ترکیب ته دیگ طلایی و مرغ ترش همراه سس جذاب و بورانی اسفناج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مرحله اول مرغ رو به فلفل و نمک و زردچوبه آغشته میکنیم و تفتش میدیم تا طلایی رنگشه
مرحله دوم پیازها رو داخل روغن تفت میدیم و بعد اینکه سبک شد بهش ترشی انار اضافه میکنیم و آب و بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت
در آخر کمی زعفران و انار تازه و میزاریم آب مرغ کمشه و سس غلیظ و کاراملی بشه تمام
بازار ![]()
-
جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶:۵۲
-
۱۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1382769/