میگوی پفکی، طعم خوش غذای دریایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم میگو پفکی برای 3 نفر:
مواد اصلی
میگو
1 کیلوگرم
آبلیمو
بازار 
1 قاشق سوپ خوری
ماست چکیده
2 قاشق سوپ خوری
پیاز
1 عدد
آرد
2/3 لیوان
تخم مرغ
1 عدد
زعفران
1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی
1
ابتدا میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و رگ موجود در کمر آن را خارج میکنیم سپس آن 3دقیقه در آب جوش میجوشانیم و بعد آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه را اضافه کرده بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .
2
در ظرفی مناسب آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود
3
سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
4
یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد،
5
پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را ملایم میکنیم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود .
سایر نکات میگو پفکی
1)این میگو را میتوانید با سس قرمز،سس فلفل یا سس مخصوص میگو سرو کنید.
2)بهتر است میگو بیش از مقدار ذکر شده در مواد بماند تا خوش طعم تر شود.
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸:۴۶
-
۱۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1390374/