آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش ضدعفونی و براق کردن ظروف چوبی آشپزخانه خانه داري

آموزش ضدعفونی و براق کردن ظروف چوبی آشپزخانه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / ظروف چوبی اخیرا به محبوبیت زیادی رسیده اند و بسیار مورد استفاده قرار می ‎گیرند اما با این حال ، این نوع ظروف نیازمند مراقبت متفاوتی نسبت به سایر انواع ظروف هستند. در صورتی که مراقبت های لازم از این نوع ظروف را به عمل آورید ، می ‎توانید آن ها را برای مدتی طولانی تری مورد استفاده قرار دهید. در این قسمت به ارائه راهکارهای مناسبی به منظور ضدعفونی و نگهداری از ظروف چوبی خواهیم پرداخت.
روش 1:شستشو با آب و صابون
1. با استفاده از یک اسفنج نرم و مرطوب و مقداری صابون ، ظروف چوبی خود را تمیز کنید و از استفاده از اسفنج های زبر و سخت خودداری کنید زیرا این گونه اسفنج ها به سطح ظروف چوبی آسیب وارد می ‎کنند.
از نگه داشتن ظروف چوبی زیر آب شیر و یا فرو کردن آن درون سینک پر از آب خودداری کنید زیرا این نوع ظروف به سرعت آب را به خود جذب کرده و آسیب خواهند دید. به همین دلیل توصیه می ‎شود از شستشوی ظروف چوبی در ماشین ظرفشویی نیز خودداری کنید.
بازار
2. پس از این که کاسه را با اسفنج نرم و صابون به خوبی تمیز کردید ، ظرف مورد نظر را با آب داغ شستشو دهید. باز هم تاکید می ‎کنیم که از فرو کردن ظروف چوبی در آب خودداری کنید و تا جای ممکن در عرض چند ثانیه شستشو ظرف چوبی مورد نظر را با آب داغ به اتمام برسانید که در غیر اینصورت ظرف مورد نظر پوسته پوسته خواهد شد.
3. پس از اتمام شستشو ، ظرف چوبی خود را با استفاده از یک حوله تمیز و خشک پاک کنید. از آن جایی که ظروف چوبی ، آب را به راحتی به خود جذب می ‎کنند ، مقداری از رطوبت بر روی ظرف باقی خواهد ماند اما با این حال با فشار دادن حوله بر روی آن ، قادر به از بین بردن مقدار رطوبت بیشتری از روی آن خواهید بود.
4. پس از خشک کردن ظروف چوبی با حوله ، آن ها را بر روی استند خشک کن قرار داده و اجازه دهید تا زمانی که به طور کامل خشک شود ، بر روی استند باقی بماند.
از قرار دادن ظروف چوبی خشک نشده درون کابینت ها خودداری کنید ، چرا که این امر از خشک شدن کامل آن جلوگیری کرده و باعث ایجاد شدن کپک بر روی آن ها خواهد شد.
روش 2:از بین بردن لکه های موجود بر روی ظروف چوبی و ضدعفونی کردن آن
1. هر از چند گاهی به منظور تمیز کردن عمقی ظروف چوبی خود مقداری نمک دانه درشت را با آب لیمو مخلوط کرده و بر روی آن بمالید. آب لیمو به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده شناخته شده و نمک باعث ایجاد سایش جزئی بر روی ظرف چوبی خواهد شد و همچنین می ‎توانید به جای نمک از آهک نیز استفاده کنید.
پس از ضدعفونی کردن ظروف چوبی خود با نمک و آب لیمو ، آن را با اسفنج خیس و صابون به همان طریقه ای که در روش 1 به شما ارائه شد ، شستشو دهید.
2. راهکار دیگر به منظور ضدعفونی کردن ظروف چوبی آشپزخانه ، مالش دادن آن با اسفنج و مخلوط سه قاشق غذاخوری سرکه سفید و یک فنجان آب گرم است. اجازه دهید سرکه به مدت 5 دقیقه بر روی ظرف چوبی باقی بماند و سپس آن را با روش استاندارد شستشو داده و خشک کنید.
خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی سرکه سفید به از بین رفتن باکتری های موجود در آن کمک می‎ کند. ضدعفونی کردن ظروف چوبی معمولا بعد از هر پنج دفعه استفاده از آن ها توصیه می ‎شود.
3. معمولا بعد از استفاده طولانی مدت از ظروف چوبی لایه ای پوسته پوسته بر روی آن ها ایجاد خواهد شد. به منظور از بین بردن این لایه، با استفاده از یک کاغذ سمباده ، سطح ظروف چوبی خود را مالش دهید و در صورتی که تنها بخشی از قسمت های ظرف چوبیتان پوسته پوسته شده است ، تنها همان قسمت را با سمباده مالش دهید و به یاد داشته باشید که شما تنها خاستار از بین رفتن لایه پوسته پوسته بر روی ظرف چوبیتان هستید ، بنابراین از اعمال فشار بیش از حد بر روی آن با سمباده خودداری کنید که در غیر اینصورت احتمال آسیب رسیدن به چوب وجود خواهد داشت.
روش 3:نگهداری از ظروف چوبی
1. ظروف چوبی معمولا بعد از مدتی استفاده ، خشک شده و ترک می‎ خورند. برای جلوگیری از این اتفاق ، روغن معدنی مخصوص ظروف آشپزخانه تهیه کنید و در هنگام خرید این نوع روغن معدنی دقت کنید که مخصوص ظروف آشپزخانه و تخته های چوبی باشد و در صورتی که این نوع روغن را پیدا نکردید ، از روغن های معدنی سفید استفاده کنید زیرا این مواد به اندازه ی کافی تصفیه شده اند.
2. با استفاده از حوله های کاغذی ، ظروف چوبی خود را به روغن معدنی آغشته و همه ی قسمت های آن را پوشش دهید و از مالش ظروف خود با روغن زیاد خودداری کرده و در صورت لزوم از چندین حوله کاغذی برای انجام این کار استفاده کنید. بسته به میزان استفاده از ظروف چوبیتان هر دو ماه یک بار و یا حداقل دو بار در سال ، آن ها را با روغن معدنی مالش دهید.
3. پس از اتمام این کار ظروف چوبی خود را بر روی پیشخوان و یا میز آشپزخانه قرار داده و اجازه دهید به مدت حداقل 30 دقیقه و حداکثر یک روز، روغن معدنی بر روی ظروف چوبی باقی بماند زیرا این امر به ماندگاری بیشتر این نوع ظروف کمک می‎ کند اما با این حال اجازه ندهید که روغن به مدت طولانی تری بر روی این ظروف باقی بماند.
4. پس از گذشت حداکثر یک روز با استفاده از حوله کاغذی دیگری باقی مانده روغن معدنی بر روی ظروف چوبی خود را از بین ببرید و آن ها را درون کابینت قرار دهید. از آن جایی که این نوع روغن مخصوص ظروف آشپزخانه است ، خطری برای سلامتی انسان نخواهد داشت.
نکته :برای ماندگاری بیشتر ظروف چوبی خود از قرار دادن آن ها درون فر و یا مایکروفر خودداری کنید زیرا گرمای زیاد باعث تخریب این نوع ظروف خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385934/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاطرات محسن تنابنده از نگارش پایتخت

