آریا بانو

آخرين مطالب

پدری، وارث تاج اینیستا، نابغه‌ای در مسیر توپ طلا! ورزشي

پدری، وارث تاج اینیستا، نابغه‌ای در مسیر توپ طلا!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /می‌گویند در طول یک فصل همیشه فراز و نشیب‌هایی وجود دارد، اما پدری در حال زیر پا گذاشتن این کلیشه است. این هافبک ماه‌هاست که در اوج خود قرار دارد؛ نه مثل برخی دیگر به صورت موقتی، بلکه با ثباتی مثال‌زدنی که هر روز جایگاهش را در رقابت برای توپ طلا مستحکم‌تر می‌کند.
تحسین‌ها از همه سو به سمت او سرازیر شده‌اند: هانسی فلیک، تیاگو آلکانتارا، آندرس اینیستا، آراسته و... روز به روز افراد بیشتری به تحسین فوتبال این هافبک می‌پردازند؛ کسی که در دیدار مقابل مایورکا بار دیگر نشان داد چه توانایی بی‌نظیری در اختیار دارد. در پای او، هم استعداد فنی ممتاز دیده می‌شود و هم دوندگی و فعالیتی که تقریباً هیچکس دیگری به آن نمی‌‌رسد. آمارها نیز این را تأیید می‌کنند.
در بازی مقابل سلتاویگو، پدری رکورد بیشترین توپ‌ربایی فصل را ثبت کرد: 17 بار توپ را بازپس گرفت؛ رقمی که بالاترین آمار این فصل در میان بازیکنان پنج لیگ برتر اروپا محسوب می‌شود. و تنها سه روز بعد، مقابل مایورکا، خودش این رکورد را شکست و 18 توپ‌ربایی انجام داد. آماری شگفت‌انگیز که فلیک را نیز به تحسین واداشت. مربی آلمانی گفت: «تعیین سقف برای پدری دشوار است؛ او در سطحی عالی بازی می‌کند.»
پدری بر چمن ورزشگاه مونتژوییک درخشید؛ جایی که تماشاگران بار دیگر نام او را فریاد زدند، موضوعی که دیگر به یک عادت تبدیل شده است. بازیکن سابق لاس‌پالماس در میانه میدان کاملاً مسلط بود. او 105 پاس داد که 92 درصد آن‌ها دقیق بودند؛ 20 پاس را در یک‌سوم هجومی زمین ارسال کرد و 6 پاس کلیدی نیز در این میان داشت. پاس دیدنی او به لامین، یادآور حرکات ژاوی یا اینیستا بود، اگرچه ضربه لامین توسط دروازه‌بان مهار شد.

آریا بانو

پدری در این فصل تاکنون بیش از 4000 دقیقه بازی کرده و در 89 درصد از دقایق ممکن برای تیم حضور داشته است. او در پایه‌ریزی حملات نقشی حیاتی ایفا کرده و در این پست، بهترین نسخه از خود را ارائه داده است. پدری در ابتدا به‌عنوان یک شماره 10 به بارسلونا آمد، اما دقت فوق‌العاده‌اش در بازی‌سازی او را به قطعه‌ای جدانشدنی از روند ساخت و پردازش حملات تبدیل کرده است.
بازار
بر خلاف برخی انتقادها، سبک بازی‌ای که فلیک به بارسا آورده به شکوفایی پدری کمک کرده است. از ابتدای حضورش در بارسلونا، هانسی فلیک روشن کرد که هافبک‌های میانی تیمش باید هم باکیفیت باشند و هم توان بدنی بالا برای تحمل بازی‌های فشرده داشته باشند. برای مثال، تصمیم او برای نیمکت‌نشین کردن گوندوگان که نقش دفاعی کمتری داشت، نمونه‌ای از این رویکرد است.
همان‌طور که معمول است، لیگ قهرمانان اروپا نقش تعیین‌کننده‌ای در فهرست نامزدهای توپ طلا خواهد داشت. اگر بارسلونا بتواند در مونیخ قهرمان شود، پدری بلافاصله به یکی از گزینه‌های اصلی تبدیل خواهد شد. هرچند آمار گل‌زنی رافینیا چشمگیر است، اما تداوم درخشش پدری، تجربه اخیر رودری و رشد فزاینده توجه رسانه‌ها به نمایش‌های پیاپی او، دلایل محکمی هستند که شماره 8 بارسا را به رؤیای کسب توپ طلا امیدوار می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394625/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کنایه سکینه سادات پاد به کلینیک‌های ترک بی‌حجابی و گشت ارشاد

