آریا بانو

آخرين مطالب

کباب تابه‌ای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی خانه داري

کباب تابه‌ای خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.
کباب تابه ای از غذاهای خوشمزه ای محسوب می شود که علاوه بر اینکه می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده کنیم، می توانیم از کباب تابه ای به عنوان یک غذای مجلسی و دوست داشتنی نیز استفاده کنیم.
این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم بدون آب و به صورت سرخ شده درست کنیم، یا اینکه در صورت تمایل آنرا به صورت آبدار درست کنیم، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز2 عدد بزرگ
گوجه فرنگی4 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی2 عدد متوسط
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی
دستور پخت کباب تابه ای
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست گرفته و می شوییم سپس با دندانه متوسط رنده ، رنده می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی پیاز اضافه کرده و مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم.
مرحله دوم
مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس مانند کباب کوبیده چند دقیقه مواد را ورز می دهیم تا منسجم شوند. اگر فرصت کافی دارید بگذارید مایه کباب حدود یک ساعت در یخچال بماند تا در پایان کباب بهتری داشته باشید ، البته اگر فرصت ندارید می توانید این مرحله را حذف کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه کباب را از یخچال خارج کردیم یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با کمی روغن انرا چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را کف تابه می ریزیم و آنرا صاف می کنیم به صورتی که قظر کباب در تمام قسمت های تابه یکسان باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه کباب خودش را گرفت آنرا به صورت دلخواه برش می زنیم ( برای زیبایی بیشتری می توانید مانند کباب کوبیده به صورت طولی کباب را برش بزنید ) سپس کباب را بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب نیز پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله تقریبا پخت کباب به پایان می رسد و باید سس کباب را اماده کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در یک تابه جداگانه خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. این کار باعث می شود سس خوشرنگ تر و خوشمزه تری داشته باشیم.
مرحله ششم
البته باید مراقب باشید که رب گوجه فرنگی را نسوزانید زیرا سس کباب را بدمزه و کمی تلخ می کند. پس از اینکه سس گوجه فرنگی را خوب تفت دادیم نصف فنجان آب به همراه زعفران دم کرده ، کمی آبلیمو و فلفل سیاه آن اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه دو طرف کباب سرخ شد سس را به تابه حاوی کباب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا سس به خورد کباب برود. در همین مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و کنار تابه می چینیم تا زمان اماده شدن کباب گوجه فرنگی ها نیز بپزند.
مرحله هشتم
استفاده از سیب زمینی سرخ کرده در کنار کباب تابه ای اختیاری است. در صورتی که تمایل سیب زمینی ها پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید. در اخر پس از اینکه کباب اماده شد انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با گوجه فرنگی ها و سیب زمینی سرخ کرده تزیین می کنیم
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدئویی از کنسرت مشترک محمدرضا گلزار و مرتضی پاشایی در سال های دور

لحظه زمینگیر شدن سارق حرفه ای با شلیک پلیس

زمان پرداخت و رقم وام تاکسی‌های برقی مشخص شد

تعرفه پزشکی به نرخ امسال، بیمه به نرخ پارسال

عربستان در مکه ممنوعیت جدید اعمال کرد

نجات بچه‌های هندی از آتش‌سوزی

نجات شاه‌پنگوئن زخمی از مرگ و آزادسازی در اقیانوس

عملیات موفق تعقیب و گریز پلیس

حرکت دسته جمعی ماهی ‌ها در سطح اقیانوس

ویدئویی زیبا از پل خواجو اصفهان

یک شیرینی سنتی خوش طعم؛ حلوا برشتوک

خواص شگفت انگیز طالبی که از آن بی خبر مانده اید!

ترخون؛ یک گیاه معطر با فواید متعدد

چگونه بفهمیم چه مزاجی داریم ؟

پسر بچه ای که برای لحظاتی پدرخوانده شد!

اولین خانه‌ای که انسان در خارج از زمین بنا کرد

تاثیر مستقیم نیما یوشیج بر افشین علا

شعر خوانی زیبایی از سامان کجوری

اولین خرید بوژوویچ برای استقلال معرفی شد

آسنسیو می‌خواست بازی آلاوس-رئال نیمه تمام بماند!

لیست مازاد استقلال: فعلا صبر کنید

تبریزی‌ها بله را از آقای گل تاریخ لیگ فوتسال گرفتند

ساسولو به سری A برگشت!

سمفونی هنر، نغمه جنایت؛ موسیقیدانی که رئیس شهربانی رضاشاه شد/ رکن‌الدین مختاری کیست؟

چهره ها/ سلفی عاشقانه مهدی یغمایی با همسرش پربازدید شد

عذرخواهی شبکه سلامت در پی پخش تصاویر ناهنجار

ویدئویی از هومن سیدی و جواد عزتی در اکران مردمی سریال «وحشی»

بازیگران معروفی که در سریال «کَنکِل» بازی می کنند

نظم آهنین شوهر باعث درخواست طلاق همسر شد

موزیک ویدئویی جذاب با آهنگ «ستایش» از امیرعباس گلاب

ویدئو کنسرت «چه بگویم» از سالار عقیلی در اصفهان

همسرکشی برای گرفتن بیمه عمر!

آمار نگران‌کننده از خودکشی در ایران

آتن در آتش؛ 70 نفر دستگیر شدند

تصادف زنجیره‌ای شدید بر اثر طوفان شن

طبیعت زیبا و برفی سوئیس

دوچرخه سواری که هم خودش رو داغون کرد هم عابر پیاده رو!

ضرب المثل/ چاه مکن بهر کسی، اول خودت بعدا کسی

پخت کباب تاب ای خوشمزه رمز و راز داره

خورش مرغ و آلو ؛ یک طعم ناب و محبوب

ایزمیلی کباب؛ غذای اعیونی و مجلسی ترکی

آبله مرغان برای چه افرادی خطرناک است؟/ عوارض احتمالی آبله مرغان

با وسایل دورریختنی زیباترین آینه رو بساز

تصویری از گفتگو با فرزندان از یک کافی‌نت در تهران

ChatGPT پردانلودترین اپلیکیشن جهان شد

جنایی‌نویس مشهور انگلیسی در گذشت

پوستکوگلو: باختیم چون به فکر لیگ اروپا هستیم!

اخراج ناشیانه سانچز خیال رئال را راحت کرد!

تراکتور از شجاع دفاع می‌کند

صلاح به جای فن‌دایک تصمیم گرفت؛ وقت تمدیده!‏