آریا بانو

آخرين مطالب

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن خانه داري

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن
  بزرگنمايي:

آریا بانو - عصر ایران / آیا تا به حال برایتان پیش آمده که هنگام کباب کردن کوبیده، سطح آن ترک بخورد و ظاهر زیبایی نداشته باشد؟ این مشکل نه تنها روی ظاهر کباب تاثیر می‌گذارد، بلکه ممکن است طعم آن را نیز تحت تاثیر قرار دهد. 
اصلی‌ترین دلایلی که باعث ترک خوردن کباب کوبیده هنگام کباب کردن می‌شود به شرح زیر است:
نگرفتن آب پیاز
یکی از دلایل اصلی ترک خوردن کباب کوبیده، نگرفتن آب پیاز به طور کامل است. پیاز رنده شده به گوشت چسبندگی می‌دهد و از ترک خوردن آن جلوگیری می‌کند، اما اگر آب آن کاملا گرفته نشود، این خاصیت از بین می‌رود. برای جلوگیری از این اتفاق حتما آب پیاز را به خوبی بگیرید و فقط تفاله آن را به مایه کباب اضافه کنید.
عدم تناسب چربی گوشت و گوشت
وجود چربی کافی در گوشت باعث نرمی و چسبندگی آن می‌شود و از ترک خوردن کباب جلوگیری می‌کند. اگر از گوشت‌های کم‌چربی استفاده کنید یا نسبت چربی به گوشت مناسب نباشد، کباب شما خشک و تکه تکه خواهد شد. برای جلوگیری از مشکل، حتما تناسب گوشت و چربی را رعایت کنید و از گوشت مناسب استفاده کنید.
حرارت کم و یکنواخت نبودن حرارت
حرارت کم و یکنواخت نبودن حرارت نیز می‌تواند باعث ترک خوردن کباب شود. اگر حرارت کم باشد یا به صورت یکنواخت به همه قسمت‌های کباب نرسد، بعضی قسمت‌ها بیشتر از قسمت‌های دیگر پخته می‌شوند و باعث ترک خوردن کباب می‌شوند.
برای جلوگیری از این مشکل، ابتدا آتش کباب‌پز را حسابی داغ کنید تا زغال‌ها به خوبی سرخ شوند. سپس، سیخ‌های کباب را روی آتش قرار دهید. در ابتدا به خاطر حرارت زیاد، سیخ‌ها را مرتبا بچرخانید تا همه جای کباب به یک اندازه سرخ شود. وقتی سطح کباب کمی جمع شد و طلایی رنگ شد، حرارت آتش را ملایم‌تر کنید تا کباب به آرامی مغزپخت شود.
استفاده از مقدار زیادی جوش شیرین
استفاده از مقدار زیاد جوش شیرین می‌تواند باعث خشک شدن گوشت و ترک خوردن کباب کوبیده روی سیخ شود. جوش شیرین باعث می‌شود که گوشت به خوبی به سیخ بچسبد، اما استفاده بیش از حد از آن باعث از بین رفتن طعم و بافت طبیعی گوشت می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است از جوش شیرین استفاده نکنید یا به مقدار خیلی کم استفاده کنید.
چرخ کردن ناکافی گوشت
چرخ کردن ناکافی گوشت باعث می‌شود که بافت گوشت یکدست نشود و در نتیجه ترک بخورد. برای جلوگیری از این مشکل باید گوشت را حداقل دو بار چرخ کنید.
ورز دادن بیش از حد گوشت پس از خارج کردن از یخچال
ورز دادن بیش از حد گوشت پس از خارج کردن از یخچال باعث از بین رفتن چسبندگی آن می‌شود و در نتیجه کباب کوبیده ترک می‌خورد. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است پس از خارج کردن گوشت از یخچال، فقط آن را سیخ کنید و دیگر ورز ندهید.
فشردن زیاد گوشت روی سیخ
سیخ کشیدن محکم و فشردن زیاد گوشت روی سیخ نیز می‌تواند باعث ترک خوردن کباب شود. بهتر است گوشت را به آرامی و با دقت روی سیخ بکشید و مراقب باشید که آن را زیاد فشار ندهید.
عدم پخش یکنواخت چربی در گوشت
اگر چربی گوشت به طور یکنواخت در تمام قسمت‌های مایه کباب پخش نشود، باعث ترک خوردن کباب روی سیخ می‌شود. برای جلوگیری از این مشکل باید گوشت را پس از چرخ به مدت ده دقیقه ورز دهید.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397555/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موزیک ویدئوی ترانه «به تو میرسه» با صدای آرمین زارعی

