرد؛ به طوری که وقتی کاسه را برمی‌گردانید، خامه از آن نریزد.
مرحله پنجم: خامه فرم گرفته و مایه توت‌ فرنگی را با هم ترکیب کنید
مایه خنک‌شده توت‌ فرنگی را به آرامی و طی چند مرحله به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
در صورت تمایل می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی صورتی به مایه اضافه کنید تا رنگ بستنی جذاب‌تر شود.
مرحله ششم: بستنی را در فریزر بگذارید
قالب‌های پاپسیکل را آماده کنید، چوب‌های بستنی را در آن قرار دهید و مایه بستنی را داخل قالب‌ها بریزید.
با تکان دادن آرام چوب بستنی، هواگیری کنید و سطح بستنی‌ها را صاف کنید.
اگر قالب پاپسیکل ندارید، مایه بستنی را در قالب مستطیلی بریزید، صاف کنید و پس از یخ زدن، با اسکوپ بستنی به شکل دلخواه درآورید.
قالب را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید بستنی‌ها به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت خوب سفت شوند.
مرحله هفتم: بستنی را تزیین و سرو کنید
بعد از سفت شدن کامل، قالب را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه در دمای محیط بگذارید. سپس به آرامی بستنی‌ها را از آن خارج کنید.
در این مرحله به دلخواه بستنی‌ها را با شکلات بن‌ماری شده، اسلایس توت‌ فرنگی تازه یا ترافل تزیین و سرو کنید.
نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ژله بستنی توت‌ فرنگی
آب مورد استفاده بهتر است ولرم باشد تا ذرات خشک راحت‌تر مخلوط شوند.
می‌توانید به دلخواه چند تکه توت‌ فرنگی خرد شده به مایه اضافه کنید.
حتماً اجازه دهید مایه توت‌ فرنگی قبل از افزودن به خامه کاملاً خنک شود. هرگز مایه توت‌ فرنگی را داغ به خامه اضافه نکنید؛ چون باعث آب شدن خامه می‌شود.
برای فرم گرفتن بهتر خامه، کاسه و پره‌های همزن را قبل از استفاده 15 دقیقه در فریزر بگذارید.
افزودن چند قطره اسانس توت‌ فرنگی به مایه، عطر بیشتری به بستنی می‌دهد.
حتماً برای هواگیری بهتر قالب، چند بار قالب را آرام روی سطح بکوبید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک حاجی ایرانی همچنان در زندان عربستان

سانحه رانندگی جان 2 تن از کارکنان برق منطقه‌ای را حین مأموریت گرفت

قتل مرد 45 ساله به خاطر اختلافات شخصی؛ قاتل فراری دستگیر شد

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!

وقتی با فشار آب آشنایی نداری!

وقتی برای تغییر مسیر فقط به راهنمازدن اکتفا میکنی!

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

بستنی چغاله بادام؛ دسر عصرانه بهاری با طعم بهشتی

خوراک کدو سبز؛ یک شام سبک و سالم

سلامت ریه‌ت رو تست کن

ژل ناخن کاری چه بلای سر دست‌تان می‌آورد؟

عاقبت هولناک تنبیه بدنی کودک توسط والدین

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

رونمایی از اولین پوستر رسمی فیلم توقیفی «خانه ارواح»

از تجربه «پایتخت» عبرت بگیرید آقای جبلی!

لحظه‌ شگفت‌انگیزی که 101 سگ خالدار خلق شدند!

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

آهنگ دلنشین «شالیزار» از زنده یاد محمد نوری

آمار دانش‌آموزان مهاجر در کلاس‌های درس کشور اعلام شد

آواربرداری در بندر شهید رجایی در مراحل پایانی

سهم خودروهای شخصی از سفرهای شهری

رونمایی از 5 قلم داروی ایرانی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور

5 دانش‌آموز ارومیه‌ای تحت مداوا هستند؛ ترخیص 4 دانش‌آموز

مدیحه‌سرایی حسن شالبافان در مراسم ولادت حضرت معصومه(س)

نترس واقعی به این میگن!

داستانک/ مگر نگفتید برای خدا ساخته ایم؟

سه تا نباید مهم درباره زانو

وقتی سادگی، شاه‌کلید خوشبختی می‌شود

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

گل اول الاهلی به الهلال توسط فیرمینو

گل دوم الاهلی به الهلال توسط ایوان تونی

گل اول الهلال به الاهلی توسط سالم الدوساری

فجرسپاسی، یک امتیاز تا جشن صعود به لیگ برتر

مذاکرات مخفی؛ دکو ستاره لاماسیا را برمی‌گرداند

ضد رئال نیستم ولی از آنها بدم می‌آید!

جوادی:برای بازی ایران و کره شمالی، همه زیرساخت‌های لازم، آماده است

صادقی: هنوز شانس داریم و تا آخرین لحظه برای صعود می‌جنگیم

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

بازیگر هری پاتر: فکرش را نمی‌کردم حضورم در این سریال جنجال به پا کند

اظهارنظر کنت برانا درباره «تام کروز»: او هنوز هم دست کم گرفته می‌شود

تصنیف «من اول روز دانستم ...» با آواز علیرضا پوراستاد