آریا بانو

آخرين مطالب

آرسنال بدون توپخانه در حساس‌ترین بازی سال ورزشي

آرسنال بدون توپخانه در حساس‌ترین بازی سال
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /آرسنال، معروف به توپچی‌ها، در دیدار یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید بدون مهاجم نوک کلاسیک به میدان می‌رود.
 این لقب از کارخانه تسلیحات رویال آرسنال در وولویچ، محل کار بنیان‌گذاران باشگاه، گرفته شده و در نشان آن دیده می‌شود، اما تیم میکل آرتتا اکنون از فقدان همین توپخانه رنج می‌برد.
در این دوئل حساس، آرسنال دو مهاجم اصلی خود، کای هاورتز و گابریل ژسوس، را در اختیار ندارد. هاورتز به دلیل مصدومیت همسترینگ و ژسوس به خاطر پارگی رباط زانو تا پایان فصل غایبند. نبود هاورتز، با 13 گل و عنوان بهترین گلزن فصل تیم، ضربه بزرگی است. این وضعیت برای آرسنال تازگی ندارد و آن‌ها مدتی است با این چالش دست‌وپنجه نرم می‌کنند، اما حالا با بازگشت بوکایو ساکا، ستاره‌ای با 10 گل، گزینه‌های جدیدی پیش روی آرتتا قرار گرفته است.
گزینه منطقی: مرینو در نوک حمله
آرتتا با استفاده از میکل مرینو به‌عنوان شماره 9 کاذب راه‌حلی خلاقانه یافته است. مرینو در 7 بازی در این نقش، 3 گل زده و بهترین گلزن تیم در این بازه بوده. او در مصاحبه با گاردین گفته: «به بازی در خط حمله عادت کرده‌ام و از چالش فیزیکی لذت می‌برم.» در مارکا هم افزود: «سعی می‌کنم در محوطه جریمه خطرناک باشم و جای‌گیری‌ام را تنظیم کنم.»
با این سیستم، مرینو در نوک، با حمایت تروسار و ساکا در کناره‌ها، محتمل‌ترین ترکیب است. بازگشت ساکا ممکن است جایگاه نوانری، استعداد جوان، را به خطر بیندازد، هرچند احتمال جابه‌جایی تروسار با مارتینلی هم وجود دارد.
گزینه جایگزین: تروسار در نوک
استفاده از تروسار به‌عنوان شماره 9 کاذب گزینه دیگر است. او تجربه بازی در این پست را دارد و در این صورت، مرینو کنار می‌رود و مارتینلی در چپ قرار می‌گیرد. این ترکیب بستگی به حضور ساکا دارد، اما با فرم خوب مرینو، کمتر محتمل است.

آریا بانو

گزینه غیرمنتظره: دو مهاجم
آرتتا معمولاً به سیستم 3-3-4 پایبند است، اما ممکن است با 2-4-4 به میدان برود. او پیش‌تر این سیستم را مقابل لیورپول، پاری‌سن‌ژرمن، اینتر و منچسترسیتی آزمایش کرده، هرچند مدتی است از آن استفاده نکرده است. در این حالت، ساکا به خط میانی می‌رود، رایس به کناره‌ها منتقل می‌شود و تروسار و مرینو زوج خط حمله را تشکیل می‌دهند.
هر گزینه‌ای که آرتتا انتخاب کند، فقر گلزنی آرسنال مشهود است. آن‌ها با 81 گل در 41 بازی، میانگین 2 گل در هر بازی دارند، 38 گل کمتر از رئال مادرید. در میان 8 تیم مرحله یک‌چهارم، تنها استون‌ویلا کمتر از آرسنال گل زده است. برای حذف پادشاه لیگ قهرمانان، این توپچی‌ها به گل نیاز دارند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از نسل آلفا چه می دانیم؟

درباره ارتشبد محمد خاتمی همسر فاطمه پهلوی

«حلقه آماده باش» فیل‌ها در هنگام زلزله؛ اتفاقی عجیب که دوربین پارک ضبط کرده

هیولای اعماق اقیانوس دیده شد؛ اولین ویدیو از ماهی مرکب غول‌پیکر

استاد بی‌همتای پرواز بدون بال

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

ماجرای سوگند سه نفره‌ برای بازگشت سلطنت / سالارالدوله، شاهزاده‌ای که می‌خواست شاه شود

فرار دلاری با روپوش سفید

شوت خطرناک چالهان‌اوغلو؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

موقعیت عالی برای باواریایی‌ها؛ اینتر 0-0 بایرن مونیخ

کورتوا رئال رو در بازی نگه میداره! رئال مادرید 0-0 آرسنال

درگیری کارواخال و ساکا در ورودی تونل بین دو نیمه

گل اول بایرن مونیخ توسط هری کین در دقیقه 52

صحنه جالب؛ درگیری زوج خط میانی تیم ملی انگلیس در جریان دیدار رئال و آرسنال

گل اول اینتر توسط لائوتارو مارتینز در دقیقه 58

گل دوم اینتر توسط پاوارد در دقیقه 61

نکته ای برای رانندگی در جاده

ویدئویی کمیاب از جاده چالوس وقتی که هنوز خاکی بود

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

چگونه مدیریت زمان داشته باشیم؟

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

مومنی: اخلاق سرلوحه زندگی من است

پوستکوگلو: اهمیتی نمی‌دهم اگر اخراج شوم!

اشتباه آسنسیو؛ اعلام پنالتی برای آرسنال در دقیقه 10

زنده ماندن امید در مادرید؛ تیبو کورتوا ضربه پنالتی ساکا را در دقیقه 13 مهار کرد

بنر غول‌پیکر هواداران رئال‌مادرید در ورزشگاه

گلایه مهروز ساعی، مربی تیم ملی تکواندوی بانوان از انتخاب مهدی طارمی به عنوان مرد سال ورزش ایران

مرتضی پورعلی گنجی: امیدوارم با حمایت بانوان هوادار پرسپولیس در بازی مقابل سپاهان پیروز شویم

صحنه مشکوک پنالتی برای رئال مادرید توسط var رد شد

به شوهر دوستش چشم دارد

نوازندگی دیدنی از پیانیست معروف چینی؛ لانگ لانگ

سازمان نظام پرستاری: سالانه 5 هزار پرستار از این حرفه خارج می‌شوند

آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده در سال جاری از مناطق روستایی

سنگ جدید کمیسیون اصل 90 مجلس جلوی پای کلاهبرداران

گوناگون/ دریاچه‌ای با عمق 42 متر، در بیابان‌های عربستان!

جا انداختن دررفتگی دست به سبک شکسته‌بند های چینی

پهلوانی که برای شادی دل مادرِ رقیب خود باخت!

پارک ملی کوه رینیر در آمریکا

کوالا و دوست جدیدش

ساحل باورنکردنیِ گولد در استرالیا

افضل اعمال از نگاه آیت الله بهجت(ره)

تا به حال مار دو سر دیده اید؟

شوخی که به قیمت نابینا شدن تمام شد!

استیک و سیب زمینی؛ باکلاس و اعیانی

نخستین عامل مرگ در دنیا و ایران اعلام شد