بارش عجیب تگرگ در میاندوآب

عملیات شبانه نیروهای امدادی در بندر شهید رجایی جهت لکه‌گیری آتش

قیمت تراموا معادل 3 دستگاه اتوبوس است

سخنگوی هلال احمر: بسیاری از کشورهای منطقه توان بحران بندرعباس را ندارند

دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس ظرف 48 ساعت پرداخت می‌شود

اگر این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید!

530میلیون سال فرگشت مرغ و خروس خانگی!

حمله هولناک یک تمساح به توریست فریب خورده

کیک هویج و گردو؛ با بافتی متفاوت و طعمی محشر

حلوا مسقطی متفاوت و خوشمزه

رازهای پیشگیری از آلزایمر از زبان متخصصان

اهمیت خرید هدیه برای کودک و تاثیر آن بر رشد عاطفی و اجتماعی

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

پیراهن فصل بعد بارسا با طراحی عجیب

تصمیم شجاعانه مجتبی جباری درباره یک بازیکن!

نیمار در لیگ برتر؛ معطل نکنید و جذبش کنید!‏

لیگ یک؛ فرصت از دست‌رفته برای جشن قهرمانی زودهنگام

لیگ یک؛ تساوی مدعیان به سود پیکان و نفت!

عصبانیت فلیک از تاخیر ستاره‌های بارسا در تمرین

فاجعه دفاعی رئال؛ بارسا نوک کوه یخ را نشان داد

احتمال ساخت «پایتخت 8» در یک یا دو سال آینده

دربار خداحافظی استاد نصیریان از عالم بازیگری

بررسی ارجاعات سینمایی در آثار «هومن سیدی»

فیلم «صیاد» تا امروز چقدر فروخت؟

قطعه «بوی شرجی» با صدای به یاد ماندنی ناصر عبداللهی

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌

قصاص متهمی که کودک 4 ساله را کُشت

طوفان با سرعت 100 کیلومتر در راه تهران

زائران حج این خبر را بخوانند

علت تاخیر در اجرای سامانه سپهتن چیست؟

عجیب ترین مرز تاریخ در ایران؛ مرز استان مرکزی و اصفهان

کامیون بدون راننده؛ نسلی جدید از ماشین‌ها!

طرز تهیه اسنک سوخاری، ترد و عالی

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!

تست شخصیتی؛ چه سبک کیفی انتخاب میکنی؟

بهبود قابل توجه درد زانو با داروی دیابت!

داستانک/ گرمای هوا

لشکرکشی آبادانی‌ها به تهران برای بازی با استقلال

مازیار و اولین فینال؛ رویای بزرگ قایقران ثانی

خشم الهلال از ‏AFC‏؛ حکم انضباطی قبل از بازی بزرگ

اولین شکار ژوزه مورینیو از لیورپول می‌آید!

اختصاصی؛ تیم لیگ برتری در ورطه انحلال!

لیگ یک؛ برد راحت و خارج از خانه شاگردان مهدی رجب

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

ارسال دفاعیه نساجی به سازمان لیگ؛ گزارش ناظر موجود نیست!

چمن زیباترین ورزشگاه تهران، سبز مخمل!