باقالی به سبک بازاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / این روزها باقالی تازه مهمان میوه و سبزیفروشیهاست و شاید سر از خانه شما هم در آورده باشد. اگر میخواهید باقالی تازه را بپزید و طعمی شبیه باقالی های بازاری داشته باشد، باید فوتوفن آن را بدانید.
مواد لازم:
باقالی تازه: به میزان دلخواه
آب: به میزان لازم
نمک، فلفل، گلپر، نعناع خشک: سرکه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
بازار 
مرحله اول
باقالی را بعد از شستن میتوانید با غلاف یا بدون غلاف با مقداری آب در یک قابلمه مناسب بریزید و به آن چند ساعت زمان دهید تا با شعله ملایم بپزد. اگر میخواهید باقالی را بدون غلاف بپزید آن را بعد از درآوردن از غلاف دوباره بشویید.
مرحله دوم
بعد از حدود 2 ساعت که باقالی نرم شد نوبت اضافه کردن نمک و سرکه است. نمک و سرکه را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد از 5 دقیقه فلفل سیاه و نعناع خشک را اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از افزودن نعناع باید 15 دقیقه دیگر زمان دهید و بگذارید تا آب اضافه تبخیر شود و باقالی کم آب شود. سپس داخل بشقاب سرو ریخته و به همراه گلپر و سرکه اضافه سرو و نوش جان کنید.
نکتهها
میتوانید بهجای سرکه از رب انار ترش یا چند عدد آلوچه نیز استفاده کنید.
فرقی ندارد از سرکه سفید یا سرکه قرمز خانگی استفاده کنید.
میزان پخت باقالی ها باهم متفاوت و از یک ساعت تا چند ساعت متغیر است.
حرارت باید در انتها کمتر باشد تا باقالی جاافتاده شود و ادویهها به خورد آن برود.
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵:۴۶
-
۱۳ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387490/