واکسیناسیون 300 هزار کودک ایرانی علیه یک بیماری
اجتماعی
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / بر اساس توصیههای سازمان جهانی بهداشت، برای حفظ این دستاورد بزرگ و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال، لازم است عملیات ایمنسازی تکمیلی سالانه انجام شود. از این رو هر سال 2 مرحله واکسیناسیون تکمیلی علیه ویروس فلج اطفال در کودکان زیر 5 سال مناطق پرخطر کشور انجام میشود که این عملیات در مناطق گرمسیر نیمه جنوبی کشور در زمستان و در مناطق سردسیر نیمه شمالی کشور در بهار هر سال اجرایی میشود.
مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: برنامه جهانی ریشهکنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهمترین برنامههای سازمان جهانی بهداشت و کشور ایران است.
هر چند تلاشها برای تحقق اهداف برنامه در دو کشور بومی فلج اطفال همسایه (افغانستان و پاکستان) همچنان تداوم دارد، افزایش تردد به داخل کشور به دنبال تحولات سیاسی کشورهای همسایه، افزایش چندین برابری موارد ابتلا به فلج اطفال در سال 2024 در مقایسه با سال 2023 و همچنین پوشش پایین واکسیناسیون جاری و تکمیلی در برخی مناطق این دو کشور نشاندهنده خطر بالای ورود ویروس به کشور است.
بازار 
این مرکز تاکید کرد: بر اساس توصیههای سازمان جهانی بهداشت، برای حفظ این دستاورد بزرگ و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال، لازم است عملیات ایمنسازی تکمیلی سالانه انجام شود. از این رو هر سال 2 مرحله واکسیناسیون تکمیلی علیه ویروس فلج اطفال در کودکان زیر 5 سال مناطق پرخطر کشور انجام میشود که این عملیات در مناطق گرمسیر نیمه جنوبی کشور در زمستان و در مناطق سردسیر نیمه شمالی کشور در بهار هر سال اجرایی میشود.
بنا بر اعلام مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، در زمستان سال 1403 حدود 850 هزار کودک زیر 5 سال طی 2 مرحله واکسینه شدند و در بهار 1404 نیز این عملیات در مناطق نیمه شمالی کشور در حال انجام است.
مرحله اول از 23 تا 25 فروردین و مرحله دوم از 27 تا 29 خرداد انجام و پیشبینی میشود حدود 300 هزار کودک زیر 5 سال در مناطق پرخطر علیه ویروس فلج اطفال واکسینه شوند.
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷:۱۱
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388242/