برشی از قسمت دهم سریال تاسیان

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد کشور اعلام شد

پلیس راهور تهران: موتورسواران پای ثابت قربانیان حوادث ترافیکی پایتخت هستند

تقویم تاریخ/ روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی

طرز تهیه کوکو سوسیس؛ یک شام فوری و خوشمزه

روتین روزانه و تأثیر آن بر کیفیت زندگی

روز تاریخی برای برادر ستاره پرسپولیس

اوج حساسیت در جام حذفی هندبال

اصلانیان: اگر پرسپولیس نشد، دوست دارم سپاهان قهرمان لیگ برتر شود

فجر ورزشگاه لیگ برتری می‌خواهد

چرا فاو سقوط کرد؟

این سریال جایگزین پایتخت شد

آهنگ «باغ پژمرده» با صدای حمید حامی

تفال/ سحر با باد می‌گفتم حدیث آرزومندی

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

«صبحانه» مهم‌ترین وعده غذایی روز/ میان‌وعده‌های مغذی برای زنگ تفریح دانش‌آموزان

فاضل نظری به «نیست» رسید

آمار رویایی سپاهان مقابل پرسپولیس در چهار سال اخیر

بلانش: کار بی‌سابقه‌ای در بوکس ایران انجام دادیم

رونمایی از برنامه 1404 فوتسال ایران

طارمی یک شبه در اینتر میلیاردر شد

چهار غول اروپا مشتری ستاره مغضوب یونایتد!

سالم الدوسری پادشاه لیگ حرفه‌ای عربستان است!

ترکیب احتمالی سپاهان مقابل پرسپولیس

پیام پوستکوگلو به منتقدان: باید بیشتر تحملم کنید!

پرسپولیس پر پرواز ستاره سپاهان!

فرمین لوپز: بهترین گلم را مقابل رئال در دالاس زدم

6 راز بسیار ساده برای اینکه عمرتان زیاد و باکیفیت شود

تکذیب خبر تعرفه 100 درصدی واردات خودرو

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

پاسخ جالب امام خمینی (ره) که برای این روزها گفته شده است!

فرار از تله آفساید؛ الفتح 2-0 الاتحاد

گل مردود کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

آموریم: بازیکنان جلوی لیون باید مراقب اونانا باشند!