آریا بانو

آخرين مطالب

آمار نهایی سفرهای نوروزی اعلام شد سیاسی

آمار نهایی سفرهای نوروزی اعلام شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / ستاد سفر اعلام کرد از 25 اسفند 1403 تا 15 فروردین‌ماه امسال، 36 میلیون و 519 هزار و 671 نفر سفر رفتند و 60 میلیون و 970 هزار و 523 نفر شب اقامت ثبت شده است. بشترین سفرها در مازندران، گیلان، خراسان رضوی، تهران و اصفهان انجام شده است.
سیدمصفطی فاطمی، دبیر ستاد سفر با پایان تعطیلات نوروز 1404 با اعلام جزئیات آماری، پرونده سفرهای نوروز امسال را بست. او با این یادآوری که در آمارگیری سفرهای نوروزی، شاخص‌هایی چون اسکان، میزان مصرف سوخت، تردد جاده‌ای، میزان مصرف پسماند در مقصد و فضای ابری تلفن همراه درنظر گرفته شده است، افزود: آمار تجمیعی اقامت ثبت شده در مراکز اقامتی رسمی، نیمه‌رسمی و اضطراری از 25 اسفند تا 15 فروردین 60 میلیون و 970 هزار و 523 نفر شب اقامت ثبت شده است که از این میان، اقامت 10 میلیون و 376 هزار و 433 نفر شب در مراکز رسمی ثبت شده است.
بازار


به گفته دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، در استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گیلان، ‌فارس، هرمزگان، اصفهان، یزد، خوزستان، کرمان و اردبیل، بیشترین اقامت نوروزی ثبت شده است.
فاطمی افزود: اقامت در کلاس‌های درس آموزش و پرورش و مراکز اقامتی فرهنگیان نیز سه میلیون و 516 هزار و 556 نفرشب بوده که نسبت به نوروز سال گذشته 15 درصد رشد را تجربه کرده است. همچنین در بقاع متبرکه زیرنظر اوقاف 359 هزار و 601 نفر شب اقامت ثبت شده است.


او ادامه داد: تا 15 نوروز 36 میلیون و 519 هزار و 671 نفر سفر رفته‌اند و شهرهای مشهد، شیراز، تهران، اصفهان، بندرعباس، قم، کرج، رشت، اهواز، خرم آباد، بوشهر، قشم، یزد، بندرگناوه، کرمانشاه، بندر انزلی، تبریز، همدان، نوشهر، گرگان، ساری، درگهان، کیش، دزفول، زنجان، رامسر، چالوس، آمل، بابلسر، اردبیل، کاشان، سمنان، محمودآباد، لاهیجان، شاهرود، مرزن آباد، لوندیل، بابل، چمستان و شوشتر به ترتیب بیشترین تعداد مسافر را در تعطیلات نوروز داشته‌اند.

آریا بانو


دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ادامه داد: از آغاز طرح سفرهای نوروزی، یک دستگاه به این ستاد اضافه شد اضافه شد، که وزارت ارتباطات بود و باعث شد از داده‌های حاصل از تردد موبایل‌ها نیز مطلع شویم که بر اساس تردد موبایل نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش صورت گرفته است.
فاطمی بیان کرد: تمام این آمارها با درصدی از خطا مواجه است.

آریا بانو


دبیر ستاد سفر همچنین گفت: در نوروز امسال آمار غرق‌شدگی و مسمومیت با گاز CO نیز کاهش داشته است و اطلاعات منتشر شده از سوی ستاد باعث شد بسیاری از مخاطرات کمتر شود.
محسنی بندپی، رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با این اعتقاد که اقدامات مطلوبی در ستاد سفر انجام شد و کیفیت خدمت ارتقا یافت، به حضور رئیس جمهور در جلسه ستاد 29 اسفندماه و پیش از آغاز تعطیلات نوروز و دیگر مقامات و همچنین دیدارهای صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از دیگر دستگاه‌های عضو این ستاد اشاره کرد و افزود: شأن ستاد در نظام حکمرانی ارتقاء پیدا کرده است، ‌ که نشان‌دهنده اهمیت جایگاه ستاد سفر در نظام حکمرانی است. وزرا هم همکاری داشتند و شرایط را فراهم کردند تا کیفیت خدمات افزایش یابد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، ‌ گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: نوروز امسال در هیچ جایگاه سوختی، صف تشکیل نشده بود و تبلیغات باعث شد مناطق نوظهور همچون ایلام، لرستان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، کردستان و البرز با افزایش سفر مواجه شوند. البته که آسیب‌شناسی ما علنی و کارشناسی نیست و باید نگاه، کلان و جامع‌نگر باشد.

