نرفتن به سربازی برای گرفتن پیراهن رونالدو!
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ورزش 3 /پارک تائه جون، هافبک میانی گوانگجو کره جنوبی که در مرحله یکچهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مصاف الهلال خواهند رفت، به دلیل دیدار احتمالی با النصر و کریستیانو رونالدو در مراحل بعدی این رقابتها، خدمت سربازی خود را به تعویق انداخت.
طبق گزارش روزنامه العربیه به نقل از منابع کرهای، تائه جون باید در تاریخ 7 آوریل به خدمت سربازی اعزام میشد اما هرطور که بود توانست تاریخ اعزام خود را تا ماه ژوئن عقب بیندازد تا در ادامه رقابتهای لیگ نخبگان تیمش را همراهی کند.
بازار

پارک تائه جون در مصاحبه با روزنامه جونگ آنگ کره گفت: " alt="آریا بانو" width="100%" />
حالا میخواهیم با غلبه بر الهلال، در فینال به مصاف النصر برویم تا بتوانم پیراهن خودم را با کریستیانو رونالدو عوض کنم."
پارک تائه جون در حال حاضر چهارمین برتر کی لیگ کره جنوبی به حساب میآید و همچنین دومین بازیکن برتر گوانگجو در لیگ نخبگان آسیا نیز محسوب میشود.
-
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵:۴۲
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394956/