آریا بانو

آخرين مطالب

آمار یک‌طرفه استقلال در نبرد تن به تن با تراکتور ورزشي

آمار یک‌طرفه استقلال در نبرد تن به تن با تراکتور
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /استقلال در هفت دیدار از 10 مسابقه اخیر خود برابر تراکتور به پیروزی رسیده است.
استقلال و تراکتور در شرایطی امروز به مصاف هم می‌روند که در تقابل‌های اخیر، کفه ترازو به سود آبی‌های پایتخت سنگینی کرده است. استقلال در 10 تقابل گذشته خود برابر تیم فوتبال تراکتور، موفق شده 7 بار به پیروزی برسد و در این مدت، تنها یک تساوی و دو شکست را تجربه کرده است.
استقلالی‌ها در این بازی‌ها در مقاطع مختلف و با نتایج متنوعی از سد حریف خود عبور کرده‌اند. آبی‌ها دو بار در تبریز به برتری رسیده‌اند؛ نخست در زمان محمود فکری که استقلال توانست با نتیجه 3 بر 1 تراکتور را شکست دهد، و بار دیگر در لیگ بیست و یکم، زمانی که تیم فرهاد مجیدی با تک گل امیرحسین حسین‌زاده در ورزشگاه شهید قاسم سلیمانی به پیروزی رسید.
علاوه بر این، استقلال در 5 بازی دیگر در تهران توانسته تراکتور را شکست دهد. در دور برگشت لیگ بیستم، فرهاد مجیدی تیمش را به پیروزی مقابل این حریف تبریزی رساند. همچنین در دور رفت لیگ بیست و یکم، باز هم تیم مجیدی از سد تراکتور گذشت.
استقلال در زمان ریکاردو ساپینتو، دو برد دیگر را برابر تراکتور ثبت کرد که یکی از آن‌ها در جام حذفی و دیگری در لیگ بیست و دوم بود. فصل گذشته نیز استقلال با هدایت جواد نکونام، موفق شد در تهران با نتیجه 2 بر 0 تراکتور را از پیش رو بردارد. در این بین، تنها تقابل دو تیم که به تساوی انجامید، بازی فصل گذشته در تبریز بود که با هدایت حمید مطهری روی نیمکت تراکتور و جواد نکونام در استقلال، دو تیم به نتیجه مساوی بدون گل رضایت دادند.
البته در این بازه 10 تقابل اخیر، تراکتور نیز دو بار موفق به شکست استقلال شده است. یک بار در لیگ بیست و دوم در تبریز که سرخ‌پوشان تبریزی با نتیجه 2 بر 0 تیم ریکاردو ساپینتو را مغلوب کردند و بار دیگر در لیگ امسال، در دور رفت مسابقات که باز هم تراکتور با نتیجه مشابه استقلال را شکست داد.
بازار
با این حال، وضعیت دو تیم در شرایط کنونی کاملاً متفاوت است. تراکتور در صدر جدول قرار دارد و امید اول کسب عنوان قهرمانی محسوب می‌شود، در حالی که استقلال به دنبال بازگشت به روند پیروزی و کسب جایگاهی بهتر در جدول است.
در میان تمام این نتایج، بدون شک پیروزی 7 بر 1 استقلال برابر تراکتور، یکی از به‌یادماندنی‌ترین و تاریخی‌ترین تقابل‌های دو تیم محسوب می‌شود. در آن دیدار، که با هدایت ریکاردو ساپینتو در لیگ بیست و دوم رقم خورد، آبی‌های پایتخت سنگین‌ترین شکست تاریخ تراکتور را در لیگ برتر به این تیم تحمیل کردند.
اکنون، در حالی که دو تیم بار دیگر در تبریز برابر هم قرار می‌گیرند، باید دید آیا استقلال می‌تواند با ادامه روند موفقیت‌های خود در برابر تراکتور، بار دیگر این تیم را شکست دهد یا اینکه شاگردان دراگان اسکوچیچ موفق به حفظ صدرنشینی خود خواهند شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1382741/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین وضعیت ترافیکی محورهای کشور

زمین لرزه 3.9 ریشتری حوالی شهمیرزاد را لرزاند

خرج کردن در مجلس امام حسین(ع)

روزی فعال برای پرندگان کاگو

تشخیص 1127 مورد تب دنگی در ایران

درمان پارکینسون به کمک «نورون‌های پنهان»

بخشی از کتاب/ موفقیت پنهان در شکست‌ها

دردسرهای دوران نامزدی

آیا بازیگران «پایتخت7» رقم زیادی دریافت کرده‌اند؟

آلرژی دارید؟/ این مطلب را بخوانید

دقایقی سنتور نوازی با هنرمندی سیامک آقایی

اظهارات آزاد ارمکی درباره سفر با خودرو و تصادفات؛ عجیب نیست...

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با هواپز

بعضی خانواده ها چیکار میکنن که اینقدر باکلاسن؟

مدیرکل بنیاد مازندران از برگزاری بیش از 15 هزار جلسه مشاوره درسال گذشته خبر داد

دخترها هیچ وقت نفرین نکنید

پیشنهاد شماره 119 به عنوان شماره امدادی واحد

شکایت از برادری که 18 سال قبل اعدام شد!

دیدار مدیر کل بنیاد بوشهر با مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

برگزاری جلسه مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری

موزیک ویدئوی سریال «آقازاده» با صدای علی زندوکیلی

امشب آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور 1404؛ فرصت تمدید نمی‌شود

خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند

افزایش دما می‌تواند فعالیت مغزی کودکان را تغییر دهد

پیام وزیر ارشاد برای درگذشت علیرضا ذکاوتی

داستان «وحشی» هومن سیدی براساس یک اتفاق واقعی است!

معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد

تقویم تاریخ/ ترور نافرجام «محمدرضا پهلوی» در کاخ مرمر

طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه قهوه خونه‌ای

مهمترین رازهای شیک پوشی که هیچکس نمی‌داند

سفر در زمان؛ موهای بلند ملوک‌خانم و عکس دسته‌جمعی نتیجه‌های فتحعلی‌شاه

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

ارز واردات خودرو به 3 میلیارد دلار افزایش یافت

مقام وزارت کار: معدن مهماندویه تعطیل بوده است؛ ابهام در علت ورود کارگران

تفال/ تاب بنفشه میدهد طُرّهٔ مشکسای تو

کم خونی فقر آهن؛ علائم و درمان

چگونگی ایجاد روابط سالم کودکان با همسالان و بزرگسالان

امیدی تازه برای درمان سرطان با این «ویروس‌های ایمن»

پیام‌هایی برای درگذشت علیرضا ذکاوتی‌

صدای بلندگوی مدارس داد همسایه‌ها را درآورد

گیاه‌خواران به‌طور جدی در معرض کم‌خونی ناشی از کمبود این ویتامین هستند

تغییر رنگ گوهر کمیاب شگفت انگیز

مستند راز بقا؛ نبرد مرگبار الاغ و شیر!

مبارزه خونین کفتار و مار پایتون بر سر بچه آهو

وقتی شیر ماده از ترس کفتار‌های گرسنه به درخت پناه می‌برد!

انریکه: تیمم متخصص عبور از شرایط منفی است!

رافینیا: از کوبارسی عذرخواهی کردم

حکیمی: پی‌اس‌جی دیگر به یک بازیکن وابسته نیست!

پاسخ رسمی فرانسوی‌ها به جنجال دیبو مارتینز

شب شیرین لوا؛ شکار دوباره دورتموند و یک قدم تا 100 گل!