آریا بانو

آخرين مطالب

پیش‌بینی آب و هوا در سراسر کشور تا اواخر خردادماه اجتماعی

پیش‌بینی آب و هوا در سراسر کشور تا اواخر خردادماه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو میانگین بارش کشور در شش هفته آینده در نیمه شمالی نرمال و در نیمه جنوبی کمتر از نرمال است هر چند که مقدار بارش فصلی این مناطق ناچیز است. انتظار می‌رود بارش موسمی در جنوب شرق کشور در محدوده نرمال با گرایش به بیش از آن باشد. میانگین دمای هوای کشور در هفته دوم اردیبهشت 3 تا 6 درجه بیش از نرمال و پس از آن تا هفته دوم خرداد کاهش ‌می‌یابد و به 1 تا 3 درجه بیش از نرمال می ‌رسد.
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای هوای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از 8 اردیبهشت ماه تا 18 خرداد ماه سال جاری تولید و ارائه شد.
بر این اساس، بارش هفته اول (8 تا 14 اردیبهشت) در شمال غرب، شمال شرق، شرق و دامنه شرقی کوه‌های زاگرس میانی کمتر از نرمال و سایر مناطق در محدوده نرمال برآورد می ‌شود. همچنین میانگین دمای هفته اول در استان‌های ساحلی خزر نرمال، در نوار شمالی و شرقی 1 تا 3 درجه و در سایر مناطق بین 3 تا 6 درجه بیش از نرمال است.
بارش هفته دوم (هفته سوم اریبهشت) در بخش‌هایی از شمال شرق، دو سوی کوه‌های البرز مرکزی و شرقی، بخش‌هایی از شمال غرب و جنوب شرق کشور در محدوده نرمال و سایر مناطق کشور کمتر از نرمال خواهد بود. میانگین دمای هفته دوم اندکی متعادل می‌شود، به‌طوری‌که در دامنه شمالی کوه های البرز و مناطق فراساحل دریای عمان در محدوده نرمال و در سایر مناطق از 1 تا 3 درجه بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود.
در ادامه، بارش هفته‌ سوم در شمال شرق، استان‌های جنوب کوه‌های البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب و جنوب شرق کشور در محدوده نرمال و سایر مناطق کشور کمتر از نرمال پیش ‌بینی می‌شود. بارش هفته چهارم نیز در جنوب شرق و مرکز کشور در محدوده نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال برآورد می‌شود.
دمای هفته‌های سوم و چهارم در مناطق فراساحل دریای عمان و خزر نرمال و برای سایر مناطق از 1 تا 3 درجه بیش از نرمال پیش ‌بینی می‌شود.
انتظار می ‌رود بارش هفته‌های پنجم و ششم در بخش‌هایی از زاگرس میانی، جنوب کوه های البرز، مرکز و جنوب شرق کشور در محدوده نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال باشد و دمای هوای هفته‌های پنجم و ششم در نوار ساحلی دریای خزر و دریای عمان نرمال، استان‌های واقع در در یک سوم جنوب کشور تا 1 درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق از 1 تا 3 درجه بیش از نرمال باشد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397623/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمار دانش‌آموزان مهاجر در کلاس‌های درس کشور اعلام شد

آواربرداری در بندر شهید رجایی در مراحل پایانی

سهم خودروهای شخصی از سفرهای شهری

رونمایی از 5 قلم داروی ایرانی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور

5 دانش‌آموز ارومیه‌ای تحت مداوا هستند؛ ترخیص 4 دانش‌آموز

مدیحه‌سرایی حسن شالبافان در مراسم ولادت حضرت معصومه(س)

نترس واقعی به این میگن!

داستانک/ مگر نگفتید برای خدا ساخته ایم؟

سه تا نباید مهم درباره زانو

وقتی سادگی، شاه‌کلید خوشبختی می‌شود

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

گل اول الاهلی به الهلال توسط فیرمینو

گل دوم الاهلی به الهلال توسط ایوان تونی

گل اول الهلال به الاهلی توسط سالم الدوساری

فجرسپاسی، یک امتیاز تا جشن صعود به لیگ برتر

مذاکرات مخفی؛ دکو ستاره لاماسیا را برمی‌گرداند

ضد رئال نیستم ولی از آنها بدم می‌آید!

جوادی:برای بازی ایران و کره شمالی، همه زیرساخت‌های لازم، آماده است

صادقی: هنوز شانس داریم و تا آخرین لحظه برای صعود می‌جنگیم

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

بازیگر هری پاتر: فکرش را نمی‌کردم حضورم در این سریال جنجال به پا کند

اظهارنظر کنت برانا درباره «تام کروز»: او هنوز هم دست کم گرفته می‌شود

تصنیف «من اول روز دانستم ...» با آواز علیرضا پوراستاد

صحبت‌های یک آتش‌نشان از آخرین لکه آتش در بندر شهید رجایی

نحوه پرداخت دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس اعلام شد

غرق‌شدگی مرد 35 ساله در رودخانه؛ جسد پس از چند روز بیرون کشیده شد

تعداد اتوبوس‌های برقی تهران به 500 دستگاه می‌رسد

نجات معجزه آسای یک کارگر در حادثه انفجار بندر شهید رجایی

تصاویری از طوفان امشب تهران در فاز 8 پردیس

کارتون‌های دهه شصت اگه شخصیت واقعی بودن!

بارش تگرگ در قوشاچای «میاندوآب»

پخت جوجه با سس گوجه کره ای؛ یک شام کامل

در کوتاه‌ترین زمان این کیک باقلوایی درست می‌شه

به این سبک مرغ شکم پر رو درست کن و لذت ببر

راز سلامت کبد

حضرت معصومه (س)؛ تجسم زنانه‌ تمدن‌سازی شیعه

شهربانو خانم برای حضورتان در بندر رجایی ذوق نمی‌کنیم!

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

دو خط کتاب/ ملت عشق

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

بعد از خرید داوید رایا، رسانه‌ها دنبال اعدام ما بودند!

اعتراض تند به پیام حیدری، VAR هم فایده نداشت!

پزشک رئال علیه بارسا؛ آنها متقلب هستند و مشکوک!‏

مرخصی حسن روشن از بیمارستان

ادامه تمرینات پرسپولیس در محاصره گمانه‌زنی‌ها

سیامک نعمتی دوباره آفتابی شد

رزاق‌پور: مقصرها خودشان را نشان نمی‌دهند!

اولین بازیکن سوییسی تاریخ پرسپولیس!