آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خوراک گوشت ترکی، خوشمزه و مقوی خانه داري

طرز تهیه خوراک گوشت ترکی، خوشمزه و مقوی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. خوراک گوشت ترکی یکی از خوراک‌های سنتی و محبوب ترکی است که طرفداران زیادی دارد. این خوراک مقوی از ترکیب گوشت با سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیر و... تهیه می‌شود و بدون نیاز به روغن و داخل فر طبخ می‌شود، به همین دلیل یک غذای سالم و پر انرژی است. اگر از درست کردن غذا‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید برای اعضای خانواده غذای جدید و درعین حال خوشمزه تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خوراک گوشت ترکی همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی درشت: 1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: 1 پیمانه
مخلوط پیاز سفید و قرمز خرد شده: 1 پیمانه
گوشت گوسفندی بدون چربی: 300 گرم
فلفل سبز و فلفل قرمز: 2 عدد
سر: 4 حبه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 لیوان
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پول بیبر و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا سیب زمینی را پوست و به صورت مکعبی خرد کنید. ظرف موردنظر مخصوص فر را آماده کنید. سیب زمینی‌های خرد شده را داخل ظرف بریزید. پیاز خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، حبه سیر پوست گرفته شده، فلفل سبز خرد شده و گوشت گوسفندی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و پول بیبر مخلوط کنید و آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا این ترکیب را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شود. روی ظرف فویل بکشید و ظرف را داخل فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 2 تا 3 ساعت قرار بدهید تا مواد بپزد. هر یک ساعت یکبار مواد را زیرو کنید تا به صورت یکنواخت پخته شوند. بعد از این مدت زمان خوراک گوشت ترکی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. 
نکات مهم
ـ همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم‌تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1395604/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

4 فوتی آخرین آمار فوتی ها در پی انفجار در بندر شهید رجایی

هواشناسی هشدار داد؛ بارش و وزش باد شدید در تهران

حکمت/ خوشبخت ترین مردم

اولین شهر خشتی جهان!

طراحی کافه برند زارا در کویت با قالی کاشان ایران

ساندویچ سوسیس رو با یک روش متفاوت درست کن!

نوشیدنیِ میانِ غذا، میهمان ناخوانده‌ی کبد

موقعیت: وقتی داداش بزرگ داری چه غم داری؟!

بخش کوچکی از ستارگانِ کهکشانِ آندرومدا

مولانا و توصیفات عشق

پیش نمایش قهرمانی؛ تبریز دیشب نخوابید

توضیحات محسن حکیم درباره قطعی VAR در بازی فولاد و تراکتور

آشنایی با هارالد براتباک، آقای گلی که خلبان شد؛ از گلزنی به میلان و رئال مادرید تا بازی در سلتیک

جای خالی یک ستاره گلزن در ترکیب استقلال

ترکیب عجیب ملوان مقابل سپاهان!

تغییر جدید در وزارت؛ معاون به جای رئیس!

یوویچ-میلان؛ عجیب‌ترین قرارداد دنیای فوتبال

یازده بازیکن سپاهان برای صعود به نیمه‌نهایی

هشدار تاج به باشگاه ها برای فصل جدید

توضیحات تاج رئیس فدراسیون فوتبال در مورد قرارداد با سایت هدا

فقط 3 سال از رادیو کوچکتر است!

تاک‌شوی جدید تلویزیون با حضور نخبگان

اعلام اسامی فرآورده های بهداشتی غیرمجاز

ترانه ماندگار «آفتاب مهربانی» با صدای محمد اصفهانی

اعزام تیم ارزیاب آتش‌نشانی تهران به اسکله شهید رجایی

دستور دادستان کل برای پیگیری ویژه انفجار بندر شهید رجایی

تلاش یک جوان برای خودکشی در مصر

«جان مهمتر است یا ثروت» به روایت ویدیویی از زلزله استانبول!

تخت انتقال جالب برای جابجایی راحت بیمار

با این ترفند آشپزی جلو مهموناتون آبرو داری کنید

طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

آیا پوکی استخوان درمان دارد؟

این آجیل به عنوان پادشاه مغزدانه‌های دنیا شناخته شده است

والدین قوی این مواقع به کودکشان تذکر میدهند

فاش شدن حقیقت در مورد تغذیه غیرممکن یک سیاه‌چاله

دخالت هوش مصنوعی در تولید آگهی «مایکروسافت»

«نادره‌کاران» به چاپ سوم رسید

شوک به رئال؛ امباپه به فینال نمی‌رسد

گزارش صدا و سیما از یک روز فوتبالی با رئیس جمهور

تاج: پزشکیان گفت چرا به یمن و تیم‌های دیگر می‌بازید؟

دومین اجلاسیه بزرگداشت 124 شهید فرهنگی استان سمنان و یادبود 76 سردار معلم شهید کشور

فیلم کمدی «عینک قرمز» را ببینیم؟

«وحشی» یک روز زودتر به سینماها می‌آید

چی شد که انیس حرف زد؟

نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است

دستور عارف برای پیگیری علت انفجار در بندر شهید رجایی

ریزش سقف ساختمان اداری بندر شهید رجایی بر سر کارمندان

سخنگوی اورژانس: شمار مصدومان حادثه بندر شهید رجایی به 281 نفر رسید

شایعه انفجار در ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی تکذیب شد

مدیرکل بحران هرمزگان: فعلا آمار فوتی در حادثه بندر شهید رجایی اعلام نشده است