آریا بانو

آخرين مطالب

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟ گوناگون

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /دان پتیت فضانورد ناسا توضیح می‌دهد که چرا در تصاویری که پس از فرود او روی زمین منشتر شد، ناخوش به نظر می‌رسید و می‌گوید: من خیلی خوب به نظر نمی‌رسیدم چون حالم خیلی خوب نبود.
دان پتیت و دو همکار کیهان‌نوردش در روز 19 آوریل با یک فضاپیمای روسی سایوز به خانه بازگشتند و در قزاقستان فرود آمدند تا ماموریت هفت ماهه خود در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) را با موفقیت به پایان برسانند.
به نقل از اسپیس، فیلمی که درست پس از فرود از آنها ثبت و منتشر شده است، پتیت را با حال بد نشان می‌دهد و این به این دلیل است که او، حداقل به طور موقت، کاملا احساس بیماری می‌کرده است.
پتیت در یک کنفرانس مطبوعاتی از مرکز فضایی جانسون ناسا در هوستون در بعد از ظهر روز دوشنبه (28 آوریل) به خبرنگاران گفت: من خیلی خوب به نظر نمی‌رسیدم، چون حالم خیلی خوب نبود. او حالت تهوع شدیدی را تجربه کرده است.
دوربین هیچ‌کدام از این‌ها را نشان نداد، واقعیتی که باعث نگرانی افرادی شد که پخش اینترنتی فرود ناسا را ‌تماشا می‌کردند و می‌پرسیدند: آیا پتیت حالش خوب بود؟ آیا او را به بیمارستان یا جایی دیگر بردند؟
پتیت می‌گوید که هیچ پنهان‌کاری‌ای در کار نبود؛ بلکه افرادی که دوربین‌ها را در دست داشتند، فقط به او کمی حریم خصوصی می‌دادند، در حالی که او دچار استفراغ شده بود.

آریا بانو


پتیت توضیح داد: آنها مؤدب هستند و وقتی چنین حالی دارید، دوربین را روی صورتتان نمی‌گیرند. وقتی حالتان خیلی خوب نیست، صحنه را کات می‌کنند تا کمی حریم خصوصی به شما بدهند. چون بالاخره هیچ‌کس نمی‌خواهد وقتی در این شرایط، جلوی دوربین باشد.
پتیت با این واکنش آشنا بوده است؛ این فضانورد چهار بار سفر فضایی داشته و گفته است که بدنش وقتی دوباره در معرض نیروی کامل گرانش زمین قرار می‌گیرد، واکنش ضعیفی نشان می‌دهد.
پتیت می‌گوید: بعضی افراد می‌توانند از پرواز شاتل [فضایی] پیاده شوند و آماده‌اند که بیرون بروند و پیتزا بخورند و حرکت کنند. برای کسی مثل من، بازگشت به زمین همیشه یک چالش بزرگ بوده است و حتی با یک ماموریت شاتل 16 روزه، این حس را داشتم که 6 ماه در ایستگاه فضایی هستم. و این مربوط به فیزیولوژی من است.
پتیت افزود که اکنون حالش خوب است و در حال ادامه توانبخشی پس از فرود خود است که حدود یک ماه دیگر طول خواهد کشید. این فضانورد که به خاطر عکاسی شگفت‌انگیز خارج از زمین شناخته می‌شود، مشتاق است که اگر ناسا به او فرصت دهد، دوباره سیاره ما را ترک کند.
پتیت می‌گوید: به نظر می‌رسد که کاوشگر فضا بودن سرنوشت من در زندگی است و من آماده انجام آن هستم. می‌دانم جان گلن در سن 76 سالگی پرواز کرده است و من تنها 70 سال دارم، بنابراین چند سال خوب دیگر پیش رو دارم. می‌توانم تصور کنم که قبل از اینکه آماده بازنشستگی باشم، یک یا دو پرواز دیگر هم داشته باشم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397451/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستگیری فعال غیرمجاز ارزی؛ 190 هزار دلار کشف شد

خساراتی که انفجار و آتش‌سوزی بر کانتینرهای بندر رجایی آورد

ماجرای دستگیری مرد غارنشین در کوه‌ها چیست؟

واکنش آموزش و پرورش درباره تعرض جنسی به یکی از دانش‌آموزان در مدرسه

نجات بچه گوزن از رودخانه یخی در روسیه

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید!

رمز و راز سالاد ماکارونی مجلسی

پنج غذایی که از تخم مرغ بیشتر پروتئین دارند!

این مدل مو رو یاد بگیر و آراسته شو

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

خاطراتی از ثروتمندترین پزشک مناطق محروم

میرزایی‌راد: برای بازی ایران در مشهد چیزی به ما گفته نشده است

رونمایی از کیت اول و دوم فصل بعد اینتر

رسمی: واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

سه متحد غیرمنتظره بارسلونا مقابل اینتر!

صحبت‌های داغ شمسایی از سوژه روز فوتسال؛ اولادقباد

ورود بارسلونا به یک قلمرو ناشناخته!

4 مدال نمایندگان بوکس نونهالان در قهرمانی آسیا

استارت حریف اروپایی والیبال ایران با 28 بازیکن

تبریک خاص پورعلی‌گنجی برای روز دختر

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

چهره ها/ همدردی خواننده آلمانی با قربانیان حادثه بندرعباس

احتمال پخش «پایتخت 8» در یک یا دو سال آینده

امیدواری جواد افشار برای شروع ساخت سریال «حضرت معصومه (س)»

ترانه «وای که دلم» با صدای سینا شعبانخانی

جنایت هولناک قاتل 21 سال؛ خفه کردن مقتول و اختفای جسد!

پیش‌بینی آب و هوا در سراسر کشور تا اواخر خردادماه

روش‌هایی خلاقانه برای کادو کردن هدیه

سفیدپوش شدن گردنۀ حیران در چهلمین روز از بهار

تدریس فیزیک به جذاب‌ ترین شکل ممکن

اکبر جوجه مدل رستورانی

خوشمزه‌ترین پیش غذای ترکی همینه

بیماری ITP پلاکت پایین خون و راهکارهای درمان آن

یک روش خلاقانه برای شکلات هدیه دادن

به همین راحتی توی خونه کش اسکرانچی درست کن

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»

داوران هفته بیست و هشتم لیگ برتر مشخص شدند

آموریم می‌داند لیگ اروپا هم نجاتش نمی‌دهد

اولین قربانی سوپرکلاسیکو؛ گاگو از بوکا اخراج شد

آرائوخو در رادار بایرن مونیخ

پیولی: نتایج لیگ نخبگان نشان دهنده قدرت لیگ عربستان است

مربی اسپانیایی گزینه جانشینی آلونسو روی نیمکت لورکوزن

بررسی راهکارهای رشد و توسعه اسکیت‌بُرد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

رئال بهترین مدافع جهان را می‌خرد!

اقدام جالب چادرملو؛ بلیت نیم‌بها به‌خاطر روز دختر

تقدیر از سریال «معمای شاه» در سالگرد شهید مطهری

شکایت جدید علیه اصغر فرهادی درباره فیلم «قهرمان»!

جزییات جدیدی درباره سریال تازه «حمید جبلی»