با این ترفند آشپزی جلو مهموناتون آبرو داری کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / برای دیزاین بهتر اصلا خود عدس پلو رو زعفرانی نکنید سعی کنید از برنج سفید استفاده کنید بعد زعفرانیش کنید.
از کاسه هایی که انتهای گرد دارند استفاده نکنید سعی کنید کاستون تخت باشه .
اگر برنجتون نرم باشه برای این دیزاین بهتره چون برنج و منسجم می کنه و وا نمیره .
برای درست کردن تهدیگ ، نون تافتون بسته بندی رو مثلثی برش زدم بعد ته قابلمه گذاشتم.
این پست و برای کسانی که تو مهمونی برنجشون نرم میشه بفرست.
بازار ![]()
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱:۴۲
-
۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1395728/