رقیب علی دایی به سربازی رفت
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ورزش 3 /علی مبخوت، ستاره باسابقه فوتبال امارات، برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی تیم فوتبال النصر را ترک کرد.
باشگاه النصر امارات اعلام کرد علی مبخوت، ستاره 34 ساله این تیم، راهی خدمت نظام وظیفه شده و این موضوع به معنای پایان فصل 2024-2025 برای او خواهد بود.
با توجه به شرایط جدید، بازگشت مبخوت به تیم ملی امارات نیز بعید به نظر میرسد؛ تیمی که باید در روزهای 5 و 10 ژوئن آینده در چارچوب مرحله انتخابی جام جهانی 2026 آسیا، به مصاف تیمهای ملی ازبکستان و قرقیزستان برود.
مبخوت که بهترین گلزن تاریخ ادنوک لیگ و باشگاه الجزیره به شمار میرود، در ماه ژوئیه 2024 به عنوان خرید بزرگ به النصر پیوست تا پس از سالها حضور موفق در الجزیره، چالش جدیدی را تجربه کند.
او در دوران حضورش در الجزیره، موفق شد 8 جام مختلف کسب کند؛ از جمله سه قهرمانی در لیگ (فصول 2010–2011، 2016–2017 و 2020–2021)، سه عنوان قهرمانی در جام رئیس دولت امارات، یک سوپرجام امارات در سال 2021.
با این حال مبخوت در النصر او نه تنها جامی به دست نیاورد، بلکه این تیم نیز در تمامی رقابتهای فصل جاری ناکام ماند و با 27 امتیاز در جایگاه هشتم جدول لیگ امارات قرار دارد.
بازار ![]()
نکته جالب در مورد علی مبخوت این است که او 85 گل ملی به ثمر رسانده و تنها بازیکن آسیایی است که شانس شکستن رکورد علی دایی را دارد، هرچند که او فعلا از تیم ملی کنار رفته است
-
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱:۴۴
-
۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388434/