ستاره های دریایی رنگارنگ

زیبایی وصف نشدنی آبشار کِرِدیت در استان چهار محال و بختیاری

یکی از زیباترین دریاچه‌های آب شیرین مریوان

عشق زیبای میان پرندگان

چهار هزار شاگرد

راه‌آهن نفسگیر و شگفت‌انگیز لرستان

سعد بن ابی وقاص از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه می گوید!

سعدی اگر اینستاگرام داشت کدام شعرش را استوری می کرد؟!

با این روش باسلوق ژله‌ای درست کنید

یه ترکیب برنده مثل پاستا با گوجه!

فست‌فودها عملکرد مغز را مختل می‌کنند

آیا مهریه زیاد خوشبختی می‌آورد؟

هوش مصنوعی آینده «اوپن‌ای‌آی» بهترین نمونه در نوع خود خواهد بود

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده غلامحسین دماوندی در بهشهر و گلوگاه تشییع شد

جمع کثیری از کارکنان شرکت گاز مازندران را جامعه ایثارگری تشکیل می‌دهند

به فکر ناهار خودشِ!

آهنگ «قسم» از رضا صادقی را بشنوید

نکاتی که داوطلبان آزمون سراسری باید بدانند

روضه آتش گرفتن خانه امام صادق علیه السلام

راز سلامت قلب در بشقاب غذا

کم‌شنوایی خفیف خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد

آلودگی اُزن خطر ابتلا به آسم در کودکان را افزایش می‌دهد

چین ماموریت «شنژو 20» را پرتاب کرد

اشتباه نکن رئال وینیسیوس را بفروش!

بالاتر از لوا، بزرگترین نگرانی فلیک برای فینال

نوس: هیچ بهانه‌ای برای الهلال پذیرفتنی نیست

مشکل بزرگ فوتبال ایران؛ جای یک نفر خالی است!

نادرپور: هدف ما رتبه تک رقمی است

رکورد بی‌نظیر انریکه؛ پی‌اس‌جی شکست را فراموش کرده

معجزه گواردیولا؛ از دل بحران به سوی چمپیونزلیگ

کاپیتان پرسپولیس سیبل هوادار متمول

کاپلو: ترکیب اینزاگی دهن‌کجی به دربی بود!

صداهای بلندی که هیشکی نمی‌شنوه

پرفروش‌ترین فیلم‌های اکران نوروزی دهه 80

اجتماع صادقیون در میدان صادقیه تهران

زلزله 3.7 ریشتری بخشایش آذربایجان شرقی را لرزاند

سانحه رانندگی برای نماینده خرم‌آباد و چگنی؛ سپهوند از بیمارستان مرخص شد

هشدار به شهروندان تهرانی؛ مراقب خودروهای خود باشید

دستگیری فردی با 2 هزار و 500 فقره کلاهبرداری/ دادستان: مالباختگان شکایت کنند

چرا به ما شیعه‌ی جعفری می گویند؟

لانه های لک لک ها بر روی درخت ها

حضور‌ گسترده دسته‌های عزاداری در حرم حضرت معصومه(س)

کمپر ارسطو نه من این جذاب را میخواهم!

خطرناک‌ترین فرودگاه دنیا را بشناسید!

دشت های گل زیبا در شهرستان رودبار

طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی

وعده دروغ ازدواج چه مجازاتی دارد؟

کتابی از قصه شش ماه اسارت در سوریه به نام «جومونگ یا ابوزینب»