ذرت مکزیکی، یک میان وعده لذیذ
فرهنگی هنری
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مقدار برای 3 لیوان کوچیک
کره 30 گرم
قارچ 200 گرم(پنج عدد متوسط)
ذرت مکزیکی 400 گرم(1عدد کنسروی)
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
سی مایونز 3 قاشق عذاخوری
بازار 
نمک فلفل قرمز آویشن به مقدار لازم
علت اینکه گفتم قارچ رو پوست بگیرین اینه که قارچ چون بافت نرمی داره و پوست ضخیم نداره وقتی میشورین هم اون الودگیای روش واردش میشه هم اب بخودش جذب میکنه و موقع پخت همون اب رو پس میده!
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰:۰۳
-
۱۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1381235/