آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز، یک طعم خاص و بی‌نظیر خانه داري

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز، یک طعم خاص و بی‌نظیر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه‌ سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده می‌کند.
برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید تا پوک و کرمی شوند. سپس روغن و شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید.
در نهایت، گوجه‌سبزهای خرد شده را در کمی آرد بغلتانید و در مایه کیک بریزید. مایه کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در فر بپزید. پس از پخت و خنک شدن آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید. رسپی این کیک متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک گوجه‌ سبز برای 6 نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
آرد 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
گوجه سبز 2 پیمانه
دارچین (اختیاری) 1/2 قاشق چای‌خوری
پودر قند یا شکر قهوه‌ای (برای تزیین) به میزان دلخواه
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.
کف و دیواره‌های قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک می‌کند پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله دوم: تخم‌مرغ و شکر را با هم ترکیب کنید
تخم‌مرغ‌های هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.
شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی 7-8 دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرم‌رنگ شوند.
این مرحله برای سبک و پف‌دار شدن کیک بسیار مهم است.
مرحله سوم: روغن مایع، وانیل و ماست را اضافه کنید
روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.
سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد، بیکینگ‌پودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را 2-3 بار از الک رد کنید. مواد خشک را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم: گوجه‌ سبز را اضافه کنید
گوجه‌ سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و 1 قاشق آرد سفید به آن‌ها اضافه کنید.
به خوبی هم بزنید تا تمام قسمت‌های گوجه‌ سبز با آرد پوشانده شود.
سپس گوجه‌ سبزها را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه‌ سبز برای تزیین قرار دهید.
قالب را در فر بگذارید و به مدت 40-45 دقیقه با دمای 175-180 درجه کیک را بپزید. 
بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلال‌دندان کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است.
مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید
پس از پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک گوجه‌ سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
*می‌توانید مقدار کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازه‌تر به مایه کیک اضافه کنید.
*از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحت‌تر کیک را جدا کنید.
*برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.
*استفاده از دارچین یا هل طعم دل‌نشینی به کیک می‌دهد.
*تخم‌مرغ‌ها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.
*هم‌زدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن بافت آن می‌شود.
*اگر دوست دارید کیکتان شیرین‌تر باشد، می‌توانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.
*اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید تا خرد نشود.
*روی کیک می‌توانید کمی پرک بادام یا گردوی خرد شده هم بریزید.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1389210/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای مواصلاتی مازندران

کاهش 36.6 درصدی بارش‌ها در کشور

کاهش ساعات کاری ادارات از 15 خرداد

منو دریاب که حالم...

آبشارهای دره یوسمیتی

طرز تهیه میوه خشک در خانه

لازانیا مخصوص تنبلا!

سدیم، پتاسیم، آهن و انواع ویتامین در این سبزی معطر

کشتی‌هایی که 10 سال بدون سوخت‌گیری کار می‌کنند

5 هنرمند نامزد چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند

خبر شگفت‌انگیز استقلال از زبان هاشم

رکورد هوادار در حافظیه می‌شکند

بنیادی‌فرد پرسپولیس - سپاهان را فیلمبرداری می‌کند

گیت های ورودی استادیوم سردار سلیمانی سیرجان

اتفاق تکراری برای سعید صادقی پیش از بازی سپاهان

امید رئال به خسته‌‌ترین ساق‌های فوتبال جهان!

مرد افسانه‌ای فوتبال ایران در خانه سالمندان

لژیونر ملی‌پوش در دوراهی ایتالیا و روسیه

شلوار سفید بارسلونا را آتش بزنید!

مخاطب‌محوری در برنامه‌ریزی و تولید محصولات فرهنگی اصل بنیادین فعالیت‌های ماست

عکسی خبرساز از مهرانه مهین‌ترابی با یک انگشتر!

«هیچکاک تروفو» در خانه هنرمندان ایران

اجرای آهنگ معروف بندری توسط محمد علیزاده و محسن شریفیان

اختلال یک ساعته در ایستگاه گلشهر

آغاز اعزام حجاج از 23 فرودگاه کشور از نیمه اردیبهشت

درخواست واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی کشور به دولت

غافلگیری مردم غرب کشور با بارش شدید برف

آغاز دوستی با خدا وقتی است که...

گوناگون/ کشف راز مرگ فرعون بعد از 3300 سال!

4گوشه دنیا/ عجیب‌ترین چهارراه تهران!

مهمان گرگ می‌شوید!

ادب را رعایت کن!

میگوی پفکی، طعم خوش غذای دریایی

نقاشی بامزه روی صورت دختر بچه

واکنش رمضانوف به تصمیم رئیس فدراسیون کشتی بلغارستان

قضاوت دو داور ایران در لیگ بسکتبال امارات

واکنش زنوزی به شایعات نقل‌ و انتقالات تراکتور

احضار مدیران عامل تراکتور و چادرملو به کمیته انضباطی

زنوزی: هیچ‌کس از تراکتور جدا نمی‌شود!

چهره ها/ پریناز ایزدیار هم به چالش کاهش وزن پیوست

قیمت نجومی بلیت قسمت آخر «پایتخت» در بازار سیاه!

ویدئویی از تنبک نوازی حرفه‌ای «محمد شیری» در کنار پسرش

ترانه «چشمای رویایی» با صدای زانیار خسروی

وزش باد شدید، رگبار و کاهش دما در تهران تا پایان هفته

برف بهاری زنجان را غافلیگر کرد

تصاویری از تندباد شب گذشته در شهر بوشهر

تنگه هایقر در استان فارس

4گوشه دنیا/ مرگ مشکوک قاتل 20 زن مکزیکی در روز دادگاه!

غارتگری از قطارهای باربری در حال حرکت در آمریکا!

سد کارون 3 شاهکار مهندسی ایرانی