آریا بانو


محسنی بندپی افزود: مدنظر است تا ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر را دائمی کنیم و اختیاراتی را از دولت دریافت کنیم تا تصمیم‌های آن به مصوبه تبدیل شود.
او به دیگر تغییرات این ستاد اشاره کرد و گفت: امسال، کمیته محیط زیست از کمیته بهداشت و سلامت منفک شد و مستقل به فعالیت خود ادامه می‌دهد. اگر ادعا داریم برخوردار از میراث تمدنی هستیم، ‌ باید بدانیم جاذبه‌های طبیعی نیز در گردشگری می‌تواند نقش‌آفرینی کند.
رئیس ستاد سفر گفت: در تنظیم بازار هم اقدامات خوبی را شاهد بودیم که مشکل خاصی پیش نیامده است. از دفتر آقای عارف، ‌ معاون اول رئیس‌جمهور هم تماس گرفتند که از همه دست‌اندرکاران ستاد باید در همین فروردین‌ماه قدردانی شود.
محسنی بندپی درباره افزایش مراکز اقامتی به صورت دلخواه و خارج از مصوبه نیز توضیح داد: مراکز اقامتی قیمت را براساس پیشنهاد جامعه هتل‌داران اعلام می‌کنند. در سامانه نظارتی، شکایتی به عنوان افزایش قیمت نداشتیم، غیر از مناطق آزاد که نتوانستیم ارتباط برقرار شود. حدود 301 هزار تلفن دریافت شد و چیزی درباره افزایش قیمت شکایتی نداشتیم، به ویژه با توجه به اینکه در اسفند جامعه هتل‌داران در مشهد، یزد، کرمان و تهران اعلام کردند برای کسانی که اقامت 10 روزه دارند 20 تا 40 درصد تخفیف درنظر گرفته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1383890/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تهران وارد پنجمین سال خشکسالی شد

تصاویری از سیل شدید در ریودوژانیرو برزیل

یکی از مظنونان ضرب و شتم یک دانشجو در گرگان دستگیر شد

دستگیری 29 سارق و کشف 43 سرقت در کشور

ساخت بلندترین پل جهان در چین

تالاب گندمان؛ پناهگاه پرندگان مهاجر

زیبایی‌های کم‌نظیر جنوب ایران

گوناگون/ مادر شدن یک لاک‌پشت درمعرض انقراض برای اولین‌بار در 100 سالگی

بیش از 80 درصد آسیب‌های پوستی ریشه در کودکی دارد

فاصله بین وعده‌های غذایی چقدر باید باشد؟

نگرانی سازمان ملل از احتمالِ افزایش مرگ‌ومیر مادران باردار در جهان

چند نکته مهم برای حفظ استخوان‌های سالم

راه‌یابی هزاران میکروپلاستیک به بزاق با جویدن آدامس

طعم قابل قبول خمیر سویای فضایی!

کمک ویروس‌های نهفته در ژن ما به درمان سرطان کلیه

تولید زخم پوش‌های دولایه برای ترمیم زخم‌های مزمن با قدرت کاهش خطر عفونت

«بانوی زیبای من»؛ عشق وقتی می‌آید سن و سال نمی‌شناسد

بدبختی است که شاعر یک شهر باشی و عشقت نخواندت و نماند به پایِ تو

«ایرانیان و رویای قرآن پارسی»

حکم بی سابقه کمیته استیناف، پرسپولیس - تراکتور برای دو فصل بدون تماشاگر

داور نروژی دیدار بارسلونا-دورتموند را سوت می‌زند

دخه‌آ یک سال دیگر در فیورنتینا می‌ماند

مدیرعامل خبرساز بالاخره آفتابی شد

واکنش درویش به جادوگری در فوتبال و احضار افشین پیروانی به کمیته اخلاق

اولیایی: با نظر خبرنگاران و ایجنت‌ها در استقلال بازیکن می‌گیرند

نابغه در کمپ تمرینی سوئد

کاپیتان فراموش نشدنی تیم ملی فوتبال

واکنش جالب کونسیسائو به گلبارن شدن پورتو

کمیته استیناف: برگزاری بازی‌ها فقط با حضور بانوان حتی‌الامکان ممنوع!

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

سفر در تاریخ؛ «محمدرضا پهلوی و ثریا» در کربلا؛ سال 1332

پیام روزنامه همشهری به حمید فرخ‌نژاد/ عجله کردی!

لعنت به مخترع سوشی!

سریال جایگزین «پایتخت 7» مشخص شد

رحمت سریال «پایتخت» 20 سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

سروکله یک رقیب عشقی پیدا شد!

«استیون اسپیلبرگ» در صدر فهرست ثروتمندترین سلبریتی‌‌‌ها

ترانه خواننده زن در سریال «پایتخت» برخی را ناراحت کرد!

«ارشاد» آبروی نقی رو خرید!

ساز و آوازی از همایون شجریان و انوشیروان روحانی

آهنگ «رویا» با صدای علی لهراسبی

زن جوان: همسرم می‌خواست من و دخترم را بکشد

دست‌درازی مرد متأهل به دختر جوان

روایت بزرگترین کلکسیونر جهان از سرقت مسلحانه منزلش

یک فرود زیبا در فرودگاه کریستیانو رونالدو

سقوط بالگرد پزشکی در ژاپن

یک روش ساده برای مرینت مرغ

توصیف زیبای «رایان» از مادری

بازنشستگی در خارج از کشور با تنهایی بیشتر همراه است

رونمایی «کاوازاکی» از طرح دیوانه‌وار اسب رباتیک