طعم این شیرینی نارگیلی هوش از سرت می بره
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
پودر نارگیل چرب: 120 گرم
پودر قند:180 گرم
روفن مایع پخت و پز:100 گرم
سفیده تخم مرغ:90 گرم
آب لیمو:1 ق چ
بازار 
دما و زمان پخت:
فر حتما از بیست دقیقه قبل روشن باشه.
فر برقی: 160 درجه المنت پایین و کانوکشن یا بالا و پایین همزمان
فر گازی: 175 درجه المنت پایین و سه دقیقه آخر گریل
توستر و سولار و ماکرو: 150 درجه کانوکشن یا بالا و پایین همزمان
نکات مهم:
این مقدار مواد حدود 40 تا شیرینی نارگیلی متوسط میده.
پودر نارگیل حتما باید چرب باشه پیشنهاد میکنم پودر نارگیل سریلانکا تهیه کنید
استراحت خمیر مهمه و حتما باید در دمای محیط انجام شه نه در یخچال
شیرینی ها رو توی سینی گالوانیزه بپزید و به هیچ وجه از سینی تیره یا لعابی استفاده نکنید چون سریها میسوزه و تیره میشه
اگر روی شیرینی ها قله ای شد، با انگشت چرب شده کمی سطحشو صاف کنید
روغن مایع باید با حرارت ملایم حسابی داغ بشه
بعد از پخت، وقتی هنوز کمی ولرم هست و کامل سرد نشه داخل ظرف دربدار بسته بندی کنید و در جای سرد و تاریک نگهداری کنید.
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴:۱۰
-
۱۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387610/