آموزش درست کردن راحت یک گز خوشمزه در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / گز برا اصفهانه ولی نوقا رو نمیدونم دقیقا! شما میدونید برام بنویسید
هر چی هست خیلییییی خوشمزه ست و با این دستور خیلیییییی راحت و آسون سریع آمادش کنید
تضـمینی قول میدم بعدش کیف کنید
گز خونگی
بازار 
مواد لازم :
سفیده ی تخم مرغ دو عدد بزرگ (حواستون باشه به هیچ عنوان سر سوزنی از زرده قاتیه سفیده نشه وگرنه اصلاااا فرم نمیگیره)
شکر یک لیوان پر (لیوان دسته دار فرانسوی)
گلوکز نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری (به جاش میتونید از یه قاشق عزق هل هم استفاده کنید)
مغزیجات از هر مغزی دوست داشتین نصف پیمانه (اختیاریه)
نان بستنی یا حلوا (نون میکادو) دو ورق به اندازه قالبتون
نکات مهم
همرنی که سفیده تخم مرغ رو میزنید کاملااااا تمیز و خشک باشه تا سفیده کامل فرم بگیره و از طرف نریزه که این خیلی مهمه
شهد باید حسابی غلیظ بشه و حتما بین دو تا انگشت تست کنید هر وقت دیدین کش اومد بین دو تا انگشت و نخ نخ شد ینی حاضره
اگه شهد شل باشه گزتون شل میشه
شهد رو داغ داغ به سفیده اضافه کنید اینطوری دیگه اصلا نگران خامیه سفیده نباشید با اون شهد داغ کامل خامیش گرفته میشه
سفیده و شهد رو خوب با همزن بزنید حدود یک رب تا کامل سفت بشه و از قاشق نیفته
موقع درست کردن شهد دور ظرف رو چند بار با دستمال خیس و یا قلموی خیس بکشید تا ذرات شکر دور ظرف نمونه و حل بشه و شعله هم حتما ملایم باشه
من قالبم ده در بیست بود ولی ضخامت گز زیاد شد شما بیست در بیست بردارید بهتره😅
حتما تو یخچال استراحت بدین چهار پنج ساعت بعد برش بزنید
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸:۰۶
-
۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1395603/