آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش و پرورش: پیش ثبت‌نام مدارس غیردولتی بر اساس شهریه سال گذشته انجام شود سیاسی

آموزش و پرورش: پیش ثبت‌نام مدارس غیردولتی بر اساس شهریه سال گذشته انجام شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر الگوی ابلاغی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیر دولتی، گفت: افزایش درصدی شهریه به صورت یکنواخت برای مدارس و مراکز غیردولتی ممنوع است و پیش ثبت‌نام در این مدارس باید بر اساس شهریه سال گذشته انجام شود.
احمد محمودزاده روز دوشنبه با اشاره به ابلاغ الگوی تعیین شهریه مدارس و مراکز غیر دولتی، در 12 اسفند 1403 به استان‌ها، افزود: هفت مورد اصلی در تعیین شهریه مدارس غیردولتی در نظر گرفته شده است که یکی از این موارد به تنهایی 150 شاخص را در برمی‌گیرد و این موضوع نشان می‌دهد که تمامی جوانب در تعیین شهریه به دقت و موشکافانه لحاظ شده است.
شاخص‌های تعیین شهریه
وی با اشاره به شاخص‌های تعیین شهریه گفت: نرخ تورم، آمایش منطقه‌ای، فعالیت‌های آموزشی و پرورشی، دوره تحصیلی، فضا، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی از اصلی ترین شاخص های تعیین شهریه است که برای هر مدرسه و مرکز متفاوت است و شورای تعیین شهریه در مناطق و استان ها مسئولیت بررسی و رسیدگی به پیشنهادات مدارس در این زمینه را بر عهده دارند.
محمودزاده با تاکید بر اینکه مطابق با ماده 15 و 16 قانون، تعیین شهریه به مدارس تفویض شده است، تصریح کرد: پس از اعلام شهریه پیشنهادی توسط مدارس، شورای تعیین شهریه در مناطق و استان با بررسی دقیق موارد مورد نظر به درخواست‌های موسسین پاسخ می‌دهند و پس از تصویب به مدارس ذیربط ابلاغ می‌شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: افزایش شهریه‌های بسیار پایین در راستای کیفیت بخشی به فرایندهای آموزشی و پرورشی در مدارس از رویکردهای سازمان بوده است همچنین توازن شهریه، کنترل شهریه های بالا، تفکیک شهریه و تاب آوری مردم از دیگر رویدادهای سازمان در الگوی تعیین شهریه بوده است.
پیش ثبت‌نام مدارس غیردولتی بر اساس شهریه سال گذشته باید انجام شود
محمودزاده خاطرنشان کرد: تفکیک شهریه از فوق برنامه های درسی و غیر درسی، فعالیت های آموزشگاهی، تغذیه، سرویس رفت و برگشت و لباس فرم مورد تاکید جدی است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه افزایش درصدی شهریه به صورت یکنواخت برای مدارس و مراکز غیر دولتی ممنوع است، یادآور شد: امسال با الگویی که به استان‌ها ابلاغ شده است شهریه هر مدرسه و مرکز متناسب با موضوعات تعیین شهریه مشخص می‌شود و با متخلفینی که به صورت ثابت و درصدی شهریه خود را افزایش دهند به شدت برخورد می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: مدارس و مراکزی که نسبت به فرایندهای مورد نظر اعتراض دارند می‌توانند با ثبت اعتراض خود و ارائه مستندات لازم در سامانه اقدام کنند که در اولین فرصت به اعتراضات پاسخ داده می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری کمبود برخی داروهای حیاتی

نجات یک کشتی ایرانی از غرق‌شدن در دریای خزر

بازداشت اعضای باند گروگانگیر

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه در ترکیه

سرقت لباس با روشی متفاوت در ترکیه

چگونه بینی فوک‌ها از ورود آب به ریه ها جلوگیری می کند؟

بازگشت زمستان به بهار ارسباران

شروع بارش برف در هریس استان آذربایجان شرقی

تاکسی رولزرویس در قطر!

وقتی بلد نیستی اما ادعا داری!

لحظاتی از بارش تگرگ امروز در حرم امام رضا (ع)

سیستم چرخ هواپیمای بوئینگ 737 مکس

طوفان شدید شن در بصره عراق

شیر حلوا گیلانی، یک شیرینی سنتی خوش طعم

دستور پخت کباب کفتا، پرطرفدار و خوشمزه

این خوراکی‌ها را هر روز بخورید

ناخن هات رو با چسب نواری و لاک زیبا کن

آیا در دوران بارداری میتونیم سوشی بخوریم؟

نمونه آزمایشی "ماه‌نورد" ایرانی در 1404 ساخته می‌شود

بخشی از کتاب/ ذهن بی انتها، جسم پردوام

گزیده اخبار روز ورزش؛ شجاع و 5 استقلالی!

ام‌باپه تنها یک جلسه محروم شد

کانتونا برای آموریم زمان خرید؛ تقصیر او نیست!‏

کین: کوه انگیزه‌ایم، اینتر را می‌بریم و صعود می‌کنیم

عضو جدید در کادر فنی نفت مسجدسلیمان

غایب جدید و احتمالی گل گهر مقابل استقلال

دو میهمان ویژه در تمرین پرسپولیس

برنامه‌های کارتال برای پایان ناکامی برابر سپاهان

رایا: مطمئنم رئال را حذف می‌کنیم!

برد زنان بسکتبال ایران در اولین گام از مسابقات غرب آسیا با درخشش برهمن

شهاب حسینی: به شان و شعور ایرانی جماعت نباید اهانت کرد

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

چهره ها/ عکس خندان دختر کارگردان معروف

5 سریال کره‌ای «کارآگاهی» که نباید از دست بدهید

نگاهی به سریال «پایتخت» از فصل اول تا هفتم

آیا سریال «وحشی» ارزش دیدن دارد؟

آهنگ زیبای «مهربانم» با صدای علی منتظری

باند سارقان 100 فقره‌ای خودرو منهدم شد

نجات کودک نهاوندی توسط پرستار جوان

نوزاد 7 ماهه بیمار از دل برف‌های سلماس نجات یافت

روایتی دردناک از وضعیت دو کودکی که مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفتند

تفنگ بادی، جان یک کودک را گرفت

ویدئوی دیدنی از سایه دماوندِ زیبا

خطر از بیخ گوشش گذشت!

روستای زیبای فوروگلیو در سوئیس

خط تولید غیر بهداشتی چوب و قاشق بستنی

کتابخانه‌‌ای با تِم صخره‌ نوردی!

آموزش گام به گام لطیف‌ترین دسر پسته‌ای

کیک شکلاتی رو بدون فر تو قابلمه درست کن

دو فایده با یک تزریق؛ محافظت از پوست و مغز با واکسن زونا